Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 9. do 15. oktober 2017

8. okt 2017 17:33
0

Oglasno sporočilo

 

Ovnica

Pomembno je, da v ponedeljek in torek ostanete na začrtani poti in se ne ozirate na motnje, ki jih ne bo ravno malo. Potrebna bo disciplina, saj se boste drugače primorani vrniti po isti poti in popraviti svoje napake. Vsekakor boste za opravljeno delo prejeli tudi primerno nagrado. Proti koncu tedna se bodo pojavile nepričakovane okoliščine, ki vam bodo malce otežile pot na naslednjo raven.

 

Bikica

V začetku tedna boste polni presenečenj, saj boste vsem pokazali, zakaj vas imajo tako radi. Zabavali jih boste s šalami, darili in igricami. Ohranite dobro voljo in videli boste, kaj sledi! Od srede do petka svojo denarnico raje pustite pri miru, saj si nenadnih nakupov ne morete privoščiti. Proti koncu tedna boste na določeno osebo naredili izjemen vtis, kar je zadosten razlog za praznovanje.

 

Dvojčici

V ponedeljek bodo na vas vplivale predvsem velike ideje, ki jih boste prefiltrirali in naredili za svoje. Vaša družabnost bo na višku v sredini tedna, ko boste uživali v družbi prijateljev in družine. Zadeve se bodo obrnile na slabše proti koncu tedna, saj bo prišlo do uvedbe določenih sprememb, ki bodo povzročale nekakšen upor. Bodite razumni in razmišljajte s svojo glavo.

 

Rakica

Vaše zanimive ideje bodo v začetku tedna kot nalašč za zdravilo protislabi volji, ki se bo polastila vaših prijateljev. Sedaj je tudi pravi čas, da se posvetite resničnim problemom, ki vas težijo in  vam onemogočajo občutek varnosti. Okoli četrtka vas bo prevzela nostalgija, ki vas bo popeljala na temna pota. Namesto preteklosti se raje posvetite prihodnosti, saj bo ta mnogo slajša in polna srečnih dogodkov.

 

Levinja

V začetku tedna boste najodgovornejša oseba v svoji okolici, saj boste ostali osredotočeni na svoje obveznosti, medtem ko se bodo vaši prijatelji ukvarjali z osebnimi zadevami. Ostanite na tej poti, saj nekdo mora ostati odgovoren. Od srede do petka bo posebej očitna vaša kreativnost, saj se boste izražali dosti lažje kot ponavadi. Čez vikend spremenite svojo rutino in vsem pokažite, da ste zmožni spremembe.

 

Devica

V začetku tedna se boste počutili naravnost odlično, kar bo vodilo v raziskovanje okolice. Potovanje in spremembe vam bodo sedaj še kako prijale. Okoli srede boste imeli občutek, da vas nekdo potrebuje. Zadeva se lahko malce zaplete in raztegne čez daljše časovno obdobje, kot ste sprva pričakovali. Čez vikend se znebite bremena, ki vas teži že dalj časa in presenečeni boste nad lahkoto, s katero boste to storili.

 

Tehtnica

V ponedeljek boste naleteli na nekaj težav, a nikar se ne prestrašite. Napnite vse moči in dajte vse od sebe, saj boste le tako premagali ovire na svoji poti. V sredini tedna boste ugotovili, da se vaše notranje počutje ne sklada z zunanjim, toda nikar se s tem ne obremenjujte s tem - minilo bo. Proti koncu tedna se bo vse uredilo samo od sebe, pazite le, da ne boste preveč čustveni, saj boste v družbi nekoliko bolj zadržanih ljudi.

 

Škorpijonka

V tem tednu bodo v središču pozornosti vaše naintimnejše zveze. V začetku tedna boste osredotočeni le na eno osebo, toda kasneje se boste želeli posvetiti tudi ostalim. Nekje od srede do petka boste primorani prenašati avtoriteto nekoga, ki vam je bil nekoč enakovreden. Čeprav ste v dvomih, dobro premislite pred vsakim korakom, ki ga boste naredili. Čez vikend bo v vaše življenje vstopil nov žarek svetlobe, ki vas bo vodil skozi temo.

 

Strelka

V ponedeljek in torek boste marsikoga z lahkoto ujeli s svojo očarljivostjo, še posebej tiste, ki bodo svoj čas z vami preživljali prvič. V sredini tedna vas bo poduhovljena oseba navdušila in vam pokazala novo pot. Začutili boste globoko povezavo, ki se bo pojavila med vama, toda nikar ne odreagirajte preburno. Proti koncu tedna bo nekdo preizkušal vaše živce, zato se tej osebi raje izognite, preden pride do konflikta.

 

Kozoroginja

V začetku tedna se posvetite kulturi in umetnosti. Vzamite si čas za obisk kakšne galerije ali pa pojdite na koncert skupine, ki vam je všeč. Sredina tedna bo zaznamovana s trdim delom, toda na koncu se bo vse izšlo tako, kot ste si zamislili. Čez vikend bodite z ljudmi, ki v vas sprožijo burno reakcijo, saj vas bodo tako pripeljali do aktivnega razmišljanja in ukrepanja. Pri tem bodite previdni, saj nimate časa za prevelike konflikte!

 

Vodnarka

Morda se vam bo v začetku tedna zdelo, da se je vse obrnilo proti vam, toda nikar ne skrbite. Ko boste pomoč najbolj potrebovali, se vam bo nasmehnila sreča in vse se bo dobro izšlo. To pa ne pomeni, da boste svoj cilj dosegli z lenobo, ampak se boste morali zanj pošteno potruditi. Proti koncu tedna boste zavzeli vlogo vodje, saj ste marsikomu za zgled in mnogi vam bodo z veseljem prisluhnili.

 

Ribi

V ponedeljek in torek bo na vas, da vse spravite v gibanje in poskrbite, da ne bo prišlo do komplikacij. Morda vam bo celo uspelo vplesti svoje prijatelje in družino. V sredini tedna vam bo organiziranost v veliko pomoč, saj se vam bo drugače zdelo, da se zadeve nikamor ne premaknejo. Ob koncu tedna si zadajte cilj, ki ga boste z lahkoto dosegli, saj vam bo to povečalo samozavest za spopadanje z nadaljnjimi izzivi.

 

 

0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 8 h
   Čudovit vonj :L:
  • Binas pred 3 dnevi
   ka rustreza
  • Merika19 29. jan 2018 19:15
   Moj rešitelj
  • models 6. jan 2018 19:58
   Prvič in zadnjič
  • models 6. jan 2018 19:45
   Odlična
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kolekcije ličil 2018 so pokazale, kakšni bodo letošnji trendi. Kaj se nam obeta?