Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 15. do 21. april 2019

14. apr 2019 18:38
0

Oglasno sporočilo

 

Ovnica

Najsrečnejši boste, ko boste pomagali nekomu drugemu. Ne zato, ker bi uživali v trpljenju nekoga drugega, temveč preprosto zato, ker vam bo všeč, da ste vi tisti, ki jim pomaga do boljšega počutja. Okoli srede in četrtka se boste spopadali z raznovrstnimi ugankami, ki vas bodo polno zaposlile. Okoli petka in sobote uživajte v glasbi in ljubezni, preprosto prepustite se radostim življenja.

 

Bikica

V začetku tedna boste popolnoma izgubljeni, poleg tega pa vam marsičesa ne bo uspelo narediti tako, kot ste si želeli. Naj vas to ne vznemirja, raje se osredotočite na ljudi, ki vas obkrožajo. Okoli srede se bo stanje znatno izboljšalo, znova se vzpostavilo naravno ravnovesje. Četrtek bo poln novih dogodivščin. V petek se bodo na vaši poti pojavile manjše ovire, ki pa vas ne bodo čisto ustavile.

 

Dvojčici

V ponedeljek in torek boste sanjali o prihodnosti, o tem kako boste takrat izgledali, kakšno bo vaše delo in s kom boste končali. Najboljše bo, če se o tem pogovorite s kakšnim prijateljem. V sredo in četrtek se vprašajte, če je vaš tempo morda prehiter ali prepočasen. Od petka dalje boste predvsem zadovoljni z vsem, kar vam bo ponudilo življenje. Prihodnost ni niti približno tako zanimiva kot sedanjost!

 

Rakica

Na eni strani vas bo vznemirjal potek vaše kariere in premišljevanje o možnih spremembah. Na drugi strani pa bo v ponedeljek vaš svet preveč zamegljen, da bi lahko kaj dejansko spremenili. Ko boste na to pripravljeni, se z nekom pogovorite o svojih čustvih. V sredo boste obkroženi s ljudmi, ki bodo potrebovali vaš nasvet. Čez vikend boste polni energije, zato postorite kar se da.

 

Levinja

Prepustite se toku in nekaj neznangega vas bo v ponedeljek in torek močno presenetilo. Da bi ugotovili kdo resnično ste, se postavite v drugačne vloge in situacije in videli boste, kako se boste na to odzvali. V sredo in četrtek boste precej čustveni, zato premislite preden spregovorite in ničesar ne jemljite preveč osebno. V petek in soboto boste z lahkoto očarali kogarkoli.

 

Devica

Včasih vas lahko slike proizvodov na internetu zavedejo. Stvar najprej dodobra raziščite, preden se odločite za nakup. V torek boste prejeli dokaz, da vam veliko število pripomočkov zagotovo ne bo izboljšalo kvalitete življenja. Okoli srede in četrtka se boste toliko naučili, da se boste počutili, kot da ste ponovno v šoli. Čez vikend premislite o svoji karieri, v nedeljo pa se posvetite prijateljem.

 

Tehtnica

Kupi papirja v vašem stanovanju so absolutno preveliki, zato se v ponedeljek in torek lotite organiziranja in morebitnega preurejanja. Pri tem boste verjetno ugotovili, da so mnogi še veliko bolj neurejeni kot vi. Ne poskušajte potrebnega dela opraviti namesto njih, saj bi jim s tem le nenamerno škodili. Od četrtka dalje se posvetite izključno stvarem, ki vam res veliko pomenijo.

 

Škorpijonka

V začetku tedna boste imeli z nekom posebnim nenavadno in izjemno močno vez. Najpomemneje pri tem bo, da ostanete fleksibilni. V sredo in četrtek se osredotočite še na ostala razmerja v katerem koli delu vašega življenja. V petek boste deležni lepote in čudežev, polega tega pa tudi malce tesnobnosti glede določenega partnerstva, ki se ni izkazalo za najboljše. Čez vikend boste pozabili na vse slabo, kar se vam je kdaj zgodilo.

 

 

Strelka

V ponedeljek boste igrali pomembno vlogo v življenju vaših prijateljev, sam boste ravno vi odločali in jih usmerjali na njihovi poti. Pri tem pa nikakor ne smete pozabiti vaših lastnih ciljev! Okoli srede in četrtka se lahko pojavi manjši konflikt, toda potrudite  se, da boste določeno osebo podprli na njeni samostojni poti. Čez vikend se kar pripravite na kompromis, saj brez njega ne bo šlo.

 

Kozoroginja

V ponedeljek se boste težko spravili pokonci in naredili kaj koristnega. Vaši rezultati bodo čisto drugačni od pričakovanih in to vas bo močno živciralo. Ne prepustite se slabim mislim, ampak se raje osredotočite na pozitivne stvari. V sredini tedna se bo vaše počutje izboljšalo in lahko boste uresničili vse, še tako divje sanje. Čez vikend bodite na voljo vsem, ki vas bodo potrebovali.

 

Vodnarka

Sedaj je čas, da malce preuredite svoj dom in življenje. Kakšen okrasek tu in tam, ali preprosta menjava barv bosta znatno izboljšala vaše počutje. Bodite kreativni in drzni! V drugi polovici tedna vas bo potrebovalo veliko ljudi, med njimi tudi vaša družina in šef. V petek in soboto pa boste dobili priložnost za kreativno ustvarjanje, ki ga boste v nedeljo povezali z razumom.

 

Ribi

V začetku tedna se boste morda spopadali z lažjimi finančnimi težavami, zato je zdaj dober čas za kakšen post in intenzivnejše varčevanje. Zagotovo ne boste prikrajšani za nič pomembnega, le kakšno nepotrebno malenkost. Od četrtka dalje boste polni zanimivih idej, zato poiščite nekoga, ki vam jih bo pomagal uresničiti. Okoli petka in sobote boste nenavadno dobro razumeli svoje člane svoje družine.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Danes, 16. julija, bo polna luna, ki se ji bo pridružil tudi mrk. Bo to prineslo kaj dobrega?