Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 9. do 15. september 2019

8. sep 2019 13:26
0

Oglasno sporočilo

Pripravite se na spremembe. Potem, ko ste tedne posvečali pozornost vsakemu možnemu detajlu, si sedaj lahko oddahnete in občudujete vse, kar ste dosegli v tem času. Čas je, da pogledate celotno sliko, saj se bodo kozmične energije ta teden močno spremenile.

Najpomembnejši dogodek je polna luna v zasanjanih ribah v petek, 13. (ja, prihaja ta datum!). Nikar ne zamudite priložnosti, da uresničite svoje najbolj neverjetne sanje. Naslednji dan bosta tako Merkur kot tudi Venera prešla v uravnoteženo Tehtnico, kar nas bo navdihnilo, da bomo postali nadvse kreativni (in dobili izjemen navdih za slog!).

 

Ovnica

V začetku tedna preživite nekaj časa s svojo družino. Povabite jih na umirjen družinski večer - pazite le, da ne boste pretiravali, saj ste trenutno vsi potrebni malce miru. V četrtek vam bo šlo vse dobro od rok, pri preiskovanju določene skrivnosti pa vam bo pomagala vaša čustvena energija. V tem trenutku so vprašanja pomembnejša od odgovorov. Čez praznike boste izkoristili svoj čas za počitek in izlete. Po koncu boste kot prerojeni!

 

Bikica

Začetek tedna vam bo prinesel nov val energije. Bodite drzni in poskusite nekaj novega - z lahkoto se boste spopadli s kakršnimkoli problemom. Čas je, da se končno nekaj spremeni. Okoli četrtka in petka pa se ne izpostavljajte. Zelo verjetno je, da si bodo nekaj časa zase vzeli tudi ljudje okoli vas. Čez vikend in praznike boste ponovno zasijali in razveselili marsikoga!

 

Dvojčici

Prihajajoči teden se bo vrtel predvsem okoli vaših razmerij in vaše potrpežljivosti. Od ponedeljka do srede poskusite sprejeti ideje nekaterih ljudi, čeprav se vam bodo zdele nekoliko nore oz. nenavadne. Okoli četrtka in petka bodo ljudje okoli vas še vedno raztreseni, vi pa boste dobro organizirani in boste brez težav pospravili njihov nered. Čez praznike si vzemite čas zase: predvsem za počitek, pa tudi omare bi veljalo malce prevetriti.

 

Rakica

V začetku tedna boste imeli nekaj težav z izkazovanjem moči, toda lahko jih premagate. Morda je čas za določene spremembe, ki se vam bodo pomagale se postaviti na trdna tla, pustiti za sabo, kar sodi v preteklost in se podati novim izzivom naproti. Okoli četrtka in petka lahko zaradi nejasnosti v domačem okolju pride do velike zmešnjave, toda večjih težav ne boste imeli. Čez praznike se boste zabavali, ne glede na to, kaj boste počeli.

 

Levinja

V začetku tedna, preden boste podali kakršenkoli odgovor, o stvareh res dobro premislite. Hitro se vam lahko zgodi, da se boste obrnili v napačno smer, saj v vaši notranjosti skrivajo še neraziskana, globoka čustva. V naslednjih dneh se izogibajte podrobnostim, saj lahko spregledate nekaj majhnega, a pomembnega. Čez praznike ne hitite, raje napredujte korak za korakom, predvsem pa o vsaki stvari dobro premislite.

 

Devica

V ponedeljek dobro izkoristite svoj prosti čas, saj se boste zelo zabavali. Prav tako vam bo šlo dobro na področju ljubezni! Okoli torka in srede se ne vtikajte v tuje zadeve oz. svoje mnenje obdržite zase. V nadaljnem razvoju dogodkov boste ugotovili, zakaj je bilo to dobro za vas. V preostanku tedna so v ospredju vaša razmerja. Ponavadi ste tako dobrodušni, tokrat pa ste morda malce preveč kritični. A vseeno: tudi to ima lahko pozitivne posledice.

 

Tehtnica

V ponedeljek se držite načrta. Vaša čustva se vam verjetno zdijo zelo močna, toda obstaja velika verjetnost, da se bodo kmalu spremenila. Okoli torka boste lahko ločili svoja čustva od realnosti in od takrat dalje boste lažje odkrivali nove zveze in izboljševali že obstoječe. V nadaljevanju tedna se lahko posvečate ljudem na globji ravni. Preskočite klepet in začnite postavljati resna vprašanja ter delite svoja čustva. Za vikend si vzemite čas za čistko stanovanja.

 

Škorpijonka

Kjerkoli že boste, v ponedeljek si boste želeli biti nekje drugje. Spet je eden izmed tistih dni, toda ne skrbite preveč - kmalu bo minilo. Okoli torka in srede boste opravili ogromno stvari, toda ne pretiravajte. Ne pozabite, da je včasih bolje koga zavrniti ali zahtevati protiuslugo. V naslednjih dneh pa boste neustavljivi in nihče se vam ne bo postavil po robu. Kaj želite početi sedaj? V nedeljo je pravi čas, da naredite prvi korak.

 

 

Strelka

V ponedeljek naj vam volja narekuje potek dneva. Najsrečnejši boste, ko boste imeli točno določen cilj, poleg tega pa boste takrat opravili največ dela. Okoli torka ali srede pričakujte neko prednost, morda premor, dodatek k plači ali napredovanje. Še naprej bodite velikodušni in se osredotočajte na dobre stvari. Od četrtka dalje ne pozabite na podrobnosti, ki v vašem življenju igrajo pomembno vlogo. V nedeljo pa je znova čas za prijatelje, ne pozabite pa tudi nase.

 

Kozoroginja

V začetku tedna kombinirajte svoj razum in čustva, saj vam bo to omogočilo pogled na stvari s popolnoma nove perspektive. Okoli torka boste nagnjeni k pretiranemu reagiranju, toda poskusite se zadržati. Ste v zelo stresnem obdobju, toda ne prepustite se težavam, temveč jih odpravite. Zapomnite si: če vi nimate posebnega cilja v svojem življenju, to ne pomeni, da ga nima kdo drug. Posvetite se nekomu pomembnemu, saj vas lahko pozitivno preseneti.

 

Vodnarka

V ponedeljek se lahko zgodi, da vam bo nekdo pokvaril vse načrte, toda vseeno ne obupajte! Okoli torka bodite aktivni, saj bodo ostali potrebovali nekoga za zgled. Če se želite kar najbolje odrezati, pa svojemu delovanju dodajte nenavaden element. Od četrtka dalje boste precej družabni, prav tako pa boste odpravili negotovosti v svoji notranjosti. S pomočjo vašega čara, spretnega vedenja in možnosti, da iz ljudi izvlečete najboljše, boste sklepali nova prijateljstva.

 

Ribi

Če si želite ta teden narediti vtis na nekoga, imate srečo - vaša energija vas bo predstavila v najboljši luči, pa naj gre za zmenek ali delo. Prav tako vam stvari ni treba olepševati, saj se bodo uredile kar same od sebe. Od četrtka dalje boste veliko časa namenili sebi, počitku in stvarem, ki jih morate še razčistiti in posledica bo osebna rast. Za praznike bo na višku tudi vaša kreativnost, zato jo izkoristite!

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Dolgodlaka zlato-rdečelaska je prava mačja zvezdnica in nadvse uspešna manekenka, ki zna pozirati pred kamero.