| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Tasijas Goflja

Starost: 28 Pridružen: 17. dec 2008 Prispevkov: 453
Osebna stran: Ni
|
Objavljeno: 05. sep 2009 21:07 Naslov sporočila: |
|
|
OPI La Boheme - 2 sloja + nadlak Od temno rdeče do bakrene - odvisno od svetlobe. |
|
| Nazaj na vrh |
|
mayciky Troblja

Starost: 25 Pridružen: 11. maj 2007 Prispevkov: 541
Osebna stran: mayciky.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 06. sep 2009 10:43 Naslov sporočila: |
|
|
Uau Tasijas tale Opi je pa  |
|
| Nazaj na vrh |
|
summertime Čveka

Starost: 20 Pridružen: 06. sep 2009 Prispevkov: 68 Kraj: Ljubljana Osebna stran: Ni
|
Objavljeno: 06. sep 2009 11:04 Naslov sporočila: |
|
|
jaz sem čisto nova na tem forumu in se opravičujem, ker se ne znajdem ravno najbolje. Imate čudovite nohte. Jaz imam sicer zelo močne dolge nohte ampak ima vsak svojo obliko mazinček in prstanček sta čudovita pri sredincu in kazalcu pa je druga zgodba. sredinec je zelo širok kazalec pa ozek.
Zanima pa me kje se da kupiti lake OPI in Zoya ker imata te dve znamki res čudovite barve? |
|
| Nazaj na vrh |
|
loveyou Troblja

Starost: 3 Pridružen: 30. sep 2007 Prispevkov: 532
Osebna stran: octoberrain.planet-lepote.com
|
Objavljeno: 06. sep 2009 13:03 Naslov sporočila: |
|
|
Dobrodošla  OPI lahko kupiš v tudi nekje v LJ (če se ne motim v Nami) ampak so cene ful pretirane boljše je če naročas iz kakšnim spletnih strani ali na Ebayu lahko najdeš tudi poceni kolekcije.Pa vt ujini seveda za Zoyo pa nevem  |
|
| Nazaj na vrh |
|
estelle Troblja

Starost: 24 Pridružen: 30. maj 2008 Prispevkov: 1067
Osebna stran: estelle.planet-lepote.com
|
Objavljeno: 06. sep 2009 13:15 Naslov sporočila: |
|
|
Tasijas: tvoje nohtke pa itak več ne komentiram  .  ...ker so vedno popolni! Od oblike, nanosa, ... da o perfekciji obnohtne kože niti ne govorim   |
|
| Nazaj na vrh |
|
Tammy Troblja

Starost: 24 Pridružen: 26. nov 2005 Prispevkov: 1182 Kraj: Gorenjska Osebna stran: tammy.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 06. sep 2009 13:24 Naslov sporočila: |
|
|
OPI prodajajo v Nami v Ljubljani, ampak je cena res precej višja kot v tujini. Mislim, da je okrog 13 evrov. Zoya lakce imajo pa tudi v enem salonu v Ljubljani, mislim da je Nati Studio. Je pa res pri nas precej manj odtenkov na izbiro kot pa v tujini. Vsekakor se bolj splača naročiti na ebay-ju ali v kakšni drugi spletni trgovini. Alena, jaz imam Deep blue sea in Russian Navy, pa bi rekla da kakšne hude podobnosti ni med njima. Na meni DBS izpade čisto moder, RN mi pa precej na vijola potegne, ker vsebije ogromno vijola shimmra. Pa DBS se mi zdi nekako precej bolj živahna barva. Tako da lahko rečem, definitivno ni take podobnosti, da se nebi splačalo imeti obeh.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
Isabelle Začetnik

Starost: 28 Pridružen: 16. jul 2008 Prispevkov: 17
|
Objavljeno: 06. sep 2009 13:54 Naslov sporočila: |
|
|
Summertime, najcenejša varianta za nakup OPI in Zoya lakov je nedvomnoebay. Obstaja seveda še kar nekaj tujih spletnih strani za nakuplakcev, ena izmed njih je uk.beverlybeaute.com. Na tej strani se tisplača kupovat v primeru, če kupuješ večje število lakov, ker sepoštnina ne spreminja glede na količino. Če nič drugega, pa si natej spletni strani lahko pogledaš vsaj odtenke. Sploh izbor odtenkovZoya lakov je dih jemajoč .  |
|
| Nazaj na vrh |
|
sillyblond Troblja

Starost: 27 Pridružen: 28. jul 2008 Prispevkov: 582 Kraj: Dežela Nije Osebna stran: sillyblond.planet-lepote.com
|
Objavljeno: 06. sep 2009 15:59 Naslov sporočila: |
|
|
Včeraj ChG spontaneous

Danes pa še Nfu oh 50 čez 
|
|
| Nazaj na vrh |
|
summertime Čveka

Starost: 20 Pridružen: 06. sep 2009 Prispevkov: 68 Kraj: Ljubljana Osebna stran: Ni
|
Objavljeno: 06. sep 2009 17:07 Naslov sporočila: |
|
|
| hvala vsem za odgovor. cena ni problem, če je res tako dober kot pravite se splača. bom pa pogledala kako se naroča preko interneta samo se bojim, da je malo komplicirano. |
|
| Nazaj na vrh |
|
barbara22 VeleOtresalo

Starost: 28 Pridružen: 29. dec 2003 Prispevkov: 17173 Kraj: barbapapa land Osebna stran: barb.planet-lepote.com

|
Objavljeno: 06. sep 2009 20:03 Naslov sporočila: |
|
|
sveže _________________ ( . ) ( . ) |
|
| Nazaj na vrh |
|
cicka Troblja

Starost: 16 Pridružen: 28. jan 2009 Prispevkov: 669 Kraj: Zasavje Osebna stran: Ni
|
Objavljeno: 07. sep 2009 17:57 Naslov sporočila: |
|
|
barbara: jst imam tudi tega gor, prvič na rokah ( doslej je bil tam kjer spada - na nogah ) ampak je tko lepa malinasta barva, takšna žareča,( upam da me niste okužile s sindromom rdečih (roza) nohtov ) čeprav na čopič se pa moreš navdit... |
|
| Nazaj na vrh |
|
Tasijas Goflja

|
Objavljeno: 07. sep 2009 20:37 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala estelle  !!! Silly - obe varianti sta mi krasni, ampak Nfu zmaga! Barbara - luštna slikca in lepi nohti. Zdaj pa mi morate oprostiti, ker bom malo posmetila s slikami, ampak si ne morem pomagati - moja nova ljubezen - OPI man Of La Mancha čez OPI Can You Tapas This. Že kakih 15 min samo premikam prste gor in dol in gledam, kako se barve spreminjajo  . |
|
| Nazaj na vrh |
|
sillyblond Troblja

Starost: 27 Pridružen: 28. jul 2008 Prispevkov: 582 Kraj: Dežela Nije Osebna stran: sillyblond.planet-lepote.com
|
Objavljeno: 07. sep 2009 21:14 Naslov sporočila: |
|
|
Tasijas hvala In prav imaš...Nfu oh res zmaga! Cele dneve gledam nohte in barve in oh...I'm in love. Tvoji nohti pa so vedno tako lepi...čeprav mi ta zadnji lak ni ravno všeč, je pa zelo zanimiv. Mogoče v živo  |
|
| Nazaj na vrh |
|
summertime Čveka

|
Objavljeno: 08. sep 2009 10:48 Naslov sporočila: |
|
|
imam ga imam ga sem šla v namo in kupila lincoln park at midnight. ker nism mogla dočakat doma sm si nohte nalakirala že na kavi in moram rečt, da je res odličen. |
|
| Nazaj na vrh |
|
Tasijas Goflja

|
Objavljeno: 08. sep 2009 11:03 Naslov sporočila: |
|
|
Summer - uiiiiii  !! Silly - tudi jaz imam lepše barve v kolekciji, ampak duochrome efekt me je pa čisto navdušil. Do sedaj sem namreč v živo videla le zeleno/lila, rdeče/bronz in modro/zelene lakce, s tem da "preskok" barve ni bil tako zelo očiten, je šlo bolj za prelivanje. Pri temle pa se barva tako očitno zamenja, da me vedno znova preseneti  . |
|
| Nazaj na vrh |
|
|