Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 9. do 15. julij 2018

8. jul 2018 19:20
0

Oglasno sporočilo

 

Ovnica

Že nekaj časa pred ostalimi prikrivate skrivnost, ki bo spremenila vašo pot do uspeha. Zaradi tega ste začeli zanemarjati svoje dolžnosti pri delu, kar pa so sodelavci in nadrejeni hitro opazili. Sedaj morate biti izredno previdni, saj lahko drugače izničite ves trud zadnjih let in dosežete ravno nasprotni učinek od željenega. Potrebovali boste nekoga, ki vam bo prisluhnil, a pazite, da izberete pravo osebo, ki vam bo pri tem pomagala, ne pa vas zavirala.

 

Bikica

V tem tednu bo predvsem pomembno, da prehenate s ponavljanjem preteklosti in se osredotočite na nove odločitve. Pustite si odprtih čim več možnosti, četudi ne bodo vse ravno najboljše. Pomembno je, da greste naprej in na napakah se največ naučimo! Še pomembnejša bo vaša izbira partnerja, ki vas bo spremljal na tej novi poti. Proti koncu tedna bo nekdo zase želel nagrado, ki pripada vam, kar vas bo ujezilo, a se poskusite zadržati, saj se bo na koncu vse izšlo dobro.

 

Dvojčici

V prvi polovici tedna se bo zgodilo nekaj, kar bo popolnoma spremenilo vaš pogled na svet. S tem se bodo spremenili tudi vaši intimni odnosi z ljudmi, ki so vam blizu, kar lahko vodi do manjših konfliktov. Bodite potrpežljivi in poskrbite za počasen prehod, saj bo drugače vaša spremenjena osebnost za nekatere precej šokantna. Mislite tudi na dobrobit oseb, ki vam pomenijo največ in takoj vam bo lažje malce upočasniti svoj tempo.

 

Rakica

Ali lahko resnično pobegnete pred svojo usodo? Zadnje čase se počutite, kot da je vaše življenje že vnaprej določeno brez vašega strinjanja. Pa je temu res tako? Do tega trenutka so vas pripeljale vaše odločitve, ki ste jih sklepali sproti in o katerih niste pretirano razmišljali. Morda je sedaj čas, da si pred vsako pomembnejšo odločitvijo vzamete dovolj časa za razmislek in v določenih primerih upoštevate tudi mnenja ostalih. Več glav več ve!

 

Levinja

Končno so vam vaši cilji popolnoma jasni, toda še vedno se premalo osredotočate na podrobnosti. Drobne malenkosti so tiste, ki bodo določile, ali ste za nagrado resnično dovolj dobri. Zaradi tega bo teden, ki je pred vami, precej naporen, a vas ob koncu tedna čaka prijeten počitek, ki vas bo napolnil z energijo in vam predstavil nove možnosti. Vsekakor si zapisujte pomembne podatke, drugače lahko hitro kaj spregledate.

 

Devica

V začetku tedna se boste nekoliko bolj posvečali svoji notranjosti. Odkrili boste mnogo novosti, nekatere od njih pa vas bodo naravnost šokirale. V tem času boste čustveno nekoliko bolj zadržani, kar si lahko določene osebe napačno razlagajo, zato bodite kar se da odkriti in zadeve predstavite na preprost način. Proti koncu tedna se boste rešili svojega mehurčka in se vrnili v realni svet, kjer vas bodo pričakali presrečni prijatelji.

 

Tehtnica

V začetku tedna bodite ustvarjalni in se izkažite, saj vas bo nekdo na skrivaj ocenjeval. Pred časom ste bili polni čudovitih idej in sedaj je napočil trenutek, ko jih boste resnično potrebovali. Poleg ideje pa je potrebna še njihova izvedba, pri kateri pa tokrat ne sprejemajte pomoči, ampak se raje potrudite sami. Vaš trud bo bogato poplačan, prav tako pa boste ob dokončanem delu prejeli novo merico motivacije.

 

 

Škorpijonka

Z nekom ste že nekaj časa na bojni nogi, a sedaj ni pravi čas za izzivanje in spodbujanje konflliktov. Trenutno bi bilo najbolje, da se na določene zadeve preprosto ne odzovete in pustite, da se razrešijo same od sebe. Vaša intuicija vam narekuje, da morate slediti določeni osebi in tudi tokrat se resnično ne moti. V dvoje boste močnejši, bolj samozavestni in pripravljeni na vse.

 

 

Strelka

V tem tednu bodite drzni, saj boste le tako dosegli skrite cilje, ki jih do sedaj niste zaupali še nikomur. Čas je, da svoj namen razkrijete svetu in videli boste, kako se bo odzval. Vsak ima svoje mnenje, a zavedajte se, da bodo nekatera mnenja malce prirejena zaradi zavisti. Sprejmite nasvete, a bodite pazljivi, saj bodo vmes tudi takšni, ki bi na dolgo rok vašemu potovanju močno škodili.

 

Kozoroginja

V začetku tedna boste naredili pomemben korak, ki bo spremenil vašo življenjsko pot. Seznanjeni boste z mnogimi možnostmi, a se nikakor ne boste mogli odločiti le za eno. Poskusite poiskati način, ki vam bi dovolil, da se hkrati ukvarjate z več stvarmi hkrati. Nekdo bo vaše ideje želel na vsak način zatreti, zato bodite potrpežljivi in vztrajni, saj bo na koncu zmagala le močna volja.


 

 

Vodnarka

V tem tednu boste malce žonglirali s posvečanjem časa družini in opravljanjem svojega dela. Težko boste našli čas za vse svoje obveznosti, zato se boste določenim zadevam primorani odreči. Naredite podroben načrt in si vzemite dovolj časa za tehten premislek. Proti koncu tedna boste imeli malce več prostega časa, ki pa ga boste izkoristili za to, da boste nadoknadili zamujeno.

 

Ribi

V prejšnjem tednu ste naredili pomembno odločitev, ki bo imela vidne posledice tudi v tem tednu. Sedaj se morate s tem spopasti pogumno in odločno, saj poti nazaj ni. V sredini tedna vam bo na pomoč priskočil bližnji sorodnik, ki zadevo dobro pozna in vam lahko ponudi veliko koristnih nasvetov. Proti koncu tedna boste na manjšo nevšečnost odreagirali precej negativno, zato se na to pripravite že malce prej in poskusite spremeniti tok dogodkov.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • numi pred 3 dnevi
   top 2
  • Nanika1991 22. jan 2019 16:19
   Dobro hidrira in hrani
  • Nanika1991 14. nov 2018 17:23
   Krasna za suho kožo
  • numi 3. nov 2018 23:45
   klasika
  • mijauuu 24. okt 2018 22:08
   Nič posebnega
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sama sem od nekdaj sodila med ljudi, ki jim ne zdravje, ne videz nista bila samoumevna.