Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Mafijski oče žene Kanyeja Westa se hoče soočiti z njim, ker mu sramoti hčerko

1. mar 2024 19:16
0

Oglasno sporočilo

Oče Biance Censori se želi soočiti s Kanyejem Westom, ker se boji, da njegovo hčerko odvrača od družine in jo spreminja v "cenen privesek".

Leo Censori, čigar brat je zloglasni gangsterski morilec, naj bi izrazil zanimanje za srečanje z raperjem, da bi se pogovorila o njegovem nedavnem vedenju, so povedali viri. "Biancin oče se želi s Kanyejem primerno usesti in ga vprašati, kaj za vraga misli, ko z Bianco paradira naokoli kot s ceneno golo trofejno žrebico," je povedal vir, ki je blizu Biance.

"Kanyeja želi vprašati, kaj bi storil, če bi njegovi hčerki North ali Chicago v javnosti videli napol goli v oblekah, ki jih spodbujajo njuni možje. Ve, da Kanye tega nikakor ne bi dovolil svojim hčerkam, zato je nesmiselno, zakaj bi to delal svoji ženi," so dodali.

Ponižujoče, ceneno oblačenje

V zadnjih mesecih so 29-letno nekdanjo arhitektko videli, kako na pol gola paradira naokoli, pri čemer so se škandalozne obleke raztezale od prosojnih zgornjih delov in nogavic do nekakšnih čudnih zgornjih delov.

Viri so povedali, da Leo in Biancina družina menijo, da je glasbenik odtrgal Bianco od njene družine.

"In kot da to ni dovolj hudo, je človek, ki naj bi zaščitil hčerko gospoda in gospe Censori, isti človek, ki jo izloča iz njene lastne družine," je dejal vir. "Leo si iskreno želi, da bi Kanyeja preprosto usedel in mu dal vedeti, da škoduje Biancini družini, ker njegovo ljubljeno hčerko spreminja v privesek cenenega videza."

Viri so sicer že večkrat namignili, da Bianca ne odloča sama, ko gre za njene stilske odločitve. "Noben moški ne bi smel spodbujati ženske, ki jo ljubi, da hodi v javnost in se tako predstavlja. To ni ljubezen. To je nadzor," je dodal vir.

Mafijska družina

Biancin oče je pred tem že prestal pet let zapora, potem ko je bil leta 1982 obsojen zaradi posedovanja prepovedane droge. Prav tako ima za sabo še nekaj drugih obsodb zaradi posedovanja pištole in napolnjenega strelnega orožja.

Poleg tega je bil njegov brat Eris Censori, imenovan "melbournski Al Capone", obsojen na smrt zaradi umora, a je bila njegova kazen pozneje spremenjena v dosmrtni zapor.

Leovi pomisleki se pridružujejo podobnim občutkom, ki so jih januarja izrazili Biancini prijatelji, ki so trdili, da ji je raper prepovedal uporabo družbenih medijev zaradi njene "zaščite".

Raper naj bi Bianci preprečeval, da bi komunicirala z drugimi na družbenih omrežjih, da bi se izognila negativnim komentarjem, vendar so viri blizu para razkrili, da je to način, kako jo še bolj "izolirati" od resničnosti.

Manekenkini zaskrbljeni prijatelji so trdili, da je "močna" Bianca, ki so jo nekoč poznali, "navidezno povsem izginila". Notranji vir je povedal, da naj bi Biancini prijatelji poskušali stopiti v stik z njo in izraziti svojo zaskrbljenost, vendar jih ni želela poslušati.

PREBERITE TUDI: Le kaj se dogaja s Kanyem Westom in njegovo ženo? Trdijo, da jo ima povsem v oblasti

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.