Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Veganski izziv: Ej ti, si upaš?

3. jan 2018 14:14
0

Oglasno sporočilo

... zapeljati v nov svet okusov? Spotoma pa podreti številne stereotipe? Na koncu izboljšati svoje zdravje, izvedeti veliko novega o nutricistiki in čisto po nesreči izgubiti še kakšen kilogram?

Za kaj gre? Vabim te, da se mi pridružiš pri Veganskem izzivu! Obljubim, da te bodo očarali številni novi recepti. Vsak dan te bo v nabiralniku čakalo presenečenje, novim informacijam pa zlepa ne bo konec. Posebej zate bodo organizirana strokovna predavanja, ki ti bodo pomagala odgovoriti na številna vprašanja o veganstvu. Za vse kulinarične navdušence bo organizirana tudi kuharska delavnica, v dokaz, da vegani ne jedo samo solate!

PREBERITE TUDI: Veganska prehrana najboljša izbira za hitro hujšanje

Pred petimi leti sem poskusila tudi sama. Rekla sem si, kaj pa lahko izgubim? Začela sem s 30- dnevnim brezplačnim Veganskim izzivom. Vsak dan me je nekaj minut pred šesto zjutraj pričakala elektronska pošta. V njej sem našla pester jedilnik s številnimi namigi. Sledili so tudi zanimivi članki in novičke o vplivu prehrane na moje zdravje, okolje in živali. Izziv mi je pomagal odpreti oči in razširiti moje obzorje!

Se mi pridružiš?

www.izziv.si

Veganski izziv je brezplačni spletni program, ki v Sloveniji poteka že peto leto zapored. Udeležilo se ga je že preko 5000 pogumnežev! Izziv je s prenovljenimi vsebinami zagotovo nekaj posebnega! Izbor meseca ni naključje. Januar postaja svetovno zaznamovan kot Veganuary ali kot mesec veganstva. Čas, da z novoletnimi zaobljubami naredimo nekaj dobrega zase, za okolje in za živali! V sklopu programa bomo organizirali uvodna in zaključna predavanja, vegansko zakusko, organizirali kuharsko delavnico ter pokazali, kako izgleda veganska shramba.

Prva brezplačna predavanja bodo že to soboto 6. 1. ob 18:00 v prostorih četrtne skupnosti Dravlje! Toplo vabljeni vsi!

0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 5. jun 2018 23:44
   Krasen in nežen
  • Katrin 5. jun 2018 23:16
   Povprečna
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali ste že slišali za 'earthing' ali 'grounding', po slovensko ozemljevanje?