Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 21. do 27. januar 2019

20. jan 2019 6:42
0

Oglasno sporočilo

 

Ovnica

V ponedeljek in torek boste polni energije, ki vam bo pomagala pri opravljanju težjih del, vendar pa vas bo ovirala pri opazovanju podrobnosti, ki bodo uhajale vašemu neosredotočenemu umu. Okoli srede boste na srečo ponovno skoncentrirani na pomembne reči, tako, da boste hitro nadoknadili zamujeno. Čez vikend bodite družabni in upoštevajte navodila in predloge svojih najbližjih, saj vam bodo le koristili. Včasih je dobro, da tudi vi komu prisluhnete!

 

Bikica

V ponedeljek boste malce zmedeni glede svojega položaja v službi in to lahko traja tudi do srede. Nekdo, ki mu ponavadi zaupate, se vam bo izneveril. Kmalu boste pozabili na nesporazume in deležni boste več koristnih nasvetov, ki bodo v prihodnosti izboljšali vaš položaj. Bodite organizirani in se premaknite na naslednji nivo. Vikend bo poln izzivov, ki vam bodo pomagali poiskati vaše prednosti in slabosti ter prve izkoristiti in slednje izboljšati ali odpraviti. Kar pogumno!

 

 

Dvojčici

V začetku tedna bodo vaši dnevi polni druženja s prijatelji. Ti bodo od vas veliko pričakovali, vendar vas to ne bo pretirano motilo, saj boste opazili, da se vaši odnosi postopoma razvijajo. Okoli srede bodo dnevi minevali prehitro, toda naj vas to ne skrbi - vse boste nadoknadili, dneve pa do popolnosti izkoristili! Čez vikend se boste zabavali in družili s prijetnimi ljudmi. Bodite sproščeni in vsaj za trenutek pozabite na delo - prav je, da tudi odklopite in si vzamete čas zase.

 

Rakica

V ponedeljek in torek lahko pričakujete manjše težave, toda z lahkoto jih boste obvladali. Ne podpišite ničesar in bodite previdni pri sklepanju dogovorov, saj je to čas, kjer lahko storite kaj nepremišljenega in imate kasneje posledice. V sredini tedna boste prejeli novo pošiljko energije, ki vas bo usmerjala v različne aktivnosti. Čez vikend se boste ukvarjali s financami in obujali spomine na preteklost. Če si lahko to privoščite, je sedaj pravi čas za nakupe.

 

Levinja

Čeprav ni vaš rojstni dan, se boste v ponedeljek in torek počutili kot da je. Privoščite si počitek in kakšno poslastico in kmalu se vam bodo pridružili tudi ostali. Ne bodite preveč zagledani sami vase, saj boste okoli srede opazili znake, ki nakazujejo ravno to - verjemite, če vam to povedo ljudje, ki jih cenite. Čez vikend vam bo vse postalo bolj jasno, zato se ne obremenjujte in pustite času čas. Čas bi bil, da vzamete v roke kako dobro knjigo in se posvetite sebi.

 

Devica

V začetku tedna ne zapravljajte denarja, pri miru pustite tudi svoje kreditne kartice. Kmalu se boste srečali z izjemno priložnostjo, ki bo od vas zahtevala, da imate pri roki določeno količino denarja in če ga ne bo, se boste tepli po glavi. Okoli srede boste našli nov hobi, ki vas bo navdušil in ob njem celo vztrajali. Čez vikend bodo pomembno vlogo igrali starši ali drugi sorodniki. Morda se boste počutili nenavadno, toda družine si ne more izbrati nihče, lahko pa to 'popravite' pri prijateljih.

 

Tehtnica

V ponedeljek bo vaša kreativnost na višku, zato ne pozabite na svinčnik in kos papirja! Najbolj vam bo pomagalo pisanje, toda tudi druge oblike izražanja bodo delovale zelo dobro. Nikar ne dovolite, da trenutni navdih nezabeležen izpuhti! Okoli srede boste primorani najti ravnovesje med delom in domačimi opravili. Čez vikend se boste počutili nenavadno mirni, to pa vam bo pomagalo pri odločitvah, ki ste jih odlagali do zadnjega trenutka.

 

 

Škorpijonka

V ponedeljek in torek se ne bo zgodilo nič posebnega, zato se boste kar malce dolgočasili. Bodite previdni s stvarmi, ki vam veliko pomenijo, saj obstaja velika verjetnost, da boste nekaj kmalu izgubili. Če vas zanima,  vas romantična zveza čaka pred vrati, le odpreti jih morate. Čez vikend se posvetite manjšim nalogam, ki vas ne bodo preveč utrudile. Koristil vam bo sprehod v naravo in počitek.

 

 

Strelka

V začetku tedna lahko z lahkoto ureničite svoje sanje, še posebej če te vključujejo ljubezen ali romanco. Ne bodite sramežljivi in si sami ustvarite nove priložnosti. Okoli četrtka in petka boste končno aktivni, toda prepričajte se, da so čustva obojestranska, da ne ostanete sami in z zlomljenim srcem. Kar boste počeli čez vikend, bo močno vplivalo na vašo družino in prijatelje, zato bodite odkriti in pripravljeni priskočiti na pomoč. Obrestovalo se vam bo!

 

Kozoroginja

V prvih dveh dneh tega tedna se boste soočali s prekinitvami, ki vam bodo preprečevale, da bi dokončali svojo nalogo. Ostanite mirni in osredotočeni in minilo bo kot bi mignil! V sredo in četrtek bo poudarek na vaših zvezah in počutili se boste odlično. Če ste nesrečni, se globoko zazrite v problem in zvezde vam bodo priskočile na pomoč. Čez vikend boste izjemno privlačni, toda ne pretiravajte z iskanjem pozornosti, da ne boste izpadli patetično.

 

Vodnarka

Ljudje vas bodo v ponedeljek in torek znova in znova razočarali, toda naj vas to ne prizadene - s svojim odnosom kažejo, kdo so oni, ne vi. V tem trenutku niso sposobni sprejeti vašega kriticizma, zato se raje malce zadržite. Okoli srede ali četrtka se vam bo odprl nov pogled na svet in našli boste odgovor. Čez vikend se osredotočite na sklepanje novih zvez, saj se bodo te v prihodnosti razvile v nekaj več. Morda se vam obeta celo romanca!

 

Ribi

V začetku tedna se malce potuhnite. Še posebej pazljivi bodite glede denarja ali nakupov - zadevo dobro raziščite in zaupajte svojem občutku ter pazite, da se ne prenaglite. Ste res prepričani, da to stvar potrebujete? Okoli četrtka vas bodo presenetile zanimive informacije, ki bodo drastično izboljšale vaše počutje. Zdaj je čas za praznovanje. Čez vikend se boste obremenjevali s težavami, povezanimi s službo, toda ne skrbite, saj boste našli odgovor še pravočasno.

 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.