Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Dermaroller, revolucija v boju proti staranju

13. apr 2011 11:46
0

Oglasno sporočilo

Zaradi svojega bizarnega načina, ki gladi gube, uničuje strije in celulit, pa se o njem govori le za zaprtimi vrati, saj predstavlja hudo konkurenco laserskim terapijam.

dermaroller

Izdelek je končno na voljo tudi v Sloveniji, možno pa ga je naročiti preko spleta na www.derma-roler.com.


Kaj pravzaprav je Iglični Roler oz. Derma Roler kot ga poznajo v tujini?

Gre za valjček s številnimi malimi mikro kirurškimi iglicami. Valjček je pripet na držalu, s katerim ga vozimo po koži. Iglice prebadajo povrhnjico in ranijo zgornjo plast usnjice.

Pri terapiji z Igličnim Derma Rolerjem gre za mikro vbode, ki sprožijo naraven mehanizem v telesu. Prične se proces samozdravljenja. Telo se odzove na mikro vbode tako, kot se odzove na vsako poškodbo, ki nastane na telesu. Razlika med dejansko poškodbo in navidezno mikro poškodbo je zelo velika. Pri poškodbi z mikro kirurškimi iglicami, nameščenimi na valjčku, le-te sprožijo živčne receptorje, ki zaznajo poškodbo na koži. Iglice so tako tanke, da dejansko kože ne poškodujejo, koža ostane v nespremenjenem stanju, le telo jo zazna kot poškodovano.
Gre za trik telesa.

Živčni dražljaji, ki se prenašajo z električnimi signali do možganov, sprožijo proces zdravljenja kože. Ta proces spodbuja rast novih, svežih celic, ki se pretvarjajo v vlakna kolagena in elastina.
Tako terapija z Igličnim Derma Rolerjem odpravlja celulit, popravi brazgotine, strije, kožne madeže, gubice in pomlajuje kožo.

derma_roler_prej_potem

Na voljo so različni modeli, ki se med seboj razlikujejo po dolžini iglic. Modele s krajšimi iglicami (0.2, 0.3 in 0.5 mm)  lahko uporabljate doma, pogosto in dlje časa, tiste z daljšimi iglicami (1.0mm, 1,5mm in 2.0mm) pa je varneje uporabljati v zdravstvenih ustanovah.

Metoda ob pravilni uporabi ne povzroča zapletov. Ker obstaja majhna nevarnost okužbe, Derma Rolerja ne smete deliti z drugimi osebami. Valjček lahko uporabljate le za lastno uporabo.

Na trgu obstajajo številni proizvajalci Derma roler igličnih valjčkov, med katerimi ni velikih razlik. Pomembni sta le dolžina in gostota iglic na valjčku in pa seveda kakovost samega materiala, iz katerega je valjček narejen.

www.derma-roler.com

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Nanika1991 14. nov 2018 17:23
   Krasna za suho kožo
  • numi 3. nov 2018 23:45
   klasika
  • mijauuu 24. okt 2018 22:08
   Nič posebnega
  • Katrin 21. okt 2018 23:01
   Navdušena
  • mijauuu 14. sep 2018 14:41
   Super konsistenca
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  V preteklosti, v časih naših staršev, je 30 veljalo za 'zrela' leta, 40-ta pa sploh za 'staro'.