Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Več kot 80-odstotna uspešnost pri umetni oploditvi

10. sep 2021 11:00
0

Oglasno sporočilo

Neplodnost je iz leta v leto vse večji problem v svetu. Rešitev je seveda umetna oploditev, ki je izraz, s katerim označujemo različne metode oploditve z biomedicinsko pomočjo.

V klinični bolnišnici Acibadem Sistina je uspešnost pri umetni oploditvi več kot 80-odstotna. Tamkajšnji Center za pomoč pri razmnoževanju je opremljen z embriološkim laboratorijem (laminirane mize, mikromanipulatorji, stereo in invertni mikroskopi, inkubatorji, oprema za krioprezervacijo jajčnih celic, zarodkov, semenčic, tkiv testisov in tkiva jajčnikov) ter najsodobnejšo tehnologijo za sodobno opremo.

Vse pomožne in reproduktivne tehnike se izvajajo v Centru za asistirano reprodukcijo, za postopke IVF pa ni starostne omejitve. Med postopke sodijo IVF, ICSI, TESE, TESA, krioprezervacija (zamrzovanje) jajčec, sperme, zarodkov, tkiva testisov in tkiva jajčnikov, intrauterina oploditev, metoda PICSI, pa tudi zamrznitev vitrifikacije zarodkov in jajčnih celic. Postopek implementacije zarodka v maternico v njihovih ambulantah izvajajo s pomočjo najsodobnejšega laserja za asistirano izvalitev.

Mamica postala pri 53 letih

Acibadem Sistina sodeluje z največjo evropsko banko jajčnih celic First Egg Bank, ki je del priznane specializirane bolnišnice za IVF Intersono v Ukrajini. Banka ima več kot 200 donatorjev, starih od 18 do 36 let. Bolnišnica aktivno sodeluje tudi z največjo licencirano banko sperme, dansko CRYOS, ki daruje donatorski material v več kot 100 držav po vsem svetu. Darovalci so običajno anonimni, banka ne razkrije identitete darovalca.

Ponuja tudi osnovne profile, kjer lahko izberete barvo oči, lase, višino ali težo darovalca. Kandidati opravijo presejanje, genetsko testiranje in testiranje na spolno prenosljive bolezni. Ena najstarejših, ki se je odločila za umetno oploditev v Acibadem Sistina, je 53-letnica. Po dolgoletnih poskusih zanositve in več neuspešnih osemenitvah sta z možem danes presrečna starša dojenčkov, ki sta bila rojena v 35. tednu nosečnosti.
 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsi, ki so svoje otroštvo preživeli v devetdesetih letih prejšnjega ...