Verjetno obstaja kje kakšna tabela, ampak jaz je nimam. Saj v bistvu ne potrebuješ neke tabele. Pomembno je, da uživaš nerafinirana olja, se pravi nepredelana, ravno tako je tudi važno, da teh nepredelanih olj ne segrevaš sama, saj potem dosežeš isti učinek, kot če bi kupila že predelano olje v trgovini (trans maščobe). Večina rastlinskih olj vsebuje omega 6 maščobe, ki jih ponavadi že sami po sebi dovolj vnesemo s hrano, poleg tega pa prevelik vnos ni priporočljiv. Če nisi na nekem totalno rigoroznem prehranjevanju (kjer bi obstajala možnost, da bi vnesla premalo omega 6), poskrbi predvsem za omega 3 (torej laneno, ribje olje in seveda mastne ribe severnih morij (losos), sardele,..), in tudi omega 9 (olivno olje), ki niso nujno potrebne, ampak jih je koristno uživati, imajo dol. ugodne vplive.
Še enkrat ponavljam, da teh olj ne segrevaj. Če pa je res nuja, da uporabiš maščobo pri kuhi, naj bo to maslo (min. količina) ali še bolje kokosova mast.