Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Počitnice v Breli

meggi
Starost: n/aPridružen: 19. okt 2009Prispevkov: 1Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. okt 2009 21:29
Povezava do prispevka
Pozdravljeni,
 
kar nekaj zanimanja je za počitnice v Breli, pa čeprav ni pravi čas za komentiranje o morju, se mi je letošnji dopust v Breli vtisnu globoko v duši, tko da moram nekaj napisat.
V Breli smo bli prvič že leta 2006 in sicer drugi teden v juliju. Ker je bla takrat avtocesta le do Splita in staršne kolone v Sv. Roku smo potovali po cestah čez Hrvaško in je bla že pot dolga. Obakrat smo bli nastanjeni v hotelu Marina, ki je najcenejši od vseh hotelov v Breli in sicer  s ***, vendar si po mojem za kakovost, čistočo, hrano, osebje zasluži kar *****. Do plaže je le nekaj stopnic, plaže so velike, poleg tega je povsod in za vse veliko prostora, tako na soncu kot v senci, tudi možu, ki ni največji prsitaš morja,  je  Brela full všeč. No letos smo najprej letovali v Podgori in sicer v hotelu Minerva, prav tako ***, pa smo se takoj ko je blo možno selili, kajti hotel je no comment - razbite sobe, kljub temu, da je v katalogu navedena samopostrežna večerja, to ne drži, najbolj nam je "dvignilo pritistk" ko smo bili za mizo še s tremi družinami. Ja, to je res, kot sardele!!!
 
No leta 2006 nismo zaznali gužve, letos je blo pa že v prvem tednu v juliju, takoj ko smo prišli s Podgore, kar polno. Z možem sva se nato vrnila v Brelo še 22.-tega avgusta, takrat je blo pa res full, tko da je vsekakor najbolje letovati v začetku julija - za tiste, ki ne marajo gužve.
 
Mož je imel s seboj kolo in se tako prvič kot drugič popeljal na Sv. Jure na vrh Biokova. Seveda so vtisi čudoviti, tud sama si želim, da bi šla enkrat tja, sicer je v poletni vročini mal nerodno, z avtom ne priporoča, ker je zelo ozka cesta.
 
Kar se tiče apartmajev v Breli - mi gremo najraje v hotel, ker mamo dopust res "zase", saj se mi na morju ne ljubi skrbet za hrano in kuhat in sem raje na sončku - kar smo videli, je vse lepo urejeno, nekaj prijetnih je ob pešpoti v Baško vodo, do vseh vodijo stopnice. Sicer Brela ni ob morju,  zato je večina apartmajev strmo nad morjem, za cene apartmajev se nisem zanimala.
 
Brela je res raj za oddih, če kdo želi life, je le 2 km oddaljena Baška Voda, do katere vodi pešpot ob morju, res prijetno za večerni sprehod.
 
Poleg Brele je bil za nas prijeten dopust tud na Braču in sicer v Supetarju, kjer smo letovali lani in predlani. Lepo mesto, urejeno hotelsko naselje in plaže, sicer pa cel otok, ki smo ga obakrat raziskali, resnično nudi veliko lepega in zanimivega.
 
Je še kar daleč do morja, ma kar se tiče financ je dobro kakšen EUR dati na stran, sej so počitnice na Hrvaškem kar precejšen zalogaj. Ampak, se splača!
 
Meggi
 
 
0
Nazaj na vrh
candy
Starost: 42Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 19. okt 2009 22:56
Povezava do prispevka
meggi...Brela ima že svojo temo. 
LINK


Prosim, da debato o Breli nadaljujete v obstoječi temi na zgornjem linku, tole pa v skladu s PL pravili zaklepam.
moderatorka LIVvy

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Počitnice v Breli
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
V razvitih državah se pomanjkanje vitamina B12 običajno pojavi pri dojenih otrocih, katerih matere so vegetarijanke ali veganke.