Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Zdravi recepti

Pojdi na stran 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. jul 2007 12:10
Povezava do prispevka
Tina, izgleda okusno.
Je pa res, da meni cimet ne paše k mesu. Sem enkrat to naredila s tuninimi zrezki, pa nisem mogla jest, ker mi ta cimet paše samo v sladke stvari.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Glory
Starost: 45Pridružen: 6. nov 2003Prispevkov: 3914Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 10. jul 2007 14:25
Povezava do prispevka
Z čim bi lahko zamenjala ovsene kosmiče? Bi prišli v poštev koruzni ali pa mogoče sojini?
Glory ima vas rada >:D<
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 41Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. jul 2007 14:38
Povezava do prispevka
Najbrž bi bili kakšni drugi kosmiči tudi v redu 
0
Nazaj na vrh
Dina
Starost: 43Pridružen: 12. jun 2004Prispevkov: 3221Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. jul 2007 18:52
Povezava do prispevka
Kiely je napisal/aimage file name: 2kfa4dad8801.jpg

Tole pa mene čaka jutri za zajterk.
Mogla sem porabit skuto, ki je bila v hladilniku in nastalo je tole.
Celotna masa:
440g skute
1 merica hy pro
4 beljaki (stepeš v sneg)
50g ovsenih kosmičev
pol vrečke pecilnega praška
natreen
1 dcl radenske (raje malo manj)
Vse sem zmešala in pekal v pečici pri 180 stopinjah cca. ene 45 minut.


Jaz sem pa to včeraj naredila, pa mi ni ratalo
Ko sem pekla je zelo lepo naraslo, ampak potem ko sem pa hotela vzeti iz  pekača, se je pa vse skupaj sesedlo samo vase, ker je bil notri samo zrak in je kar spustilo kot balon. Pa še prijelo se mi je na pekač in to na slikonski pekač, na katerem se kao nič ne prime. Pomoje bi bilo čisto dovolj, če bi pekla samo pol ure, namesto 40 minut, čeprav v receptu piše celo 45 minut. Delala sem pa točno po receptu, pa mi niti po pomoti ni ratalo tako kot zgoraj na sliki. Tudi ena podobna zadeva od Kie (tista, z gozdnimi sadeži na vrhu), se mi je podobno ponesrečila.
Kaj delam narobe????
0
Nazaj na vrh
ursa85
Starost: 38Pridružen: 3. jul 2007Prispevkov: 4Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. jul 2007 19:05
Povezava do prispevka
joj tinna a mi lohk mogoče na mail napišeš naslov tvojga bloga, k maš res super recepte. aja moj mail ursatriler@gmail.com
0
Nazaj na vrh
Kiely
Starost: 38Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 3384Kraj: KielywoodStatus:Offline
Objavljeno: 11. jul 2007 19:48
Povezava do prispevka
Dina  kaj pa vem kaj bi lahko bilo narobe?

Jaz sem to naredila čisto po trenutnem navdihu in je ratalo.

Bi bilo bolj če bi dala celo manj radenske, ampak mi je vseeno

lepo prišlo. Saj malo se sesede, samo kot vidiš na sliki čisto malo.

Probaj naslednjič peči manj časa pa boš videla. Ali pa dodaj malo

več kosmičev.
0
Nazaj na vrh
Dina
Starost: 43Pridružen: 12. jun 2004Prispevkov: 3221Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. jul 2007 19:59
Povezava do prispevka
Bom pekla manj časa, dodala več kosmičev in verjetno nič radenske, ker je bilo precej pocasto notri. Mi pa ni samo malo skupaj padlo, ampak skoraj čisto do "tal", saj sem slikala, samo moj mobitel in računalnik se ne razumeta najbolje pa bom danes pri fantu naložila na cd in jutri prilimam gor skrapucalo ki je ratalo. Drugače je pa dobro. Sploh če pred serviranjem potreseš s cimetom. Pa kakšen jabuček nariban bi tudi pasal notri.
0
Nazaj na vrh
Kiely
Starost: 38Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 3384Kraj: KielywoodStatus:Offline
Objavljeno: 11. jul 2007 20:24
Povezava do prispevka
Upam, da ti uspe.
Ja meni je bilo tut ful dobro. Jabuček pa
cimet ful pašeta, samo jaz sme hotela čimbolj
beljakovinsko sladico.
0
Nazaj na vrh
Suzek
Starost: 43Pridružen: 10. apr 2005Prispevkov: 1960Kraj: Breg pri PolzeliStatus:Offline
Objavljeno: 11. jul 2007 20:54
Povezava do prispevka
Dina probaj naslednjič še pecilni zamenjat. Pri meni je bil to glavni krivec za upad večih sladic. Zunaj so se nekako zapekle, notri pa so bile pocaste, pa vse se je zaleplo na silikonski pekač.
 
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 41Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jul 2007 15:57
Povezava do prispevka
Jaz sem pa danes naredila rižev narastek z jabolki. Nič dodanih maščob in nič dodanega sladkorja 

image file name: 2kd5efbd481a.jpg

image file name: 2k58dfeaea9f.jpg

Na osebo 310 kcal
7g beljakovin
63g ogljikovih hidratov
6,5g vlaknin
5g maščob

0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 12. jul 2007 16:30
Povezava do prispevka
Uau, sanda ,
izgleda odlično! Nisem še nikoli delala takšnega narastka, bi lahko
napisala sestavine in recept, če se ti bo dalo in boš imela čas?
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Dina
Starost: 43Pridružen: 12. jun 2004Prispevkov: 3221Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. jul 2007 17:04
Povezava do prispevka
Suzek, kateri pecilni uporabljaš?
No, meni se je takole pofedlalo vse skupaj:
image file name: 2k2ba5f6b6a2.jpg
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 41Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jul 2007 17:05
Povezava do prispevka
Recept:
80 dag jabolk, 12 dag rozin (oz po okusu), 5 dl mleka, 2 dl riža, 1 žlica ruma, cimet (po okusu), 1dl jogurta in 2 žlici smetane (jaz sem dala alpsko za stepanje, ker sem imela le-to pri roki)

Riž skuhaš v mleku. Jaz sem ga kuhala 10 minut, mogoče kakšno minutko več (probaš, ko je mehak, ni pa treba, da je razkuhan) dodaš rum in ohladiš. Jabolka zrežeš na koščke (jaz sem jih kar z lupinami, ker so mlada jabolka in celo domača, tako da ni bilo panike in so se tako razkuhala, da so bila čisto mehka v 5 minutah). V jabolka dodaš rozine (če so kisla jabolka, lahko malo posladkaš - jaz sem dala 2 kapljici natrena). V namazan in z drobtinami posipan pekač damo najprej plast riža, nato plast jabolk in še enkrat ponovimo. Stepemo jogurt (navaden) in smetano. S tem premažemo po vrhu in pečemo 45 minut na 175 stopinj.
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 12. jul 2007 19:27
Povezava do prispevka
Hvala sanda
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. jul 2007 10:53
Povezava do prispevka
Jaz sem včeraj spekla beljakovinski kruh s polovično maso, pa je bil tako prekleto dober, da sem kar vsega zmazala...
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Zdravi recepti
Stran 22 od 31
Pojdi na stran 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Fauci je dejal, da ne ve, od kod se je vzelo pravilo o socialni oddaljenosti dveh metrov, priznal pa je tudi, da ni bilo študij, ki bi priporočale maskiranje otrok.