Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 12. do 18. februar 2018

11. feb 2018 18:50
0

Oglasno sporočilo

 

Ovnica

V začetku tedna vam res ne bo postlano z rožicami, toda delno boste za to krivi sami. Bodite previdni pri komuniciranju s pomembnimi ljudmi v svojem življenju. Okoli srede in četrtka bo komunikacija potekala mnogo bolj sproščeno, sami pa se boste osredotočili na prihodnost. Načrtujte svojo karierno pot ali potek osebne zveze. V petek ostanite mirni, ne glede na vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Vikend vam bo prinesel energijo, s pomočjo katere načrtujte sprostitev v dvoje.

 

Bikica

V ponedeljek bodite aktivni! Zvezde in poslušanje svojega srca vas bo vodilo po pravi poti. V naslednjih dneh bodite zadovoljni s tistim, kar imate, in ne bodite slabe volje, če česa ne boste uspeli dobiti. (Namig: podarite nekomu nekaj, kar potrebuje!) Okoli četrtka bo vse šlo po vaših načrtih. Čas je za začetek nečesa pomembnega v zvezi z nečim (ali nekom), kar vam veliko pomeni. Vikend izkoristite za temeljito čiščenje stanovanja, vključno z omarami, ki potrebujejo čistko!

 

Dvojčici

V ponedeljek bo delo mnogo bolj zanimivo, če ga boste izvajali v parih ali skupinah. Okoli torka, srede ali četrtka se lahko zgodi, da boste prehiteli vse ostale! Glede na svojo dobrodušnost boste na pot s seboj vzeli tiste, ki vam veliko pomenijo. Življenje vzemite v svoje roke! Okoli petka boste prejeli sporočilo, ki si ga ne boste znali razložiti, toda čez vikend boste dobili vse potrebne odgovore. Bodite potrpežljivi!

 

Rakica

V ponedeljek vas bodo vsi poslušali. Če boste govorili o nečem, kar vas zanima, se bodo vašega zanimanja nalezli tudi drugi. Okoli torka in srede pa bodo stvari nekoliko bolj nejasne. Previdni bodite pri sklepanju dogovorov v zvezi z denarjem ter pri poslušanju nekoga pomembnega. Okoli četrtka bo vaša glava spet na pravem mestu. Če želite doseči veliko, morate zapustiti svojo sobo! Imate vse možnosti, da vam uspe.

 

Levinja

Kako se vam obnese stari način poskusa zbliževanja? Zvezde namigujejo, da bi lahko majhne spremembe stvari obrnile na bolje. Če vas spremembe naredijo nervozne, se o njih posvetujte z nekom, ki mu zaupate. S koncem tedna se bliža še konec nečesa drugega, toda ne bodite panični. Morda ste vi tisti, ki mora zadevam narediti konec? Prehajanje je lahko grozljivo, toda zaupajte vesolju. Ta vikend boste zagledali pravo pot.

 

Devica

Če se boste želeli v začetku tedna nečemu izogniti, še enkrat dobro premislite. Razširite svojo domišljijo in na stvari poglejte z druge perspektive. Okoli torka je pomembno, da se zavedate moči svoje preteklosti, a vseeno se samozavestno odpravite v prihodnost. Če boste v sredo pripravljeni in zmožni, vas čakajo pozitivne spremembe na ljubezenskem področju. Čez vikend vam bi koristilo nekaj svežega zraka in druženja s prijatelji.

 

Tehtnica

Za dosego najboljših rezultatov boste morali v ponedeljek marsikaj spremeniti. Spremenite svojo rutino, okolje ali misli. Zvezde vam sporočajo, da bo okoli torka ali srede pravi čas za razvoj nove romance, zato storite prvi korak. V petek pa bo v središču vaše pozornosti nekdo, ki potrebuje vašo pomoč za izpolnitev svojih sanj. Čez vikend upoštevajte svoje instinkte in bodite pripravljeni na karkoli!

 

Škorpijonka

V ponedeljek boste dobili novo idejo glede službe ali celo v zvezi z ljubeznijo. Hrana, ki vam ugaja, vam bo pomagala pri razvijanju te ideje. Okoli torka, srede in četrtka vam bo vse šlo kot po maslu. Če na zadeve pogledate z drugega zornega kota, boste ugotovili, da gre zaenkrat vse po načrtih. Od petka dalje delite svoje dobrote z drugimi, saj bodo tako še slajše. Čez vikend organizirajte srečanje s prijatelji ali družino!

 

Strelka

Če vam kaj leži na duši, ali pa želite poskusiti nekaj novega, je sedaj pravi čas za to! V ponedeljek boste polni energije, ki vam bo omogočala uresničitev vaših sanj, medtem ko bo v torek bolje, če se držite stvari, ki preizkušeno delujejo. Poskusite se izogniti kritiziranju. Okoli srede ali četrtka se boste počutili nekoliko nemirno, toda ne poskušajte obvladati več stvari naenkrat, ampak se raje posvetite le eni. Nov element svojega življenja pa predstavite šele v soboto zvečer ali v nedeljo.

 

Kozoroginja

Ste lahko v ponedeljek malce bolj potrpežljvi? Vsi ne zmorejo držati vašega tempa, zato jim dajte več časa. Okoli srede ali četrtka boste spoznali, da je bolje, če stvari dobro premislite, zato si boste želeli, da tudi vam ostali prizanesejo. Napredovali boste korak za korakom. V petek pa lahko pričnete delovati s polno hitrostjo, saj se boste hitro učili. V soboto ne bodite preveč popustljivi, v nedeljo pa se poleg duši posvetite tudi telesu.

 

Vodnarka

Čeprav boste v ponedeljek zelo zaposleni, si vzemite čas za nekoga, ki vas potrebuje. Okoli torka, srede in četrtka boste blesteli na področju umetnosti, estetike in kreativnosti, toda naj vas ne zanese. Preverite, če se številke ujemajo! Okoli četrtka lahko pričakujete prepir s svojim nadrejenim, mamo ali kom drugim. Ga lahko zrelo obvladate, preden vam vse skupaj uide izpod nadzora? V soboto zvečer se vam obeta obilica zabave, doma ali zunaj.

 

Ribi

V ponedeljek poiščite pomoč pri osebi, na katero se popolnoma zanesete. Od torka dalje pa začnite uresničevati svoje sanje o spremembah! Zakaj bi se počutili razočarane, če si lahko sami krojite svojo usodo? Okoli srede vam bodo na pomoč priskočile zvezde, prav tako pa tudi vaši prijatelji, če jim boste le dopustili. Čez vikend se pogovarjajte o vaših sanjah in željah, saj boste pri tem zelo uspešni. Ne pozabite na sprostitev.

 

 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas pred 19 h
   Všeč
  • CandyCane pred 4 dnevi
   Vau...res najboljši
  • CandyCane pred 4 dnevi
   Eden najljubših
  • Akasha 7. avg 2018 21:14
   Bogato
  • Akasha 7. avg 2018 20:46
   Nič posebnega
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ko že mislimo, da so si pa res izmislili že vse in izčrpali vse ideje, se spomnijo česa novega.