Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Zdrob

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Lumpa
Starost: 41Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2006 17:25
Povezava do prispevka
Ma ja, so bli gorenci 
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 27. mar 2006 17:29
Povezava do prispevka
off topic: pa pašteto so nam mazali tako, da so samo nož obrisali ob kruh
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 39Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2006 17:44
Povezava do prispevka
a zdrob je to čemur smo mi v vrtcu pravili gris?
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 27. mar 2006 17:44
Povezava do prispevka
ja Big smile
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 41Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2006 20:52
Povezava do prispevka
Zdrob lahko uporabite tudi tako, da naredite zdrobove cmoke ali pa takšno zdrobovo strjenko in jo spečete v nizkem pekaču potem pa se reže na trikotnike in je kot priloga zraven solate.
0
Nazaj na vrh
suzuki
Starost: n/aPridružen: 28. jan 2006Prispevkov: 876Kraj: M.SobotaStatus:Offline
Objavljeno: 29. mar 2006 19:55
Povezava do prispevka
Bravo, Sanda! Točno to sem hotela napisat!
Moji pa imajo radi tudi kus kus ,poparjenega  z malo slane vode. Ko nabrekne pa ga vsipam na začimbe, ki jih v ponvi na hitro spražim na malo olivnega ali sezamovega olja in zraven zeleno solato.Aja začimbe? Čili, ingver, curry, kajenski poper, kurkuma, muškatni orešček...
 
pozdravček,suzuki
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 41Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. apr 2006 10:04
Povezava do prispevka
Š e ena ideja za zdrob, katero jaz večkrat uporabim. In sicer zdrobovi žličniki:
14 dag moke, 20 dag zdroba, 1,5 dl mleka, 0,5 dl mineralne vode, zravnana kavna žlička pecilnega praška, sol.
 
Sestavine zmešamo in pustimo stati nekaj časa (do ene ure naprimer, če pa nimamo časa pa malo manj ). Nato z žlico oblikujemo žličnike in jih polagamo v slani krop. Kuhajo se približno 5 minut oz. ko priplavajo na površje so kuhani. Zelo enostavno in dobro. Jaz jih skuham h kakšnim omakam, paprikašu...recept pa ni moj, ampak sem ga ukradla iz knjige Lahko jem.
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 37Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 1. apr 2006 13:19
Povezava do prispevka
ana25 je napisal/a
Dobi se tudi "polnozrnatega" ali pa polnozrnati kuskus, v vseh večjih trgovinah na oddelku z zdravo prehrano.
 
Ana help. Nikjer ga ne najdem
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 41Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 14. apr 2006 13:25
Povezava do prispevka

Polnozrnat kus kus sm vidla v vrhniškem Mercatorju, sam ga imajo sigruno tudi druge M trgovine.

Danes sem kupila navadnega in ga bom naredila po navodilih iz vrečke, zraven pa malo dušenega ohrovta in ribo

Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 37Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 14. apr 2006 16:30
Povezava do prispevka
Mislila sem na polnozrnat zdrob, ki ga je Ana nekje kupila. Pa ji še zdaj ne verjamem
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 41Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 14. apr 2006 16:47
Povezava do prispevka
aja, ups..moja površnost
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Latika
Starost: n/aPridružen: 2. nov 2009Prispevkov: 617Kraj: LJStatus:Offline
Objavljeno: 25. jan 2012 19:24
Povezava do prispevka
Kupila sem polnozrnat zdrob, pa ni nobenih navodil, kako se to skuha. Nekje sem brala, da navaden zdrob (ne instant) kuhaš tam nekje 15 minut. Ali ve katera, kako se to dela?
0
Nazaj na vrh
jagoda007
Starost: n/aPridružen: 21. mar 2007Prispevkov: 1216Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. mar 2012 20:16
Povezava do prispevka
Sem zadnjič kupila pirinega. Za par ur sem ga namočila, potem pa kuhala ene 5 - 10 minut. Sem ga pustila še kake pol ure, da se je popil vso vodo... Je pa treba pazit, ker se rad prime na dno posode.
0
Nazaj na vrh
Lajka
Starost: 52Pridružen: 26. avg 2011Prispevkov: 136Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. apr 2012 12:03
Povezava do prispevka
Ooo zdaj je pa še meni zapasal Tongue
0
Nazaj na vrh
gingerlily
Starost: n/aPridružen: 24. dec 2010Prispevkov: 261Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. apr 2012 10:21
Povezava do prispevka
Pirin zdrob prodajajo  tudi v Mullerju. Zelo je okusen in presenetljivo kremast. Mljask.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Zdrob
Stran 2 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.