. Sedaj sem jo pa prepričala, da jo pokažem vam in upam, da jo bo katera danes ali pa jutri vzela ... mogoče katera iz društev? Samo toliko, da se jo vzame, da je ne bo res peljala usmrtit.

. Sedaj sem jo pa prepričala, da jo pokažem vam in upam, da jo bo katera danes ali pa jutri vzela ... mogoče katera iz društev? Samo toliko, da se jo vzame, da je ne bo res peljala usmrtit.

Seveda je (naj)lažje psa peljat na injekcijo (za take ljudi najlažje, ostalim to ni ravno prijetno), kot pa se dejansko ukvarjat z njim, ga šolati, ga imeti pod nadzorom, da ne teče po celi vasi in prinaša mrtve kure...

.... ne vem, vsaj od ženske tega nebi pričakovala, ker bojda imamo prirojen materinski čut. Ampak očitno ne vse.

ampak nam je v veselje 
Bogiii kužek....Lai ming se popolnoma strinjam s tabo!!! Jaz bi take lastnike kaznovala - dobesedno! A se ne da kako? Mislim zakaj vzamejo psa, če nimajo niti časa, da ga na sprehod peljejo in ga raje spustijo naj se zlaufa po vasi??? Pol pa dobro da še kakega otroka ne napade, če bi jo dražil.

.
|
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...