Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Avene Diacneal / Cleanance K

naikee
Starost: 47Pridružen: 4. jan 2008Prispevkov: 45Kraj: IzolaStatus:Offline
Objavljeno: 4. jan 2008 18:45
Povezava do prispevka
En lep pozdrav vsem uporabnikom in uporabnicam PL. Sem 31 letna primorka, ki se kljub svoji mladosti še vedno bojuje z aknami, mozolji (predel brade). Stanje se mi je poslabšalo predvsem po prenehanju jemanja KT.
Sedaj uporabljam Clinique 3 step in sicer Anti- blemish vendar ne vidim pretiranih rezultatov (uporabljam približno 15 dni).
Naj povem, da sem veliko prebrskala po forumu in se marsičesa novega naučila in pri tem brskanju  naletela na velike pohvale namenjen Avene  Diacneal ter Cleanance K.
Sedaj pa sem se znašla v tistem smotanem položaju, ko ne vem katero izbrati, zato vas naprošam za pomoč in nasvete.

Jaz se vam bom kar vnaprej zahvalila, ker vem, dami boste priskočili na pomoč saj opažam, da ste na forumu sami prijazni ljudje.
Hvala in en lep primorski pozdravček...ciaoooo
0
Nazaj na vrh
Malina
Starost: 41Pridružen: 15. jan 2004Prispevkov: 5137Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 4. jan 2008 18:57
Povezava do prispevka
pozdravljena :), Cleanance K in Diacneal se razlikujeta v njunih bistvenih sestavinah, vendar glede na tvoj opis kože in leta sodeč, lahko uporabljaš oboje. nekatere uporabnice so sicer opazile, da so imele po začetku uporabe Cleanance K nekaj tednov težav z izbruhom mozoljev, in ko se je to sčistilo, je bila koža precej lepša. zdi se mi, da je pri Diacnealu manj tovrstnih težav (sama jih nisem imela ne pri eni ne pri drugi kremi). obe sta odlični pri mehčanju povrhnjice (koža je zjutraj mehka in nežna na otip), preprečevanju nastanka ogrcev in hitrejšemu bledenju lis in flekcev, ki ostajajo po že zastaranih aknah.
težko ti svetujem, katero izmed obeh izberi, saj sama trenutno kombiniram obe, in sicer na sledeči način: en večer Cleanance K, drugi večer Diacneal in tretji večer le tonik. to zaporedje ponavljam. z rezultati in splošnim stanjem svoje kože pa sem načeloma zelo zadovoljna (je pa mastna in nagnjena k aknam).

upam, da sem ti kaj pomagala.
http://odglavedopet.blogspot.com/

"I live in fantasyland... and I have oceanfront property!"
0
Nazaj na vrh
bodisa
Starost: n/aPridružen: 19. nov 2007Prispevkov: 54Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. jan 2008 8:48
Povezava do prispevka
Meni je vidno pomagala krema od Baborja Perfect Combination. Frendice so takoj opazile kako se mi je vidno izboljšalo stanje kože, saj sem imela tako kot ti najbolj kritični predel prav okrog brade, občasno še ob strani nosu. Zdaj tega nimam več, ali pa bolj redko. Ta krema je namenjena prav za mešano kožo. Je prijetnega nežnega vonja in jaz bi jo uporabljala še naprej, ko mi ne bi na čelu in licih malce preveč izsušila kože na posameznih predelih, ker se mi je tam koža začela lupati. No zdaj sem na Chanelovem Beaute Initiale kremi za čez dan in na Deacnealu za zvečer. Meni je slednji prav všeč, ker ti res zgladi kožo in se ti posledice masakerjev na mozoljih vidno izboljšujejo oz. izginjajo.
Bodisa
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Avene Diacneal / Cleanance K
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
S čokolado obloženi malinovi grižljaji z arašidovim maslom so božanska poslastica, ki bo potešila željo po sladkem.