Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 25. do 31. maj 2020

24. maj 2020 14:56
0

Oglasno sporočilo

Prvi navdihujoč trenutek se bo zgodil v ponedeljek, 25. maja, ko se bo bojeviti Mars povezal z ekscentričnim Uranom. To vas bo popeljalo v vaše najbolj kreativne, napredne in nenavadne ideje. Česarkoli se boste lotili, vam bo šlo izvrstno od rok.

28. maja pa bo Merkur, ki se še vedno pomika s skorajda svetlobno hitrostjo, vstopil v znak Raka. Ker bo ta komunikacijski planet v tem znaku do 5. avgusta, Venera pa bo ves čas retrogradna, ne boste mogli pobegniti svojim občutkom. Ljubezenske skladbe vam ne bodo ušle, zato lahko kar začnete.

 

Ovnica

V začetku tedna ne bo dobro, če boste eksperimentirali v zvezi z delom, raje takšne stvari prepustite za konec tedna. Trenutno je bolj pomembno, da ste previdni in ne precenjujete stvari. V sredini tedna se boste zagotovo zbližali z novimi prijatelji. Uporabite svojo naraščajočo samozavest za spoznavanje novih ljudi in izboljšanje odnosov z ljudmi, ki so že v vašem življenju.

 

Bikica

V začetku tedna boste želeli pomagati nekomu, ki vam veliko pomeni, toda poskusite to storiti, brez da bi bili pretirani kritični. V nadaljevanju tedna imejte to v mislih, ko bodo ljudje hodili k vam po nasvete. Prav tako se ne obremenjujte, če ne boste imeli odgovora na vsako vprašanje. Ob koncu tedna si vzamite čas za zbistritev misli in če vas nekdo sili v nekaj, preprosto recite ne.

 

Dvojčici

V začetku tedna boste delovali malce zaspano, vendar se boste z lahkoto osredotočili na manjše stvari, ki so prav tako pomembne. V sredini tedna bo nekdo nujno potreboval vašo pomoč, zato ne odlašajte in mu pomagajte. To vam bo prineslo večje zadovoljstvo kot si lahko predstavljate. Kakršnokoli podpisovanje dokumentov ali urejanje financ lahko počaka do konca tedna.

 

Rakica

Čudovita romantična energija se bo od vikenda prenesla tudi na začetek novega tedna, kar pomeni, da se bo v vašem osebnem življenju vse odvijalo kot po maslu. To veselje si zagotovo zaslužite, zato brez skrbi uživajte. V sredini tedna se boste malce preveč držali svoje rutine, zato preizkusite nekaj novega. Čez vikend se boste ukvarjali s manjšimi težavami, ki jih boste strastno reševali.

 

Levinja

Ves teden bo v vaših mislih določen član družine, zato je morda zadnji čas za klic ali obisk. Nezaželjene nasvete sodelavcev raje ignorirajte, še posebej, če so povezani s financami. Pomembno je, da se sami odločate, saj se boste tako tudi bolje počutili. Proti koncu tedna bo v ospredju romantika, zato ne bodite sramežljivi in delite svoja čustva. Končno boste izvedeli kaj si nekdo zares misli o vas.

 

Devica

Začetek tega tedna bo izjemno pozitiven. Vsa srečanja s prijatelji in sodelavci bodo potekala dobro. Bodite družabni in se zaposlite, saj se boste tako izognili premišljevanju o manjših težavah, ki vas težijo. Svoje projekte izpopolnjujte počasi, naj vam ne bo nerodno prositi tudi za malce pomoči pri določenih delih. Proti koncu tedna boste glede nekih dokumentov precej neodločni.

 

Tehtnica

Sedaj si vsekakor zaslužite kakšno nagradico, saj ste se natančno držali svojega proračuna! Za vsak slučaj, pa se še v začetku tega tedna posvetite pregledu financ in raziskovanju novih idej za investitev. Čez teden boste uživali v ravnovesju med prijatelji, prostim časom in romanco. Čez vikend pa boste pripravljeni na soočanje z resnejšimi problemi, zato se znebite svojega ega in jih razrešite.

 

Škorpijonka

V tem tednu boste precej zaposleni, toda vse kar boste počeli, boste počeli z veseljem. Kaos boste spreminjali v res, kar vam bo prineslo notranje zadovoljstvo. Sedaj boste končno razumeli nenavadna dejanja nekoga, ki vam veliko pomeni. Se odločate za velik nakup? Dobro premislite, saj vam bo drugače kmalu zares žal. Po tako uspešnem tednu, si privoščite dol počitek.

 

 

Strelka

Čeprav boste obkroženi z milijoni nepomembnih podrobnosti, vam bo uspelo najti čas za prijatelje v stiski, ki vas bodo ta teden resnično potrebovali. Vaše sposobnosti poslušanja so zares neverjetne! Okoli četrtka ali petka se vam obeta romantičen zmenek in dobili boste vso pozornost, ki ste jo do sedaj pogrešali. Čez vikend boste naredili nove načrte za prihodnost.

 

Kozoroginja

Lahko obdržite skrivnost? V tem tednu vam bo nekdo zaupal izjemno občutljivo informacijo, ki jo raje zadržite le zase. Morda boste celo na nekakšni preizkušnji, zato se boste s tišino še posebej izkazali. V sredi tedna boste morali sprejeti nekaj izjemno težkih odločitev, zato si vzamite dovolj časa za premislek. Prisluhnite mnenjem ostalih. Čez vikend boste polni energije in samozavesti.

 

Vodnarka

Začetek delovnega tedna bo precej težak, obeta se vam celo manjši konflikt z nadrejenim, zato to morda ni najboljši čas za prošnjo za povišico. Po drugi strani pa vas bodo prijatelji in sodelavci naravnost oboževali, zato to izkoristite in pridobite nekaj točk. V sredi tedna bodite družabni in na voljo ljudem, ki si želijo vaše družbe. Čez vikend se osredotočite predvsem na svoje sanje.

 

Ribi

Sedaj je pravi čas za načrtovanje poletnih počitnic, zato si vzamite čas za raziskovanje, zbiranje informacij in pogajanje za dobro ceno. V začetku tedna boste opravili večino težkega dela, toda do četrtka nekje se bo vaš nabiralnik za delo spet napolnil. Morda se boste počutili, kot da se utapljate, toda dejansko vam bo šlo vse dobro od rok. Ohranite mirne živce in vse se bo dobro izšlo.


PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu dvojček?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da so necepljeni otroci bolj zdravi kot cepljeni, že dolgo ni več skrivnost.