Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

V najprestižnejših spletnih trgovinah ne bodo več prodajali krzna

12. jun 2017 14:26
0

Oglasno sporočilo
... Porter, The Outnet in Yoox, ki sodijo v skupino Yoox Net-a-Porter, sporočile, da ne bodo več prodajale krzna.
 
 
“Skupina je začela svojo pot napram trajnostni prihodnosti že leta 2009, ko smo lansirali Yooxygen, prvo Yoox destinacijo za družbeno in okoljsko odgovorne blagovne znamke," je povedal Matteo James Moroni, vodja za trajnost pri YNAP. "Od tedaj smo naredili velike korake, a hkrati je še toliko za narediti in bolj kot kdajkoli ostajamo osredotočeni na trajnostno prihodnost. Imamo močan občutek za odgovornost in se zavedamo pomena pozitivnega doprinosa družbi. S celo vrsto iniciativ, partnerstev in inovacij je naš cilj delovati široko v industriji za prihajajoče spremembe.”
 
Najava je bila sprejeta z navdušenjem in pohvalami skupin, ki se trudijo za varovanje okolja, med drugimi Humane Society International UK, katere izvršna direktorica Claire Bass je povedala, da prodajalec ustvarja precedens.
 
"Da gre Yoox v smer 'brez krzna' je izjemno močno sporočilo v modnem svetu, sploh za modne znamke, da je krzno iz mode," je povedala Bass. "Modni oblikovalci in prodajalci, ki bodo še naprej prodajali krzno, podpirajo neizmerno trpljenje živali, zato je naravnost navdušujoče, da so tako velike modne hiše in prodajalci naredili ta korak."
 
Med drugimi so modni oblikovalci, ki ne uporabljajo ali bodo nehali uporabljati krzno, Hilfiger, Armani in Calvin Klein; Stella McCartney pa je že tako stara znanka, zagovornica pravic živali, ki je tudi ena najbolje prodajanih na Net-A-Porter.
Končno!
0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  • Merika19 29. jan 2018 19:15
   Moj rešitelj
  • models 6. jan 2018 19:58
   Prvič in zadnjič
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kako je Rockefeller sponzoriral farmacijo, kakršno poznamo danes, in začel boj proti naravnim zdravilom.