Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Angelina Jolie; konec igralske kariere?

13. maj 2014 10:21
0

Oglasno sporočilo

... igralskih vod: "Zavzela bom bolj sedež izza kamere … imela sem čudovito kariero in prepričana sem, da bom posnela še nekaj filmov, a sem vesela, da sem lahko bolj selektivna in se zabavam ob vlogah, kakršna je bila Maleficent. A rada bi se osredotočila bolj na pisanje in režiranje, predvsem pa na svoje dobrodelne aktivnosti."

Ko je govorila o svojih najbolj slavnih vlogah, je povedala, da je najljubša vloga njenih otrok v filmu Mr and Mrs Smith: "Najstarejši so pred kratkim videli ta film in videti je bilo, da je bil nekaj najbolj smešnega, kar so kdaj videli. Gledanje svojih staršev, ki se prepirata in borita drug proti drugemu, je ena čudna otroška fantazija."

Za Maleficent pa je povedala, da bo celo družino peljala, da bodo videli novo verzijo klasične praviljice ter da so njeni otroci že videli predogled filma: "Moji otroci obožujejo moj glas v filmu, zato jim ga moram doma vedno oponašati. Mislim, da je ta vloga res izvlekla otroka iz mene." Njena soigralka v filmu, mlada Elle Fanning, ki je bila zelo vznemirjena, ko je spoznala Angelino, pa je še dodala: "Mislim, da nobena druga igralka ne bi mogla igrati vloge Maleficent. V trenutku, ko je postala resničnost, je ime izginilo in bila je le Angelina – objela me je in dejala 'tako se bova zabavali ob tem snemanju'."

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Valižanska princesa se pri vzgoji zgleduje po vzgoji princese Diane – pa tudi takšne, kakršno je imela sama.