Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zobni aparat za najlepše božično darilo
Sponzoriran članek

25. dec 2016 10:00
0

Zobni aparat je dragocena naložba v sanjski nasmeh in vam pomaga ohranjati zobe zdrave do pozne starosti. Mitja Matko se je za zobni aparat odločil pri 37. letih. Ravnanje zob je bila njegova dolgoletna želja, zato je bil toliko bolj vesel, ko je zobni aparat prejel za božično darilo od svoje sestre Tanje.
 
Tanja se je za ortodontsko zdravljenje obrnila na priznano Medicinsko agencijo Happymed, ki je uredila, da je Mitja brez čakalne dobe obiskal uglednega ortodonta Dr. Ebtehaj Navaeya v Specialistični ordinaciji za ortodontijo v Samoborju. Ortodont pa mu bo omogočil več kot le ravne zobe.
 

Zobni aparat brez puljenja zob

Mitja je idealen kandidat za zobni aparat, a bi mu morali za namestitev klasičnega aparata puliti zobe. S puljenjem zob je potrebno sprejeti tveganje za zoženo čeljust in prazen profil, kar lahko vpliva na volumen obraza.
 
Slika: Odtis Mitjevih zob in ugriza. 
 
Slika: Mitjevi zobje pred namestitvijo Damon zobnega aparata. Mitja ima popolnoma
zdrave zobe in je kot pravi ortodont zobni aparat zanj zelo modra odločitev. 
 
Ortodont Dr. Navaey se je odločil, da bo ohranil pacientove zobe ter mu namestil Damon zobni aparat, ki tako zdravljenje omogoča.
 
Slika: Ortodont Dr. Ebtehaj Navaey namešča zobni aparat z namenom, da bo pacientove zobe poravnal v prave položaje. Pri tem mu
pomaga Zrinka Wiesner, asistentka z dolgoletnimi izkušnjami v ortodontiji in izjemnim odnosom do pacientov.
 
Slika: Dr. Ebtehaj Navaey je mednarodno priznan specialist ortodontije, izbran za najboljšega ortodonta na Hrvaškem leta 2014 ter je prejemnik številnih priznanj in se redno izobražuje. Je tudi med najbolj uglednimi in aktivnimi prevajalci današnjega časa iranskega jezika v hrvaški jezik.
 
''Mitja je primer, pri katerem bi klasična metoda zahtevala puljenje zdravih zob in uporabo palatinalnih ekspanderjev za potreben prostor. To so za pacienta neprijetni načini, ki poleg tega podaljšajo čas zdravljenja. Za Damon zobni aparat puljenje zob ni bilo potrebno. Vsi zobje so del terapije in bodo sestavljali krasen nasmeh,'' je dejal ortodont Dr. Navaey.
 
Ne samo, da bo Mitja ohranil zobe, čas zdravljenja bo kar šest mesecev krajši kot v primerjavi s klasično metodo. Damon zobni aparat bo nosil dve leti ter opravil dvanajst kontrol, na tretji kontroli pa mu bo ortodont namestil Damon zobni aparat tudi na spodnje zobe.
 

Učinkovito ortodontsko zdravljenje

Zobni aparat vam lahko pomaga dokler imate zobe. Trajno uredi položaje zob, medčeljustne odnose ter pričara nov nasmeh na obrazu. Ne poškoduje zob, niti ne ustvarja bolečin med zdravljenjem. Primeren je tudi pred estetskimi preobrazbami zob s protetiko in zobnimi vsadki.
 
Obstajajo številni zobni aparati, tudi popularni nevidni in lingvalni zobni aparat, najbolj primeren pa se vselej svetuje individualno na pregledu. Cilj je doseči lep nasmeh po najkrajši, a najbolj učinkoviti poti, kar je spretnost Dr. Navaeya, ortodonta, od katerega se pacienti poslovijo s prerojeno samopodobo.
 
Slika: Zadovoljna ortodont Dr. Ebtehaj Navaey in Mitja Matko sta naredila simpatično fotografijo.
Rezultate bosta spremljala vsaka dva meseca, ko se bo Mitja zglasil na obvezen kontrolni pregled.
 

Brezplačni pregled in DARILO

Vabimo vas, da se prijavite na brezplačni pregled za zobni aparat. Pregledi potekajo v Specialistični ordinaciji za ortodontijo, Samoborskih bratovščina 1/A, Samobor, Hrvaška, samo nekaj minut od mejnega prehoda v Brežicah.
 
V Medicinski agenciji vam bomo prijazno ponudili vse potrebne informacije ter vam uredili termin brez čakalne dobe. Od 23. 12. do 20. 1. 2017 pa vas čaka lepo presenečenje. Ob namestitvi zobnega aparata vam podarimo set pripomočkov za čiščenje zob. Prijave sprejemamo na 00386 41 980 950 in info@happymed.si. Oglejte si tudi naše promocijske cene in prijazne plačilne pogoje na povezavi cenik.
 
Slika: Mitjo sta na postavitev aparata spremljali Natalija Sakelšek, vodja Medicinske agencije Happymed in njegova
sestra Tanja Matko, urednica portala Planet Lepote, ki je Mitji zobni aparat podarila za najlepše božično darilo.
 
 

Medicinska agencija Happymed in Specialna ordinacija za ortodontijo Samobor vam želita lepe božične in novoletne praznike ter da boste v letu 2017 očarali z lepim nasmehom!

0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Stephanie pred 12 h
   Nežna
  • Stephanie pred 12 h
   Super
  • s_breeze pred 5 dnevi
   odličen
  • VictoriaZ 17. mar 2017 13:52
   Ni slab
  • VictoriaZ 17. mar 2017 13:44
   Močna in agresivna zadeva
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  • _barby_ je všečkal/a forumski zapis Koliko zapravite za oblačila na mesec?.

   pred 15 h
   0
  • gradbenica se je registriral.

   pred 18 h
   • Za objavo kometarjev moraš biti prijavljen/a.
   0
  • Martina. je všečkal/a forumski zapis O čem razmišljate? - 3. del.

   pred 18 h
   0
  • Sonne je všečkal/a forumski zapis O čem razmišljate? - 3. del.

   pred 22 h
   0
  • golfdavorin se je registriral.

   pred 2 dnevoma
   • Za objavo kometarjev moraš biti prijavljen/a.
   0
  Izpostavljamo
  Se veselite delanja pirhov, a bi radi poizkusili kaj povsem novega in izvirnega? Imamo kar 12 idej za vas!