Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 11. do 17. februar 2019

10. feb 2019 10:44
0

Oglasno sporočilo

 

Ovnica

Prihajajoči teden se vrti predvsem okoli vaših razmerij in vaše potrpežljivosti! Od ponedeljka do srede poskusite sprejeti ideje nekaterih ljudi, čeprav se vam bodo zdele nekoliko nore oz. nenavadne. Okoli četrtka in petka bodo ljudje okoli vas še vedno raztreseni, vi pa boste dobro organizirani in boste brez težav pospravili njihov nered. Čez vikend si vzemite čas zase.

 

Bikica

V začetku tedna si vzemite nekaj časa in si naredite načrt za naslednjih nekaj mesecev. Lahko je preprost kot seznam želja ali pa malce bolj zakompliciran. Okoli četrtka in petka vam komunikacija ne bo šla ravno najbolje od rok, čeprav ne boste krivi samo vi. Ugotovili boste kaj je težava. Čez vikend boste prezaposleni, toda čeprav boste morali nekaj preložiti, ne boste zamudili preveč.

 

 

Dvojčici

Prvih nekaj dni v tednu preživite z ljudmi, ki so vam najbolj pomembni. Močno si boste želeli tesnih vezi, za kar si boste morali vzeti nekaj časa proč od službe in ostalih obveznosti. V četrtek ali petek se boste zazrli v notranjost. Svojo neverjetno energijo lahko porabite za izpolnjevanje želja s svojega seznama ali pa za drug način, ki vas bo osrečil. Čez vikend počivajte in uživajte.

 

Rakica

V začetku tedna se boste počutili nekoliko nenavadno, toda v dobrem smislu! Čutili boste navdušenje in nestrpnost, kot da lahko čutite velike, pozitivne spremembe, ki se vam bližajo. Okoli četrtka in petka se boste primorani ukvarjati z velikim številom ljudi, kar pa ne bo ravno problem. Morda bo trajalo malce dlje, toda časa imate dovolj. Čez vikend prestavite svoje meje in poskusite odkriti nekaj novega.

 

Levinja

Od ponedeljka do srede se bodo ljudje okoli vas obnašali malce nenavadno. Večina jih bo želela le pridobiti vašo pozornost ali vas sprovocirati, zato jih preprosto ignorirajte. V naslednjih nekaj dneh boste polni energije. Izkoristite jo in storite nekaj dobrega. Vaša nesebičnost vas bo popolnoma prevzela. Čez vikend se problemov lotite umirjeno, ne glede na kaos, ki poteka okoli vas.

 

Devica

Ta teden boste polni čudovitih idej. Bolje bo, če se boste najprej lotili tistih največjih in najbolj zahtevnih, saj se boste tako lažje približali svojemu cilju. Okoli torka ali srede se boste težko sprijaznili s spremembami v zvezi z vami in vašo družino, toda poskusite se prepustiti toku. Čez vikend boste imeli priložnost, da prepričate ljudi, naj vam sledijo, zato se pripravite!

 

Tehtnica

V začetku tedna, preden daste kakršen koli odgovor, o stvareh dobro premislite. Hitro se vam lahko zgodi, da se boste obrnili v napačno smer, saj v vaši notranjosti skrivajo še neraziskana, globoka čustva. V naslednjih dneh se izogibajte podrobnostim, saj lahko spregledate nekaj majhnega, a pomembnega. Čez vikend ne hitite, raje napredujte korak za korakom.

 

 

Škorpijonka

Čeprav boste v začetku tedna precej zaposleni, vam nekaj družabnosti ne bo škodilo. Prepričajte se, da vas obkrožajo dobri ljudje, ki bodo lahko s svojimi idejami pripomogli k zaključevanju vaših projektov. Proti koncu tedna se bodo stvari zapletle in marsikaj bo postalo dvoumno. Ne pustite se zmesti! Kmalu boste spet v polnem zagonu in pripravljeni na spremembe.

 

 

Strelka

V začetku tedna boste imeli nekaj težav z izkazovanjem moči, toda lahko jih premagate. Morda je čas za določene spremembe, ki se vam bodo pomagale postaviti na trdna tla. Okoli četrtka in petka lahko zaradi nejasnosti v domačem okolju pride do velike zmešnjave, toda večjih težav ne boste imeli. Čez vikend se boste zabavali, ne glede na to, kaj boste počeli.

 

Kozoroginja

Če si želite ta teden narediti vtis na nekoga, imate srečo - vaša energija vas bo predstavila v najboljši luči, pa naj gre za zmenek ali delo. Prav tako stvari vam stvari ni treba olepševati, saj se bodo uredile kar same od sebe. Okoli četrtka boste veliko časa preživeli za iskanje izgubljenega predmeta, ki ga boste najverjetneje našli kasneje. Čez vikend bo na višku vaša kreativnost, zato jo izkoristite!

 

Vodnarka

V začetku tedna preživite nekaj časa s svojo družino. Povabite jih na sprostitveni večer - pazite, da ne boste pretiravali, saj ste trenutno vsi potrebni malo miru. V četrtek vam bo šlo vse dobro od rok, pri preiskovanju določene skrivnosti pa vam bo pomagala vaša čustvena energija. V tem trenutku so vprašanja pomembnejša od odgovorov. Čez vikend se boste ponovno izkazali pri pomaganju drugim.

 

Ribi

Začetek tedna vam bo prinesel nov val energije. Bodite drzni in poskusite nekaj novega - z lahkoto se boste spopadli s kakršnimkoli problemom. Čas je, da se končno nekaj spremeni. Okoli četrtka in petka pa se ne izpostavljajte. Zelo verjetno je, da si bodo nekaj časa zase vzeli tudi ljudje okoli vas. Čez vikend boste ponovno zasijali in razveselili marsikoga!

 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.