Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Klamidija ali le vnetje?

nela
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 4Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 10. jul 2006 17:41
Povezava do prispevka
Pozdravljene vse uporabnice tega portala. Naj najprej povem koliko koristnih podatkov o negi, zdravju ipd sem ze nasla na temu forumu, tako da moram najprej celotno ekipo kot tudi obiskovalke samo pohvalit. Sem pa na novo registrirana uporabnica, tako da sem se bolj frisna hehe. Seveda sedaj nastopi problem.
Pred priblizno tremi meseci sem imela rahlo pekoc obcutek pri uriniranju in le ta je imel neprijeten kiselkast vonj. Vsi ti simptomi so po enem tednu izginili. Pred mesecem pa se mi je pojavila na sramnih ustnicah rahla srbecica, poklicala sem ginekologinjo in zadevo uspesno odpravila s kremo kanesten; naj bi bile le gljivice. Pred tednom pa se je celotna zadeva z pekocim uriniranjem ponovila, le da so bile bolecine ob odvajanju vode hujse, v URINU pa je bilo veliko krvi. Seveda sem se prestrasila in takoj sla na pregled k zdravnici. Bakterioloski testi urina sicer niso pokazali veliko st. bakterij, naj bi bilo vnetje secnega mehurja.  Dobila sem antibiotike primotren, krvi v urinu ni bilo vec po enem dnevu, urin ne smrdi in ne pece vec ob odvajanju.
Potem pa sem na internetu prebrala, da je indikator spolne bolezni klamidije tudi vnetje secnice in se seveda zaradi posledic te bolezni(neplodnost itd.) mocno prestrasila. Iz noznice nimam izcedka in tudi po spolnem odnosu ne krvavim, tako da je sestra moje ginekologinje rekla da je verjetnost da sem dobila to bakterijo zanemarljiva. Kaj mislite, pretiravam ali bi to lahko bila bakterija ki povzroca klamidijo...kaj naj naredim. v oktobru imam sicer reden gin. pregled, ali naj pocakam do takrat?
Lepo prosim za cimprejsnje odgovore....je hecno a ne, kako jemljemo zdravje za samoumevno, dokler ni kaj narobe.
lepa hvala
 
0
Nazaj na vrh
bushbaby
Starost: n/aPridružen: 4. apr 2004Prispevkov: 4438Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jul 2006 19:36
Povezava do prispevka
Nela, dobrodošla Smile
Možno sicer je, da gre za klamidijo (ali mikoplazmo ali ureaplazmo), ti veljajo za atipične povzročitelje okužb sečil, v to smer se raziskuje samo (šele), če se okužbe sečil ponavljajo, kar se pri tebi še ne. Če se pekoče mokrenje ponovi, pri zdravniku (preden začneš jemati antibiotik) oddaj urin tudi za urinokulturo po Sanfordu, da se sploh ugotovi povzročitelja (katera bakterija). Sicer pa glede na ostalo napisano verjetnost, da bi šlo za klamidijo, nikakor ni velika.





Obširnejša tema - klik.


[size=9:391e3108a4]Half a bee, philosophically
Must ipso facto half not be.
But half a bee has got to be.
A vis a vis its entity- d you see?
[/size:391e3108a4]
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Klamidija ali le vnetje?
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Mirno lahko rečemo, da je dogodek Met Gala največja modna noč!