Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 18. do 24. marec 2019

17. mar 2019 13:48
0

Oglasno sporočilo

 

Ovnica

V začetku tedna se osredotočite na šolo ali službo, saj boste z lahkoto reševali še tako zapletene probleme. Vzemite si toliko časa, kot ga potrebujete in nikomur ne dovolite, da bi vas pri tem zmotil. V sredo se boste povezali s svojimi prijatelji in vaša skupna energija vam bo pomagala prebroditi vse ovire, ki vas čakajo tam nekje do petka. Čez vikend se držite nekoliko bolj v ozadju in pustite ostalim, da prevzamejo pozornost.

 

Bikica

V začetku tega tedna boste najbolje delovali v skupini. Če se le da, se zadev ne lotevajte sami, ampak se raje pridružite kakšni ekipi. Vaš trud bo kmalu bogato poplačan. Od srede do petka boste blesteli v očeh družine in prijateljev, saj boste izžarevali prijetno toploto, kar bodo ostali opazili. Čez vikend boste polni pozitivne energije, ki bo blagodejno vplivala na vašo samozavest in vam pomagala pri izpolnjevanju projektov.

 

 

Dvojčici

V začetku tedna spijte kakšno skodelico kave več kot ponavadi in se dobro naspite, saj boste morali biti v vsakem trenutku popolnoma skoncentrirani. V nasprotnem primeru lahko spregledate kaj pomembnega, kar ima lahko daljnosežne posledice. Nekje okoli srede boste prejeli nov val energije, ki vas bo z lahkoto ponesel do vikenda. Čas bo minil, kot bi mignil, čeprav se tega v danem trenutku niti ne boste zavedali. Od petka dalje lahko pričakujete nekaj ogromnega in nepozabnega.

 

Rakica

V ponedeljek in torek se nikar ne obremenjujte z odgovornostjo, saj vam bo vaša izjemna energija omogočila, da se boste o vsem odločali kar sproti. Pri tem se lahko tudi zabavate in vsekakor bi bilo dobro, da v to vključite tudi svojo družino in prijatelje. V drugi polovici tedna boste malce bolj osredotočeni, saj se boste ukvarjali predvsem z delom in boste zelo zaposleni. Kljub temu si vzemite čas za zabavo in pogovor, saj vam bodo mnenja določenih oseb prišla še kako prav.

 

Levinja

V ponedeljek in torek se posvetite vsem zadevam, ki od vas zahtevajo natančnost, saj boste ravno pravšnje volje in zbranosti za takšen podvig. Okoli srede se bo vaše življenje vrtelo predvsem okoli vaše družine, vaša intuicija pa bo nezmotljiva, zato ji lahko prepustite pomembnejše odločitve. Vzemite si čas in osebe, ki vam delujejo najbolj zanimive, dodobra spoznajte. Čez vikend bodite pozorni na svoj ego, saj vas lahko ovira pri izpolnjevanju vaših ciljev.

 

Devica

Prve dni v tednu rezervirajte le zase, poskusite se sprostiti in preprosto uživati. Spomladanski dnevi so kot nalašč za to! Sedaj je pravi čas za prijetno druženje s prijateljem, toda nič preveč zakompliciranega. V sredini tedna se bo napetost postopno zviševala, zato se poskusite znebiti bremena, ki vas muči že kar nekaj časa. Ko se boste rešili te nadloge, vas čaka prelep vikend, poln energije in zabave. Zagotovo boste nekoga očarali z enim izmed svojih številnih talentov.

 

Tehtnica

V ponedeljek in torek bo vse okoli vas precej tiho, zato je sedaj pravi čas za kakšno spremembo! Morda boste koga malce šokirali, toda naj vas to nikakor ne ustavi. Mnogi težko prenašajo spremembe, vendar to ni vaš problem. V sredini tedna vas bo prevzela kreativnost in sedaj se boste lahko lažje spoprijeli z raznimi čustvenimi izzivi. Čez vikend se boste morali na nekaj osredotočiti, saj bodo vaše misli drugače odplavale predaleč in jih bo težko priklicati nazaj.

 

 

Škorpijonka

V tem tednu boste polni kreativne energije, ki bi jo definitivno morali porabiti za pozitivne namene. Morda malce raziskujte umetnost, ali pa pripravite presenečenje za svojega dragega. Okoli srede boste polni različnih čustev, ki jih ne boste znali pravilno usmeriti. Ne dovolite, da bi ta čustva prevzela nadzor nad vašim življenjem, toda nikar jih ne ignorirajte. Tam so zato, da vam nekaj sporočijo; vas nečesa naučijo. Proti koncu tedna vas bodo vsi silili v eno smer, čeprav bo vam bolj ustrezala druga.

 

 

Strelka

V ponedeljek in torek vas bodo ljudje v vaši neposredni bližini s svojo zmedenostjo spravljali ob živce. Nikar se s tem ne ukvarjajte predolgo, raje se umaknite, da vam jih ne bo treba prenašati. Saj veste, da drugih ne morete spreminjati. V sredni tedna se posvetite večjim težavam, ki se tičejo marsikoga, ne samo vas. Čez vikend boste izjemno zaposleni, saj vas bodo vsi želeli ob svoji strani. Skrbno izbirajte svoje korake in se ne pustite zmesti za nobeno ceno. Naj vas vodi vaše srce.

 

Kozoroginja

V začetku tedna vam bodo določeni ljudje malce nagajali, a na srečo ne bo nič hujšega. Pričakujete lahko le malce več pritoževanja in opravljanja. Okoli četrtka se boste izkazali s svojo fleksibilnostjo, s katero ste razrešili že marsikatero nesoglasje. Bodite pripravljeni prevzeti pobudo, saj bo vaša energija pritegnila veliko pozornosti. Čez vikend se boste morali odločati med dvema težkima izbirama, zato si vzemite dovolj časa za premislek.

 

Vodnarka

V ponedeljek in torek vsak dokument, ki ga boste držali v rokah, natančno preučite. Ne gre za to, da vas skuša kdo prelisičiti, toda podrobnosti so pomembne in lahko celo spremenijo vaše pogled na celotno zadevo. V sredini tedna bosta vaša samozavest in čustvena energija na višku, zato je sedaj pravi čas za izboljšanje romantičnih vezi ter ustvarjanje novih poznanstev. Proti koncu tedna ne bodite preveč arogantni, saj lahko takšno obnašanje odžene marsikoga.

 

Ribi

V začetku tedna bodo vaši možgani delovali kot za stavo, zato se zagrebite za dodatno delo ali pa si privoščite kakšno uganko. Marsikoga boste s svojim obnašanjem pošteno presenetili, morda celo same sebe. V sredini tedna vas bodo potrebovali vaši prijatelji, čeprav se vam morda ne bo zdelo tako. Vzemite si čas in jim namenite nekaj pozornosti. Konec tedna bo bolj zabaven in sproščen. Ne pozabite si vzeti časa zase: sprehod ali dobra knjiga bosta odlična izbira.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • numi pred 3 dnevi
   preprost
  • numi pred 3 dnevi
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  • Nanika1991 22. jan 2019 16:19
   Dobro hidrira in hrani
  • Nanika1991 14. nov 2018 17:23
   Krasna za suho kožo
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Včasih smo ga tako nosili, ker je bilo najbolj praktično, danes pa bomo še videti modno.