Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Cindy Crawford: V 90-ih so mislili, da je skleda testenin nizkokalorična

9. okt 2014 12:44
0

Oglasno sporočilo

... starajo. To velja tudi za Cindy Crawford, ki ob dveh otrocih in bližajočem se 50-em rojstnem dnevu izgleda naravnost fantastično. Še zlasti pa blesti na zadnjih oglasnih fotografijah, posnetih za modno hišo Violet Files, kjer je še posebej ženstvena in seksi. V nedavnem intervjuju pa je razkrila tudi svoje poglede o staranju, dietah in prihajajočem prelomnem rojstnem dnevu.

“Skrivnost je v tem, da ni skrivnosti, kar se tiče staranje,” je povedala. “Počni to, kar veš, da deluje in se izogibaj tistemu, kar veš, da je škodljivo: torej ne kadi, dovolj spi, pij veliko vode, počni, kar te veseli in osrečuje.” Poudarila pa je tudi izjemno pomembnost redne nege kože: “Rezultati se seštevajo. Če 35-letnica začne skrbeti za svojo kožo, ne bo videti dosti drugače. S staranjem se začenjajo poznati rezultati redne in kakovostne nege kože. Gre za dolgoročno naložbo v prihodnost.”

Ob proslavitvi 50. rojstnega dne pa je Cindy pripravila tudi novo knjigo o svojem življenju: “Mislila sem, da bo pisanje knjige, v kateri bo veliko fotografij in esejev o mojih izkušnjah zanimiv način za slavljenje 50. rojstnega dne. To je nekaj, kar bi morali vsi narediti za 50. rojstni dan – se ozreti nazaj in pregledati svoje dosedanje življenje. Ko si sredi nečesa, te stvari ne moreš videti tako jasno, zato je čudovito potovanje pogledati nazaj in narediti refleksijo.”

Omenila pa je tudi nostalgijo za 90-imi leti, kar se tiče diet. “Spomnim se, kako so v 90-ih ljudje mislili, da je velika, polna skleda testenin nizkokalorična. To so bili časi!” se je muzala. “Danes je to tako, kot bi jedel sladoled. Na srečo takrat niso pričakovali, da bomo manekenke nosile konfekcijsko številko 32 do 34. Christy, Linda in jaz nismo bile drobne, a jaz sem bila vedno najbolj oblinasta med vsemi. Včasih je bilo na modnih revijah prav težko – a ker je bilo moje telo, kakršno je bilo, sem imela druge možnosti – npr. poziranje v kopalkah."

Ima pa tudi najljubšo manekenko, ki je mnoge presenetila: "Všeč so mi dekleta, ki delujejo, da imajo dejansko tudi osebnost, take, ki bi jih rada spoznala. Georgia May Jagger je ena izmed teh, ki jih rada spremljam. Njene fotografije so lepe, a hkrati zanimive."

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 4. feb 2020 17:58
   Dobra maska, slaba embalaža in oblika
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Če se nikakor ne vidite v klasični, do tal dolgi, snežno-beli poročni obleki, imamo za vas 16 idej.