Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 13. do 19. avgust 2018

12. avg 2018 15:00
0

Oglasno sporočilo

 

Ovnica

Kljub manjšim sporom in nesporazumom v skupini se s temi neprijetnostmi ne obremenjujte preveč. Vsekakor je vsakdo upravičen do svojega mnenja, kar lahko povzroči napetost. V sredini tedna boste s svojim razmišljanjem izven okvirjev našli preprosto rešitev. Proti koncu tedna se umirite, saj se vam nikamor ne mudi. Organizirajte manjše srečanje in se poveselite.

 

Bikica

V ponedeljek boste popolnoma izgubljeni v svetu idej. V zadnjem času ste prebrali marsikatero knjigo, zaradi česar ste se nekoliko preveč prepustili sanjarjenju. V resnici pa je resničnost sedaj izjemno zanimiva. Okoli srede in četrtka se izogibajte pomembnim pogovorom in se raje posvetite osebnim zadevam. Čez vikend se pogovorite z najbližjimi prijatelji, ki vas najbolje razumejo.


 

 

Dvojčici

V začetku tedna vam bo malce primanjkovalo moči, kar vas bo rahlo vrglo iz tira - tega niste vajeni, poleg tega je to trenutno zadnja stvar na svetu, ki jo potrebujete. Do sredine tedna boste imeli nekoliko manj energije kot ponavadi, zato previdno izbirajte bitke. Za nekatere stvari je preprosto škoda izgubljati čas. Proti koncu tedna naj bo vaše vodilo smisel za humor, saj vam bo pomagal prebroditi marsikatero oviro. Za vikend si odpočijte, da se vam pomanjkanje energije ne ponovi.

 

Rakica

V preteklosti se vam je pogosto zdelo, da niste opravili vsega tako, kot ste sprva načrtovali. Stvari so šle rade kar malo po svoje. A sedaj se bo situacija obrnila, saj boste v naslednjih dneh s svojega seznama prečrtali kar nekaj opravil. Vaš uspeh pa vas bo motiviral še za nadaljnje izzive, ki vas bodo povzdvignili v oblake. Res je, da brez težav dobite, kar si želite, toda prepričajte se, da so vaše prioritete na pravem mestu.

 

Levinja

Vaša največja želja je, da bi lahko preprosto ustregli vsem. Radi bi rešili svetovne probleme. Toda zavedajte se realnosti - ne morete rešiti sveta - in delujte v skladu z dogajanjem okoli sebe. Ob pomoči drugim se boste naučili tudi marsikaj o sebi, kar vas lahko kar malce preseneti. Bodite previdni in skrbno ubirajte novo pot. Čez vikend si vzemite čas za počitek, saj ste si ga resnično zaslužili.

 

Devica

Ponedeljek bo eden najboljših dni vašega življenja, pa tudi torek ne bo ravno slab. V tem tednu boste še posebno uživali v družbi ostalih, poleg tega pa boste imeli malce več sreče kot po navadi. Ljudje cenijo vaše značajske karakteristike, saj ste izredno zabavni in prepričljivi. Proti koncu tedna pričakujte naval ljudi, ki bodo potrebovali vaš nasvet in pomoč, a ne pozabite tudi nase.

 

Tehtnica

Denar je bil od nekdaj pomemben dejavnik vašega življenja, toda ste o vaši naslednji potezi resnično prepričani? Morda je malce preveč tvegana. Vzemite si čas in o njej dobro premislite, morda se lahko o njej posvetujete s prijateljem ali s sorodnikom. V tem času pa bodite kreativni. Slikajte. Napišite pesem. Pojdite na sprehod. Karkoli. Življenje lahko uživate tudi s prazno denarnico.

 

Škorpijonka

V ponedeljek vam bo ugajal pogovor z neznancem. Z mnogimi ljudmi imate veliko skupnega, le najti jih morate. Zakaj ste tako sramežljivi? V naslednjih dneh boste presenetljivo zgovorni in potrpežljivi, saj se boste zapletali v dolge in globoke pogovore. Proti koncu tedna lahko malce tvegate, saj se boste zaradi tega počutili nekoliko bolj otročje. To pa tudi ni vedno slabo.

 

 

Strelka

Kaj se trenutno dogaja v vašem domu? Vaše življenje trenutno poteka brez večjih ovir, edina težava nastopi, ko se zazrete v svoj dom. Je ta potreben kakšnega popravila? Morda čistke navlake, ki ste jo zbirali že 15 ali več let? Vas živcira bližnji sosed? Čim prej se posvetite tej težavi, saj bo rešitev te vodila v mir in udobje. Proti koncu tedna bo vsekakor pravi čas za nastanek nove zveze (ali obnovitev že obstoječe).

 

 

Kozoroginja

V začetku tedna boste polni energije, prav tako pa boste ravno pravšnje volje za zabavo. Vsepovsod boste v središču pozornosti, kar vam bo izjemno ugajalo. V sredini tedna boste še  posebej zaposleni, zato se odločite in se naenkrat posvetite le eni stvari - saj veste: bolj, kot smo razpršeni, manj smo učinkoviti. Proti koncu tedna se bo vaše razpoloženje le še izboljševalo, s čimer boste pritegnili veliko pozornosti.


 

 

Vodnarka

Pripravljeni ste na spremembo. Vaš prejšni sistem preprosto ne deluje več, saj ste ga že zdavnaj prerasli. Bodite pozorni na podrobnosti, ki vas bodo vodile po novi poti k izboljšanju. Hkrati s tem boste postali tudi nekoliko bolj potrpežljivi, kar bo marsikdo izredno cenil. Proti koncu tedna ne skrbite in se ne obremenjujte s težavami ostalih, temveč poskrbite za svoje zdravje.

 

Ribi

tega niste pričakovali, ste s svojo bistroumnostjo povzročili manjši konflikt, ki je nekoga močno užalil. Morda bi bilo dobro, da se za nekaj časa potuhnete in spravite opravičilo za kasneje. Okoli srede in četrtka si vzemite čas za raziskovanje in lažje boste našli svoj odgovor. Čez vikend si vzemite čas zase in za svoje najbližje, saj boste kmalu potrebovali njihovo podporo.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • numi pred 3 dnevi
   top 2
  • Nanika1991 22. jan 2019 16:19
   Dobro hidrira in hrani
  • Nanika1991 14. nov 2018 17:23
   Krasna za suho kožo
  • numi 3. nov 2018 23:45
   klasika
  • mijauuu 24. okt 2018 22:08
   Nič posebnega
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sama sem od nekdaj sodila med ljudi, ki jim ne zdravje, ne videz nista bila samoumevna.