Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Fakulteta za uporabne študije NG

manica85
Starost: n/aPridružen: 19. dec 2011Prispevkov: 4Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. feb 2012 20:12
Povezava do prispevka
Zdravo.
Že kar nekaj časa vas z veseljem prebiram (je pl postal kar stalnica dneva ), tokrat pa se na vas obračam z vprašanjem, če morda kdo študira (ali pozna koga) na fak.za uporabne študije v Novi Gorici?
Zanima me predvsem sam potek študija oz. študiranje ob redni zaposlitvi, kasnejša zaposlitev, študij v lj, mnenja o profesorjih,... Zbiram informacije, da si poskusim ustvariti približni vtis iz vidika študentov.
hvala in lp
0
Nazaj na vrh
tincekmandarincek
Starost: 32Pridružen: 3. nov 2011Prispevkov: 234Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. feb 2012 10:29
Povezava do prispevka
Ne študiram te smeri, vendar hodim na to fakulteto in ti lahko povem, da sem sicer s študijem zelo zadovoljna, je pa vodstvo zelo slabo organizirano in VSA obvestila pridejo do nas zadnjo minuto (če sploh pridejo). Kot primer je trenutno urnik (lahko tudi preveriš tukaj) - v ponedeljek začnemo s predavanji, na spletni strani UNG pa še vedno visi urnik za zimski semester z izjemo inženirske fizike (če bodo uspeli objaviti bodo danes). Lansko leto so nas klicali na izpit fizike tisti dan, če lahko pridemo tja čez dve ali tri ure - ne spomnim se točno (bil pa je objavljen drugi datum za izpit). Nočem strašit, tvojega programa ne poznam, vendar vodstvo je isto in mislim da v primeru, da se za to smer odločiš, naletiš na te težave.

Želim ti veliko uspeha v študiju in dobro se odloči Wink
0
Nazaj na vrh
BlackCat
Starost: 38Pridružen: 24. jun 2007Prispevkov: 850Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. feb 2012 10:37
Povezava do prispevka
Jaz se spomnem, da je pred leti tajnica na tej fakulteti dala na facebooku v kroženje sporočilo in prosila da naj se folk vpiše, naj rečemo tudi drugim, ki želijo zgolj status, babicam, mamam, ki bi rade študirale, da naj se vpišejo. Ker drugače ona izgubi službo. Hahahhah, res zelo slaba reklama.
Sicer ne poznam smeri, ampak me zelo zanima, kje so tej kadri potem zaposljivi. Govorilo se je, da so to fakulteto ustanovili, da bi se lahko profesorji nekje zaposlili. In da je fakulteta sama sebi namen. 
 
Lahko da se tudi zelo motim.
A moment of silence...
0
Nazaj na vrh
manica85
Starost: n/aPridružen: 19. dec 2011Prispevkov: 4Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. feb 2012 19:49
Povezava do prispevka
Uf, nič dobrega...hvala obema za odgovore. Sem imela nekam čuden občutek glede fakultete in očitno je res dvakrat za premislit. So pa cene izrednega študija (nova smer psihosocialna pomoč) kar konkretne in je res za razmisliti...

lp
0
Nazaj na vrh
katarincka
Starost: 34Pridružen: 22. jun 2011Prispevkov: 281Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. feb 2012 8:57
Povezava do prispevka
Sicer tudi sama ne študiram na tej fakulteti, vendar kolikor mi je znano ta fakulteta ne spada pod UNG, tako da je tudi organizacija povsem drugačna... Je pa moja bivša sošolka oktobra začela obiskovat podiplomski program na tej fakulteti in je kar zadovoljna. Glede profesorjev je tako kot povsod - eni so super, od njihovih predavanj odneseš ogromno, drugi pač ne. Če je izredni študij, mislim da ne bi smelo biti problema za študij ob delu, za Lj pa ne vem kako je točno, ker je ta prijateljica prav v Novi Gorici. Upam, da sem ti kaj pomagala Smile
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Fakulteta za uporabne študije NG
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:

Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Raziskovalci so našli več dokazov, da ima suhi post (postenje brez hrane in tekočine) izjemen vpliv na splošno zdravje.