Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

V Sloveniji dobili prvi 'drive-in' kino!

12. apr 2018 14:34
0

Oglasno sporočilo
Ekipa Kina Bežigrad, ki je Ljubljančanom pred tremi leti vrnila dolgo izgubljeni mestni kino, svoje poslanstvo obuditve vrhunskega kino doživetja letos nadaljuje z odprtjem prvega drive-in kina v Sloveniji! Gre za edinstveno romantično-nostalgično izkušnjo gledanja filmov iz udobja in zasebnosti lastnega avtomobila, ki smo jo kot del ameriške tradicije doslej poznali le iz filmov.
 
 
Glavno prizorišče Drive-in kina Bežigrad bo parkirišče partnerja projekta Centra Interspar tivrVič, ki bo sprejelo približno 70 osebnih vozil. V svojevrstni atrakciji bo moč uživati od maja do vključno septembra 2018, projekcije pa bodo potekale vsak teden od četrtka do nedelje. Dogajanje bo prilagojeno vsem generacijam, saj bodo pester program sestavljale tako največje aktualne uspešnice kot tudi večne filmske klasike, za katere bodo rezervirani nostalgični nedeljski večeri.
 
Drive-in Kino Bežigrad bo sledil vzoru ameriških drive-in kinov iz 60. let. Organizatorji bodo tako poskrbeli še za bogat spremljevalni program, ki bo med drugim vključeval gostinsko ponudbo, postrežbo v avtomobilu in atraktivno strežbo na kotalkah. Podrobnosti o dnevu otvoritve in sporedu bodo razkrite kmalu, do takrat pa že lahko nestrpno pričakujemo preživljanje poletnih večerov v Drive-in Kinu Bežigrad in razmišljamo, koga bomo (za)peljali v kino.
0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  • Merika19 29. jan 2018 19:15
   Moj rešitelj
  • models 6. jan 2018 19:58
   Prvič in zadnjič
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ljudje v življenju prejemamo tudi boleče izkušnje in ena izmed teh je zagotovo lahko tudi zveza in razhod z narcističnim človekom.