Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

YSL Volume Effet Faux Cils The Shock maskara

16. feb 2017 10:20
0

Oglasno sporočilo
... in doslej nevideno prekrivnost že s prvo potezo. Neverjetno goste in dolge trepalnice uokvirjajo magnetno privlačne in čutne oči za drzen, močan in nevarno seksi videz. Mascara Volume Effet Faux Cils The Shock – navdih: gosta, črna površina mokrega, grobega asfalta; cilj: edinstvena, s patentom zaščitena formula. Inovativna tekstura, gostejša od vseh dosedanjih maskar YSL Beauté, gladko drsi po trepalnicah, ne ustvarja grudic, trepalnice pa naredi dramatično voluminozne in brezhibne od korenin do konic.
 
 
Je skoraj brez teže, kar omogoča popolno stopnjevanje plasti, kjer se vse zlijejo v eno in trepalnicam dajo dramatičen volumen in poudarek. Ta obstojna maskara, ki se enostavno nanaša, je nov obvezen dodatek za vse prefinjene navdušenke nad urbanim slogom. Na voljo je v treh odtenkih: Noir Asphalte – prodorna mat črna; Bleu Underground – dimasto temno modra in Bourgogne Brut – prodorna rdeče-rjava s črnimi podtoni.
 
 
Tehnološko popolna krtačka je širša od standardnih. Je zaobljena in simetrična, prinaša pa tudi inovacijo – štiri reže zbiralnika. Vsakič ko namočite paličico v tubo, se zbiralniki napolnijo z maksimalno količino formule. Po vsaki potezi dobijo trepalnice optimalen odmerek maskare za volumen, ki je večji, kot ga je katera koli prejšnja maskara iz linije YSL Beauté uspela doseči. Šokirajte vse okrog sebe z vsakim mežikom!
Priporočena cena je 29,99 EUR.
 
0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  • Merika19 29. jan 2018 19:15
   Moj rešitelj
  • models 6. jan 2018 19:58
   Prvič in zadnjič
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da sta mama in otrok tesno povezana že v času nosečnosti, ni nobena skrivnost.