Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 22. do 28. julij 2019

21. jul 2019 11:20
0

Oglasno sporočilo

 

Ovnica

Res je, da preobrazba ni ravno vaša specialiteta, zato pazite, da pri spremembah ne pride do pretiravanja. Ekstremi so lahko prav zabavni, toda trenutno to ni najboljša pot, ki jo lahko uberete. V naslednjih dneh bodo osvetljene vse vaše zveze. Vaše zanimanje za občutja ostalih pa bo izzvalo zanimive odgovore. Čez vikend bodite spontani in pripravljeni na nove dogodivščine!

 

Bikica

V začetku tedna se osredotočite na vsako malenkost, ki jo bo ujelo vaše oko. Posvetite se zvezam s tistimi, ki jih imate najraje in jih nikakor ne jemljite za samoumevne. V sredini tedna boste izredno zaposleni, morda celo malce preveč. Zavedajte se, da za dobro delovanje potrebujete dovolj počitka. Čez vikend se ne zanašajte le na srečo, ampak preprosto prisluhnite srcu in mu sledite!

 

Dvojčici

Kako ste lahko v začetku tega tedna najbolj prepričljivi in očarljivi? Bodite izvirni in se ne spreminjajte za nobeno ceno. Poskusite ostati zaposleni, saj vas čakajo nove izkušnje in ideje, ki jih boste lahko delili z najbližjimi prijatelji. Okoli torka in srede vas bo presenetil alarm, ki ga bodo sprožile vaše finance. Ste prepričani, da veste, kaj počnete?

 

Rakica

Z dajanjem komplimentov v začetku tedna ne boste prišli daleč, toda kljub temu vztrajajte, saj bo vaš trud poplačan kasneje. Z reševanjem resnih zadev počakajte vsaj do srede, saj boste imeli takrat največji vpliv na ljudi okoli sebe. Proti koncu tedna boste začeli opažati napredek in čeprav ga določeni ljudje morda ne bodo opazili, vas bo usmeril na pravo pot v prihodnosti.

 

Levinja

V začetku tedna imajo zvezde za vas eno samo sporočilo: sprostite se! Pomembno je, da upočasnite svoj tempo, saj boste posledično veliko bolj zadovoljni s svojimi odločitvami. V sredini tedna bo čas za akcijo, pa naj gre za ljubezensko življenje ali nov projekt. Do nedelje boste precej čustveni, toda pomembno je, da svoja čustva popolnoma nadzirate in se šele nato preko njih tudi izražate.

 

Devica

V začetku tedna dobro poskrbite za svoj posel, a vseeno ne pozabite tudi na sprostitev. Organizirajte manjše družabno srečanje, ki vam bo pomirilo živce. Okoli srede in četrtka naj vas ne skrbi preveč za zunanji izgled, saj je notranjost v tem primeru mnogo bolj pomembna. Proti koncu tedna se boste počutili zapuščeno, toda zavedajte se, da je ta občutek le začasen.

 

Tehtnica

V začetku tedna pričnite s svojimi pripravami na prihodnost, pri tem pa naj vam pomagajo tudi ostali. Svoje ideje predlagajte nadrejenemu, ki bo z njimi ustrezno ravnal. V sredini tedna boste polno zaposleni, zato lahko pride do zanemarjanja pomembne zveze. Vzemite si čas in se ne pustite motiti. Čez vikend pa se ozrite v preteklost, ki ima ravno tako velik pomen - tudi za vašo prihodnost.

 

Škorpijonka

V začetku tedna boste blesteli predvsem pri svojem delu, toda zavedajte se, da vaše življenje sestavlja več različnih področij, ki morajo biti v ravnovesju. Zanemarjati kateregakoli izmed njih torej ni ravno najboljša odločitev. Okoli srede in četrtka ne bodite preveč radodarni, saj lahko napravite ravno toliko škode kot koristi. Čez vikend počakajte na pravi trenutek, šele nato ukrepajte.

 

 

Strelka

V začetku tedna se držite svojih obljub, s katerimi ravnajte previdno. Zavedajte se, da so tudi najmanjši komplimenti zelo pomembni. V sredini tedna bo imela vsaka pozornost svoj namen, ki lahko nekomu polepša dan. Bodite radodarni s komplimenti in pohvalami - a seveda iskreni! Proti koncu tedna pojdite na pustolovščino, ki si jo že tako dolgo želite.

 

Kozoroginja

V začetku tedna boste na določeno stvar tako osredotočeni, da lahko spregledate nekatere pomembne opozorilne znake. V sredini tedna se ogibajte dajanju obljub, saj še sami ne veste, kaj točno si želite. Vzemite si trenutek zase in se zazrite globoko v svojo notranjost, kjer boste našli skrite odgovore. Proti koncu tedna pustite ostalim, da bodo za spremembo v središču pozornosti.

 

Vodnarka

Takoj boste vedeli, da je nekaj narobe, če boste le vi opravili svoj del in ga zagovarjali. Ustavite se za trenutek in postavite kakšno vprašanje, saj se bo s tem izboljšal vaš odnos, vi pa se boste naučili nekaj novega. Okoli srede ali četrtka boste primorani sprejeti težko odločitev, o kateri se posvetujte z nekom, ki mu zaupate. Čez vikend naj bo vaš edini cilj pomagati drugim, saj boste s tem pomagali tudi sebi.

 

 

Ribi

V začetku tedna se predvsem izogibajte podrobnostim. Osredotočite se le na en cilj in presenečeni boste nad svojimi sposobnostmi. Ugotovili boste, da ste sproščeni veliko bolj produktivni in kreativni. V sredini tedna svojo pozornost namenite ostalim živim bitjem, saj so je nekateri resnično potrebni. Proti koncu tedna se umirite, globoko zadihajte in se sprostite.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 6 dnevi
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  • [*jag0da*] 11. mar 2020 14:50
   Nobene razlike
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da je vitamin C čudežno zdravilo, ni več nobena skrivnost – med drugim ...