Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kataloška prodaja

robertsun
Starost: n/aPridružen: 25. jan 2004Prispevkov: 227Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2004 8:55
Povezava do prispevka
 

Včeraj sem prejel ličen katalog od podjetja (N..), ki se ukvarja z kataloško prodajo. Na tretji strani ob sliki šarmantnega direktorja hvalospev, da so prejeli priznanje za najboljšo kataloško hišo v EU znotraj koncerna. Še en dokaz več kako naivni smo Slovenčki, da kupujemo toliko reči preko kataloga. Ne morem si predstavljati, da bi npr. naročil pohištvo, belo tehniko, pa tudi oblačila, obutev (katera je potrebno po moji štajerski pamet vedno pomeriti preden jih kupiš) preko kataloga. Vsakodnevno obiskujem eno od večjih pošt in mi gre kar na smeh, ko vidim osebo z kartonsko škatlo podjetja N. kataloške prodaje. Še bolj smešno je jo, ko vidim, da niso zadovoljni ter navedeno vračajo po pošti nazaj. A je večina ljudi "sram" oz. nimajo poguma ter se sprijaznijo tudi z manj kvalitetno oz. neuporabnimi stvarmi. Največja "svinjarija" pa je, ko ima to isto podjetje velike razprodaje v svojih skladiščih ali pa kar zunaj, kjer prodajajo večinoma kramo, ki je bila vrnjena zaradi reklamacij ali pa so poškodovane oz. v veliki večini primerov totalno neuporabne.


0
Nazaj na vrh
meer
Starost: n/aPridružen: 9. jun 2004Prispevkov: 556Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2004 9:01
Povezava do prispevka

Očitno pa ni malo toliko ljudi, ki si to predstavljajo, ne? Tudi jaz si ne kupujem preko kataloga.....Sploh ne bele tehnike in pohištva......sem si pa že kupila kakšno poceni majčko ali spodnje hlačke.....Tudi pri N.


SLOVENČKI??? Hm......no comment.


Glede teh razprodaj pa tako....nisem bila še na nobeni....ampak vem pa, da so stvari RES poceni (kavni avtomat recimo 500,00 SIT) in ljudje VEJO, da so stvari v okvari. Mogoče si pa zna kdo doma popravit, ne? Moje prijateljica ima kar nekaj stvari iz teh razprodaj in naj ti povem, da ji vse dela, ker ji je brat popravil.


Zakaj tako posmehovanje, ne vem......

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kataloška prodaja
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
S čokolado obloženi malinovi grižljaji z arašidovim maslom so božanska poslastica, ki bo potešila željo po sladkem.