Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

brije in nega

rover
Starost: n/aPridružen: 8. apr 2007Prispevkov: 4Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2007 13:16
Povezava do prispevka
hay!
oglašam se v zvezi pomoči glede britja in nege obraza.
1.imam problem saj se mi dlake na obrazu vraščajo nazaj in potem mi nastajajo majni ogrci-mozolji ali nekaj podobnega in potem te vraščene dlake odstranjujem z picento in s tem poškodujem kožo in posledično dobim rdeč flek-ranico od picente.zato prosim za pomoč glede priprave za britje(vlaženje obraza,smer britja vse to upoštevam) ali obstaja še kakšna rešitev(morda električni brivnik),krema......?
2.že zadnjič ste mi svetovali kremo za obraz kajti po vsakem nanosu je obraz svetel masten in vas prosim za kremo ki to nebi bila oz samo pripravo nege za obraz ; pred britje m uporabim čistilni gel nivea visage za mastno kožo nato pa  uporabljam clinians acqua di mela.ali nanašam prej kak gel, tonik nato kako kremo ali kaj podobnega? prosim za nasvet!
3.zadnje čase resno razmišljam o obisku kozmetičnega salona vendar nikako ne zberem dovolj moči da odšel tja in seveda se tudi sprašujem ali bi mi bilo v to pomoč in korist?
lep pozdrav!
 
 
Pozdravljen Rover! Tvoje sporočilo sem prekopirala v TO temo, kjer smo že govorili o britju. To sem storila, da bo forum bolj pregleden in da ne bo več "enakih" tem odprtih.
Upam, da kmalu dobiš kakšen nasvet!
 
moderatorka romy
pozdravljeni!prosim za mnenje glede krem za obraz.tu in tam se mi poajavi kakšemozolj,al rdečča koža,se mi lušči in prosim za kremo,ki pa naj ne bi se mi svetla saj imam problem s tem ker se mi močno sveti in daje videz masne kože!lp hvala za odgovor
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
brije in nega
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Mirno lahko rečemo, da je dogodek Met Gala največja modna noč!