Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 8. do 14. januar 2018

7. jan 2018 16:26
0

Oglasno sporočilo

 

Ovnica

Vaši instinkti vam bodo narekovali, da se v začetku tedna močno navežete na eno stvar (ali osebo). Čeprav je vaša strast občudovanja vredna, pa pred sklepanjem takšne zveze raje malo počakajte. Okoli srede se bo pojavila nova priložnost, ki lahko totalno spremeni vaše dojemanje sveta. Delite svoj pogled na življenje še s kom drugim, saj obstaja velika verjetnost, da se bosta globoko povezala. Čez vikend se naučite več o sebi in ostalih.

 

Bikica

V začetku tedna vam bo primanjkovalo vašega običajnega navdušenja in energije. Vzemite si čas za počitek, potrudite pa se le za najpomembnejše stvari. Od srede do petka vas bo zajel nov val energije in takrat boste vsem povedali, kaj vam leži na duši. Vaša strast bo celo vas presenetila. Čez vikend se posvetite prijateljskim odnosom, ki potrebujejo dodatno nego. Težave rešujte s kompromisi, toda zavedajte se, čemu točno ste se pripravljeni odpovedati.

 

Dvojčici

V začetku tedna vam bodo vsi delili nasvete. Vzemite si čas, da boste lažje razločili med resničnostjo in iluzijami. Od srede naprej se boste brez težav spopadali z ljudmi, ki vam bodo stali na poti. Prav tako ne boste imeli težav pri delu, z romancami ali ostalimi osebnimi projekti. Čez vikend pa se za trenutek ustavite in premislite o svojih vrednotah.

 

Rakica

V ponedeljek bodo na vas vplivale predvsem velike ideje, ki jih boste prefiltrirali in naredili za svoje. Vaša družabnost bo na višku v sredini tedna, ko boste uživali v družbi prijateljev in družine. Zadeve se bodo obrnile na slabše proti koncu tedna, saj bo prišlo do uvedbe določenih sprememb, ki bodo povzročale nekakšen upor. Bodite razumni in razmišljajte s svojo glavo.

 

 

Levinja

V začetku tedna se prepustite toku. Česarkoli se boste lotili, vam bo zagotovo uspelo. V prostem času uživajte v svoji veličastnosti, od srede dalje pa se postavite na trdna tla in se posvetite svojim ciljem. Pri tem bodite previdni in pozorni. Kdo vam stoji ob strani? Čez vikend boste uživali v družbi prijateljev ali družine. Kamorkoli boste šli, ne pozabite, da so dobri odnosi izjemnega pomena.

 

Devica

V začetku tedna boste imeli nadvse izjemen pogled na stvari okoli sebe. Ponovno se ozrite na določeno zvezo, čustvo ali svoj način razmišljanja. Čas je za izboljšave! Od srede do petka bodo vaši dosežki nekoliko manjši, toda kljub temu zelo pomembni. Ob prihodu vikenda se pripravite na konflikt med vami in osebo, ki vam veliko pomeni. Čeprav boste imeli najverjetneje vi prav, poskusite to dokazati na miren način.

 

Tehtnica

V ponedeljek se trdno oprimite zanimive ideje, ki se je boste domislili. Delite jo z ostalimi in prejeli boste koristna mnenja. Od srede do petka bodo vaše zmožnosti komuniciranja znatno zmanjšane, zato pomembne reči ponovite dvakrat. Čez vikend se bo vaša zgovornost vrnila, z njo pa bodo prišle še ostale ugodnosti. Ponovno je nastopil čas za nove romance in prijateljstva. Ne bodite preveč sramežljivi!

 

Škorpijonka

Čudoviti ste, toda pustite ostalim, da to ugotovijo postopoma. Pokažite in povejte, kar si mislite, saj imajo dejanja večjo moč kot besede. Od srede naprej boste praktični in romantični, prav tako pa boste vedeli kdaj je čas, da ste resni in kdaj ne. Čas je, da zasijete! Čez vikend se osredotočite na spremembe v vašem življenju. Začne se z majhnim korakom v drugo smer.

 

Strelka

V začetku tedna boste zavladali svetu. Osvojili boste sodelavce, presenečene prijatelje in celo nekoga, ki vam ogromno pomeni. Od srede dalje pa iz preventive upočasnite tempo, saj lahko gre hitro kaj narobe. Svoj prosti čas porabite za ustvarjanje novih načrtov. Čez vikend se postavite v kožo nekoga drugega, saj boste le tako prišli do pomembnega spoznanja. Kaj je tisto, brez česar ne morete živeti?

 

Kozoroginja

V začetku tedna ne bodite zaprti vase. Takrat vam bodo zvezde poslale čudovito priložnost, da se lotite težav na tišji, toda zelo produktiven način. Posvetite se tudi družini. Od srede do petka si prosti čas zapolnite z raznimi aktivnostmi. Sedaj boste še posebej očarljivi, zato delite z drugimi vse, kar imate v mislih, in stvari se bodo odvijale same po sebi. Čez vikend se ne osredotočajte le nase, temveč pomislite tudi na težave ostalih, saj se boste s tem tudi marsičesa naučili.

 

Vodnarka

V ponedeljek bo vaša nežnejša, občutljiva stran še posebej vidna. Ljudem okoli sebe zaupajte svoje potrebe in čustva, še posebej, če vas je kdo prizadel. Od srede dalje pa se osredotočite na proizvajanje nove energije. Sedaj je pravi čas za iskanje rešitve, bodite pripravljeni skleniti kakšnem kompromis za splošno dobro. Če imate načrte za prihajajoči vikend, bi bilo morda bolje malo počakati. Čeprav boste navduševali v družbi, si tudi vi privoščite malo počitka in relaksacije.

 

Ribi

V začetku tedna se poglobite v nekaj, kar vas že dalj časa navdušuje. V tem času boste še posebej razumevajoči in dobri v opazovanju, torej boste lahko znatno razširili svoje znanje (tako v povezavi z delom kot v osebnem življenju). Od srede dalje pa se pripravite na spremembe, ki se bodo pojavljale še posebej v zvezi z odnosi. Bodite pripravljeni na nove izzive, saj vas bo eden presenetil ravno ta vikend. Počnite nekaj kar vas ponavadi postavi na trdna tla in uspeli boste!

 

 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 5. jun 2018 23:44
   Krasen in nežen
  • Katrin 5. jun 2018 23:16
   Povprečna
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pred nekaj leti so bile izjemno modne masivne, tako imenovane 'statement' ogrlice – v zadnjem času ...