Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zato bi morale delati piling telesa tudi poleti

7. avg 2017 12:00
0

Oglasno sporočilo
Kaj pa naše telo? Med poletjem in po poletju je piling za kožo na telesu lahko izjemno blagodejen. S pilingom namreč odstranimo mrtve kožne celice, s tem pa je koža bolj dovzetna za negovalne učinkovine, ki jih naša koža poleti še toliko bolj potrebuje.
 
 
Vendar pozor! Pilinga nikoli ne opravljajte preveč grobo, torej kože nikakor ne drgnite preveč. Priporočljiv je nežen piling z rahlimi in nežnimi gibi, saj v nasprotnem primeru kožo lahko poškodujete, s tem pa bo še bolj dovzetna za sončne opekline, čemur smo izpostavljen poleti.
 
S pilingom izboljšamo prekrvavitev kože, posledično se izboljša tudi polt. Prav tako odstranimo odmrle kožne celice, in nadaljna nega bo učinkovitejša, koža pa lepša. Po pilingu zagotovite seveda tudi ustrezno vlaženje kože.
 
Piling lahko opravite z vnaprej kupljenim kozmetičnim pripravkom iz trgovine, lahko pa si ga pripravite kar doma. Če vam je ostala kavna usedlina, jo pomešajte z olivnim oljem ali jogurtom ali pretlačenim sadjem. Če kave nimate, pride v poštev karkoli drugega zrnatega. Koža vam bo hvaležna. 
 

PREBERITE TUDI: Kako podaljšati poletno zagorelost?

 
0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas pred 1 dnevom
   ka rustreza
  • Merika19 29. jan 2018 19:15
   Moj rešitelj
  • models 6. jan 2018 19:58
   Prvič in zadnjič
  • models 6. jan 2018 19:45
   Odlična
  • models 6. jan 2018 18:54
   Nežen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kolekcije ličil 2018 so pokazale, kakšni bodo letošnji trendi. Kaj se nam obeta?