Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zahteva bojkot Victoria's Secret Fashion Show

22. okt 2018 8:13
0

Oglasno sporočilo

Victoria's Secret Fashion Show se trudi, da na modni reviji sodelujejo manekenke različnih narodnosti. Vključijo tudi modele različnih obrazov ali telesnih posebnosti. Še nikoli pa na svojo modno pisto niso sprejeli 'plus size' modela, torej manekenke z močnejšo postavo. 

PREBERITE TUDI: Razkrita lokacija letošnje modne revije Victoria's Secret Fashion Show!

Robyn Lawley, prva manekenka 'plus size model', ki je bila tudi na naslovnici 'Sports Illustrated', je začela s spletno peticijo, s katero poziva blagovno znamko Victorio's Secret, da na Victoria's Serect Fashion Show vključijo tudi močnejše manekenke. 29-letna Avstralka svojo potezo argumentira z dejstvom, da v modni industriji spodnjega perila že več kot 20 let dominira mišljenje, da je lep le en tip telesa (vitek) in to želi spremeniti in k tem poziva tudi ostale.

Dokler se Victoria’s Secret ne zaveže, da bo na svojo modno revijo vključila različne ženske, jih bojkotirajmo!” se glasi poziv avstralske manekenke močnejše postave, ter dodala: “Čas je, da Victoria’s Secret prepozna kupno moč in vpliv žensk vseh starosti, oblik in velikosti.

Objavo je javnost dobro sprejela: prejela je namreč 1900 všečkov in več kot 100 podpornih komentarjev. Peticijo je do sedaj podpisalo več kot 700 ljudi. Victoria’s Secret Show bo sicer letos v New York City-u.

PREBERITE TUDI: Victoria's Secret Fashion Show 2018: izdali so že nekaj imen

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.