Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To so zodiakalna znamenja članov kraljeve družine

1. nov 2022 10:30
0

Oglasno sporočilo

Če spremljate astrologijo, veste, da lahko na podlagi zodiakalnega znamenja o nekom veliko izvemo. – in to velja tudi za člane britanske kraljeve družine.

In ker smo trenutno v obdobju kralja Charlesa (Škorpijona), smo se odločili, da se poglobimo v znamenja članov britanske kraljeve družine.

1. Kralj Charles

Zodiakalno znamenje: Škorpijon

Kralj Charles se dokaj dobro prilega svojemu znamenju. Škorpijoni so znani po tem, da si utirajo lastne poti, in veljajo za najbolj ognjevite med vsemi znamenji. Monarh je vse življenje ostal strasten pri vseh svojih prizadevanjih, tako kraljevih kot nekraljevih.

2. Princ William

Zodiakalno znamenje: Rak

Ko gre za Rake, je vse povezano s čustvi in občutki. V tem znamenju imajo globok vir empatije in se znajo povezati z ljudmi (in tudi živalmi) okoli sebe. Da ne omenjamo, da drugim nudijo neskončno skrb in pozornost. Morda se zato zdi, da valižanski princ vzpostavi stik z vsakim, ki ga sreča (in na njem pusti vtis).

3. Princ Harry

Zodiakalno znamenje: Devica

Če kaj vemo o Devicah (kot je vojvoda Susseški), je to, da si resnično želijo najboljše za druge ljudi. Device vodi altruizem in vedno iščejo načine, kako izboljšati svet in življenje drugih. Sliši se kot Harry. Po podatkih portala Horoscope.com: "Praktične Device so neverjetno spretne pri razmišljanju v širši perspektivi in jim načrtovanje življenja, počitnic in tega, kaj bodo počeli danes, ne dela preglavic. Zaradi tega imajo občutek nadzora in varnosti." To ustreza vojvodovemu širokemu razmišljanju o okolju, pa tudi njegovemu družinskemu življenju zunaj kraljeve pozornosti.

4. Kate Middleton

Zodiakalno znamenje: Kozorog

Kate Middleton je Kozoroginja in kot taka je popolnoma primerna za prevzem kraljeve vloge. Kozorogi so zelo osredotočeni na kariero. Znani so kot najbolj ambiciozni in so pogosto najboljši menedžerji, izvršni direktorji in voditelji. Po mnenju astrologov je njihov talent v tem, da tudi najbolj zapletene dejavnosti spremenijo v dobičkonosne in gladko delujoče stroje, kar princesi Walesa še posebej dobro uspeva. Resnično, uspelo ji je postati ena najbolj delavnih članic kraljeve družine, hkrati pa je mati treh majhnih otrok s polnim delovnim časom.

5. Princ George

Zodiakalno znamenje: Rak

Ja, tako kot njegov oče. Raki so običajno koristni, čustveni in sočutni. Zlahka se povežejo z drugimi in vedno skrbijo za njihove interese, kar so idealne lastnosti za starejšega brata.

6. Princesa Charlotte

Zodiakalno znamenje: Bik

Tudi Charlotte je močan in samozavesten Bik, ki kaže številne značilnosti tega znamenja. Biki so znani po tem, da so pametni in umirjeni, a včasih tudi trmasti.

7. Princ Louis

Zodiakalno znamenje: Bik

Tako kot njegova starejša sestra je tudi štiriletni Louis Bik. Čeprav je še premajhen, da bi natančno ugotovil, ali karakterno ustreza svojemu znamenju, si predstavljamo, da si bo delil nekatere lastnosti s svojimi kraljevimi predhodniki.

8. Archie Harrison Mountbatten-Windsor

Zodiakalno znamenje: Bik

Tudi Archie je Bik, podobno kot njegovi bratranci. Čeprav je še premlad, da bi v celoti utelešal zemeljsko znamenje, komaj čakamo, da bo njegova energija v znamenju Bika zasijala.

9. Lilibet Diana Mountbatten-Windsor

Zodiakalno znamenje: Dvojčka

Lilibet gre po stopinjah svojega pokojnega pradedka, princa Philipa, ki je bil prav tako Dvojček. Dvojčki so rojeni voditelji, zato ne bomo presenečeni, če bo svojim staršem dala priložnost, da se potegujejo za njo.

PREBERITE TUDI:

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 23 h
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsako leto se nahajamo na dveh ločenih koledarjih: gregorijanskem in astrološkem.