Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Recepti

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5
anka
Starost: 47Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 2322Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. maj 2004 22:26
Povezava do prispevka
 LOL Jaz se že po tleh valjam. Ampak Senka ima prav.





LP,Anča
0
Nazaj na vrh
anneta
Starost: -14Pridružen: 18. feb 2004Prispevkov: 2680Kraj: raj na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 22. maj 2004 22:26
Povezava do prispevka
Ok, ok jst nisem na to misla... Na neki mesenega je mene asociiralo. Pardon se opravičujem!!!
0
Nazaj na vrh
anneta
Starost: -14Pridružen: 18. feb 2004Prispevkov: 2680Kraj: raj na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 22. maj 2004 22:27
Povezava do prispevka
Senka tokrat si se zmazala, naslednjič ti ne bo uspelo ha, ha...
0
Nazaj na vrh
Senka
Starost: n/aPridružen: 15. dec 2003Prispevkov: 3246Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. maj 2004 22:28
Povezava do prispevka
zmaz, zmaz, zmaz...hehe!
0
Nazaj na vrh
anneta
Starost: -14Pridružen: 18. feb 2004Prispevkov: 2680Kraj: raj na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 22. maj 2004 22:30
Povezava do prispevka
Ja, ja da ti ne bomo kaj za v usta dostavle na dom... Pazi se!!!
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 42Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. maj 2004 22:31
Povezava do prispevka

anneta je napisal/aOk, ok jst nisem na to misla... Na neki mesenega je mene asociiralo. Pardon se opravičujem!!!


tudi jaz se imela podobne asociacije

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
anneta
Starost: -14Pridružen: 18. feb 2004Prispevkov: 2680Kraj: raj na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 22. maj 2004 22:33
Povezava do prispevka
Ja Barbara, ti grešnica...
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 42Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. maj 2004 22:34
Povezava do prispevka
kdor prizna , mu je pol oproščeno
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Lejla@
Starost: n/aPridružen: 28. mar 2004Prispevkov: 1910Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. maj 2004 22:53
Povezava do prispevka
Evo jih. Pol se pa delajo tercialke in mene neki obtožujejo.
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 42Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. maj 2004 23:03
Povezava do prispevka
jst nč kriva
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
anneta
Starost: -14Pridružen: 18. feb 2004Prispevkov: 2680Kraj: raj na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 23. maj 2004 22:29
Povezava do prispevka

quote:15fd459bc6="Lejla@"Evo jih. Pol se pa delajo tercialke in mene neki obtožujejo.


A ti bi tudi kaj mesenega???

0
Nazaj na vrh
Lejla@
Starost: n/aPridružen: 28. mar 2004Prispevkov: 1910Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 24. maj 2004 0:09
Povezava do prispevka

Anneta, danes sem pojedla eno tuno. Mljac. Če si to mislila.

0
Nazaj na vrh
anneta
Starost: -14Pridružen: 18. feb 2004Prispevkov: 2680Kraj: raj na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 24. maj 2004 0:52
Povezava do prispevka

Če bi še kaj morskega ti lahko priskrbimo edino kakšnega rakca, ali pa ribaka!!!

0
Nazaj na vrh
Silver
Starost: -14Pridružen: 22. apr 2004Prispevkov: 2597Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 24. maj 2004 19:06
Povezava do prispevka

Kako zdaj, a že katera ve, kaj je bulgur?


 

If you lose your mind
there s more space left
for poetry.

-Loesje
0
Nazaj na vrh
Simona
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 5512Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 24. maj 2004 20:13
Povezava do prispevka




ABOUT BULGUR WHEAT

Bulgur is a quick-cooking form of whole wheat that has been cleaned, parboiled, dried, ground into particles and sifted into distinct sizes. Sunnyland Mills four distinct grind sizes as well as whole kernel provide different textures and cooking properties for a variety of food applications. The result is a nutritious, versatile wheat product with a pleasant, nut-like flavor and an extended shelf-life that allows it to be stored for long periods.


Often confused with cracked wheat, bulgur differs in that it has been pre-cooked. For a humorous cartoon description of the steps involved in making bulgur wheat, click here. In contrast to cracked wheat, bulgur is ready to eat with minimal cooking or, after soaking in water or broth, can be mixed with other ingredients without further cooking. Bulgur can be used in recipes calling for converted rice (and it s more nutritious than rice).


For detailed color photos of Sunnyland Mills bulgur wheat products visit our Product List page.



HOW TO USE BULGUR


Bulgur holds a place in recipes similar to rice or cous cous but with a higher nutritional value. Best known as an ingredient in tabouli salad, bulgur is also a tasty, low-fat ingredient in pilaf, soup, bakery goods, stuffing or casseroles. It is an ideal food in a vegetarian diet because of its nutritional value and versatility. It is excellent as a meat extender or meat substitute in vegetarian dishes, and is a component of many varieties of meatless burgers found on supermarket shelves everywhere.



DIFFERENCES IN BULGUR WHEAT


There are differences in commercial bulgur wheat production in the United States. Premium bulgur wheat, such as Sunnyland Mills brand, is made from special varieties of white wheat that impart a pleasing, sweet flavor to the end product. It is distinguished by its golden-yellowish to light brown color, more even particle size and softer texture. Our About Us pages provide more detail on why Sunnyland Mills makes the best bulgur wheat.


  To je prekopirano z (ce katero kaj vec zanima): http://www.sunnylandmills.com/aboutbulgur.html


Pa se slikca:


  Bulgur* 500g
























 


 


 


 


 


 














 


 


 


 


 












P
Lep dan,
:*: Simona :*:
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Recepti
Stran 4 od 5
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.