Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 12. do 18. avgust 2019

11. avg 2019 10:48
0

Oglasno sporočilo

 

Ovnica

Ta teden je čas, da naredite nove načrte za naprej. V zraku bodo ljubezenske iskrice, a dobro pretehtajte pluse in minuse, preden se spustite v kaj več. Kar se tiče kariere in dela, se boste morali ta teden kar potruditi – je pa ta teden tudi idealen za uvajanje novih strategij. Pazite na finance in stroške, saj bodo nepričakovani stroški lahko precejšen vir stresa in skrbi. Zdravje vam bo izvrstno služilo, zato si za vikend vzemite čas za intenzivno rekreacijo.

 

Bikica

V začetku tedna se boste ukvarjali predvsem z denarjem. Morda boste utegnili navezati stik z zelo vplivno osebo, kar vam bo zelo pomagalo, napredovali pa boste tudi kar se tiče osebne rasti in izboljšanja komunikacijskih sposobnosti. Na poslu bo šef precej zahteven, zato se potrudite in mu ustrezite s trudom in boljšimi rezultati. Kar se tiče zdravja, se malo bolj posvetite rekreaciji in prehrani, v nasprotnem primeru se vam bo maščevalo.

 

Dvojčici

Ponedeljek ne bo ravno vaš dan – že zapustitev postelje bo delovala kot slaba ideja. Boste zelo zasanjani in romantični, zato bo to čas, ko se čim bolj posvetite sebi. Pojdite v naravo in se poglobite vase, predvsem pa poslušajte svojo intuicijo. Od torka dalje bo precej hektično, zato bo na delu precej stresno. Je pa to čas za načrte za prihodnji mesec – vzemite si čas in načrtujte vnaprej. Na delovnem mestu bo na vaša ramena padlo precej novih odgovornosti, a naučite se reči ne. Kar se tiče ljubezni, to ne bo najboljši čas za razčiščevanje nesporazumov in dvomov. Zaupajte v partnerja in (zaenkrat) ostanite tiho.

 

Rakica

V začetku tedna se vam obeta tudi zanimivo druženje. Pazite, da ne padete 'v roke' nepravim, zavajajočim ljudem, zato dvojno preverite vse, kar lahko izveste o njih, sploh, če so novi. To velja tudi za nova prijateljstva. Karierno bo stanje več ali manj nespremenjeno in če iščete službo, boste morali verjetno še nekaj časa vztrajati – če pa se vam ponudi priložnost, jo zagrabite z obema rokama! Od srede dalje je čas za akcijo, zato načrtujte vsaj za teden ali mesec vnaprej. Konec tedna bo vašo pozornost pritegnila družinska zadeva, ki jo obravnavajte taktno kolikor je le mogoče.

 

Levinja

Ta teden boste tako polni energije, zagona in novih idej, da vas bo vse skupaj kar malce zmedlo. Pazite, da ne padete v neodločnost. Posebej pozorni bodite na finance, ki jim ta teden ne kaže najboljše – lahko vas zanese, da boste veliko zapravili, kar vam bo kasneje hodilo zelo narobe. Vseeno pa bo to idealen čas, da poplačate svoje dolgove. Na poslu se boste morali potruditi, saj boste morali biti zelo osredotočeni – izogibajte se vsakršnim distrakcijam! Za vikend se posvetite družinskemu članu, ki ima težave – hvaležen vam bo.

 

Devica

Pozitivni učinki preteklega tedna so se sedaj že malce razblinili. Morda vas jutri ujame ponedeljkova otožnost, zaradi česar bo poslabšana vaša sposobnost sprejemanja odločitev. Nevoljni in negotovi si boste želeli, da se odpravite nekam, kjer sta mir in spokojnost. V torek bo še malce dolgočasen dan, a od srede dalje boste zacveteli, dobili svežo energijo in novo upanje. Vseeno boste imeli nekaj težav in morda boste morali podaljšati delovnik, da boste vse dokončali. Ljubezensko življenje bo povprečno – razlike v mnenjih vas bodo zmedle, zato skušajte ostati distancirani.

 

Tehtnica

Ta teden boste uživali s prijatelji in družino. Sproščanje bo visoko na vaši listi prioritet in da boste našli čas zase, boste morda celo zanemarili nekatere svoje obveznosti. To bo tudi idealni čas za zaljubljence, ki bodo zelo uživali v skupnih trenutkih. Na delu se osredotočajte na opravila, ki jih počnete. Morda se boste morali ekstra potruditi za uspeh. Pozorni bodite na denarne transakcije in se izogibajte sumljivim poslom. Denarja tudi ne posojajte. Kar se tiče zdravja, se vam bo izboljšalo, sploh v primerjavi s preteklimi nekaj tedni!

 

Škorpijonka

Na začetku tedna boste pri delu bolj zaposleni kot kdajkoli, a morili vas bosta pomanjkanje entuziazma in motivacije. Sredi tedna pa se boste le spravili v bolj aktivno razpoloženje. Pokazala se vam bo priložnost za zaslužek, kar vas bo spravilo v dobro voljo. Ta teden boste tudi razrešili pomembna nesoglasja z zelo pomembno osebo v vašem življenju. Zaljubljencem bo šlo zelo dobro in povečana pozornost partnerja vam bo dobro dela – vse bo zelo harmonično. Vikend bo prazničen, izkoristite ga za druženje in zabavo.

 

 

Strelka

Na začetku tedna boste morda ste še vedno negotovi glede prihodnosti, a nikar ne skrbite. To ima več opraviti z vašimi mislimi kot realnostjo. Četudi stvari ne bodo čisto takšne, kot si želite, vam nepotrebno skrbenje ne bo prav nič pomagalo. Od torka dalje se bodo stvari izboljševale, zato ta čas izkoristite v svoj prid. Proti koncu tedna se vam bo porodilo polno novih idej in upanja, a morali boste narediti načrt, da se boste dobro organizirali. Le tako boste opazno napredovali. Kar se tiče financ, se bodo stvari uredile same od sebe, a pazite se nepričakovanih stroškov.

 

Kozoroginja

V tem tednu se vam bo vse vrtelo okoli kariere in dela. Precej se boste morali potruditi, da vas zamude ne bodo vrgle iz tira. Morda se boste morali soočiti s šefom, zato ne oklevajte. Pazite tudi kar se tiče novih poznanstev – bodite previdni, a se postavite zase. Poznanstvom dajte čas, da vidite, ali je nova oseba vredna vašega časa. Negativnih oseb ne potrebujete – namesto tega raje oživite nekatere starejše kontakte. Za vikend se družite in zabavajte, ne pozabite pa tudi na svoje zdravje, ki bo ta konec tedna potrebovalo precej pozornosti.

 

Vodnarka

Na začetku tedna vas bodo hotele določene osebe zavirati pri učinkovitem delovanju, vam pa bo manjkalo zaupanja in samozavesti. Na delovnem mestu se boste morali spoprijeti z novimi izzivi ter se prilagoditi, če boste hoteli še naprej rasti in napredovati. Brez nove strategije ne bo šlo, je pa to idealna priložnost za razvoj osebnosti in sposobnosti. Finance vam trdno in dobro stojijo, a se izogibajte novim investicijam. Za vikend se boste posvetili svoji notranjosti in prišli do novih ugotovitev in zaključkov.

 

 

Ribi

V začetku tedna boste dajali veliko iniciativ na vseh področjih – tako boste zagnani in ambiciozni, da vas bo hitro izčrpalo. Pred vami bo vrsta novih izzivov, ki vam bodo morda preprečili, da bi šli v ciljno akcijo, a bodite potrpežljivi in zaupajte. Nobenega smisla nima pritiskati, če ne gre – pustite času čas. Ljubezensko življenje ne bo ravno najbolj harmonično, a s trudom obeh lahko ponovno vzpostavite povezanost in prižgete iskrice. Po zelo dolgem času boste verjetno srečali najstniško simpatijo, kar se utegne razviti v nekaj več.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Želja oz. potreba po napredku je verjetno ena najbolj naravnih lastnosti, značilnih za človeštvo.