Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Veganski izziv: Ej ti, si upaš?

3. jan 2018 14:14
0

Oglasno sporočilo

... zapeljati v nov svet okusov? Spotoma pa podreti številne stereotipe? Na koncu izboljšati svoje zdravje, izvedeti veliko novega o nutricistiki in čisto po nesreči izgubiti še kakšen kilogram?

Za kaj gre? Vabim te, da se mi pridružiš pri Veganskem izzivu! Obljubim, da te bodo očarali številni novi recepti. Vsak dan te bo v nabiralniku čakalo presenečenje, novim informacijam pa zlepa ne bo konec. Posebej zate bodo organizirana strokovna predavanja, ki ti bodo pomagala odgovoriti na številna vprašanja o veganstvu. Za vse kulinarične navdušence bo organizirana tudi kuharska delavnica, v dokaz, da vegani ne jedo samo solate!

PREBERITE TUDI: Veganska prehrana najboljša izbira za hitro hujšanje

Pred petimi leti sem poskusila tudi sama. Rekla sem si, kaj pa lahko izgubim? Začela sem s 30- dnevnim brezplačnim Veganskim izzivom. Vsak dan me je nekaj minut pred šesto zjutraj pričakala elektronska pošta. V njej sem našla pester jedilnik s številnimi namigi. Sledili so tudi zanimivi članki in novičke o vplivu prehrane na moje zdravje, okolje in živali. Izziv mi je pomagal odpreti oči in razširiti moje obzorje!

Se mi pridružiš?

www.izziv.si

Veganski izziv je brezplačni spletni program, ki v Sloveniji poteka že peto leto zapored. Udeležilo se ga je že preko 5000 pogumnežev! Izziv je s prenovljenimi vsebinami zagotovo nekaj posebnega! Izbor meseca ni naključje. Januar postaja svetovno zaznamovan kot Veganuary ali kot mesec veganstva. Čas, da z novoletnimi zaobljubami naredimo nekaj dobrega zase, za okolje in za živali! V sklopu programa bomo organizirali uvodna in zaključna predavanja, vegansko zakusko, organizirali kuharsko delavnico ter pokazali, kako izgleda veganska shramba.

Prva brezplačna predavanja bodo že to soboto 6. 1. ob 18:00 v prostorih četrtne skupnosti Dravlje! Toplo vabljeni vsi!

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • mijauuu 14. sep 2018 14:41
   Super konsistenca
  • prue 12. sep 2018 19:37
   lep nanos
  • TP 10. sep 2018 21:08
   lip duo sculpt
  • Teena 6. sep 2018 13:53
   Najljubši
  • Akasha 26. avg 2018 16:07
   Super lahka konsistenca
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Katere so barve, ki same po sebi izžarevajo eleganco in prefinjen izgled?