Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zakaj Jane Birkin ne nosi več 'birkinke'?

5. apr 2017 10:58
0

Oglasno sporočilo
... najbolj znanih in priljubljenih torb proizvajalca Hermès, saj jo imajo praktično vse zvezdnice in bogatašinje. A, zanimivo, te, tako priljubljene torbe, na katero se čaka mesece, ravno Jane Birkin ne nosi več. Zakaj ne?
 

Slavna 'Birkin' torba
 
"Svojo torbo napolnim z vsemi mogočimi stvarmi ... in polovico pohištva iz svoje hiše, zato je izjemno, izjemno težka," je Birkin povedala za BBC in razkrila, da ima dandanes stvari rada kar se da preproste. "Zato si sedaj napolnim žepe kot kak moški, ker potem ti sploh ni treba nositi torbice."
 
 
Sicer pa so njeni komentarji prišli na dan dve leti po tem, ko je prosila Hermès, naj s torbe odstrani njeno ime, ker je bila "opozorjena na krute prakse, ki se jih poslužujejo pri lovljenju in ubijanju krokodilov za proizvodnjo Hermès torb, ki nosijo moje ime"  strani organizacije za zaščito živali PETA.
 
Hermès je takrat odgovoril na njeno zaskrbljenost ter ji zagotovil, da ne sodelujejo pri nikakršnem slabem ravnanju z živalmi ter "zaradi srčne zaskrbljenosti, ki jo je izrazila Jane Birkin in njene prošnje za razlago, se trdno zavezujejo k etičnemu ravnanju s krokodili na krokodiljih in partnerskih farmah."


PREBERITE TUDI: Bo slavna 'birkinka' obdržala svoje ime?

 
Čeprav se je PETA na to odzvala "verjamemo, da bo ga. Birkin sprevidela, da njeno dobro ime ne sodi na torbe, ki podpirajo kruto pridobivanje kož krokodilov na farmah, ki sodijo v divjino" ter da menijo, da so Birkin zavedli, je Hermès potrdil, da je bila Birkin zadovoljna z njihovo preiskavo in razlago, zato je njeno ime ostalo.
 
0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Lenchy pred 5 dnevi
   Zadovoljivo
  • Lenchy pred 5 dnevi
   Odličen
  • Latika 18. jun 2017 10:11
   Super je
  • snowy 12. jun 2017 16:00
   Fantastična
  • Katrin 20. maj 2017 14:07
   Krasna stvar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • Anja025 je objavil/a na zidu.

    pred 3 dnevi

    Pozdravljene,

    ker se začenja dopust me zanima vaše mnenje. Drug mesec se prvič odpravljam na morje zraven fanta, vendar imam pomisleke. Na morje grema v Umag in to v šotor. Nikoli še nisem bila na morju za 10 dni in to zunaj, skrbi me predvsem ...

    0
  • yesyes se je registriral.

   pred 4 dnevi
   • Za objavo kometarjev moraš biti prijavljen/a.
   0
  • lonca89 je všečkal/a komentar novice NAGRADNA IGRA: Bourjois Solar Look kolekcija za zagorel videz.

   pred 5 dnevi
   0
  Izpostavljamo
  Ena izmed stvari, ki je v poletni vročini najbolj zoprnih, je zagotovo mastno svetleč obraz.