Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 9. do 15. januar 2017

8. jan 2017 17:05
0

Oglasno sporočilo

 

Ovnica

Ta teden se bo v vašem življenju dogajalo marsikaj, zato se skoncentrirajte in ne pustite, da bi vas karkoli zmedlo. Projekt, na katerem boste delali v sredini tedna, je veliko bolj pomemben, kot se zdi na prvi pogled. Vanj bo potrebno vložiti veliko truda in časa, toda na koncu boste videli, da je bil vsega tega tudi vreden. Čez vikend boste z lahkoto ločili med dobrim in slabim, kar vas bo vsekakor spravilo v dobro voljo.

 

Bikica

V ponedeljek naj vas vodi vaša domišljija. Izogibajte se načrtom in planiranju, temveč bodite čim bolj spontani. V sredini tedna vas bodo v stresu držale finančne zadeve ter nakupovanje, zato poskušajte o vsem zbrati čimveč informacij, saj se boste tako lažje znašli. Vaša inteligenca vas je že marsikaj rešila iz zagate in tako se bo zgodilo tudi čez vikend, zato ohranite jasne misli. V prostem času malce razmislite o svoji prihodnosti.

 

Dvojčici

Ponedeljek bo precej dolgočasen, zato se nanj ozirajte le kot na most med nedeljo in torkom. Ko ga boste prečkali, se bo vaša energija povrnila in tako se boste lahko seznanili z veliko novimi temami. Sedaj je tudi pravi čas, da ljudi, ki vas obkrožajo, spoznate še nekoliko bolje. Okoli četrtka in petka se posvetite karieri, toda ne bodite preveč očitni v svojih namerah. Vaše ambicije se bodo tako ali tako pokazale čez vikend.

 

Rakica

V začetku tedna boste preprosto morali izraziti svoje mnenje, čeprav le-to ne bo tako popularno kot bi si morda želeli. V torek in sredo malce upočasnite tempo, saj vas ne bo hitenje do ciljne črte pripeljalo nikamor. Okoli četrtka bo za vas pomemben pravni sistem, saj boste imeli od njega precejšnje koristi. Čez vikend se posvetite svojim sanjam in sanjarjenju, saj se vam bodo zdaj prikazale jasnejše kot kdajkoli prej.

 

Levinja

V ponedeljek se boste morali resnično potruditi pri razreševanju nesoglasij, saj bo prisotna trma in veliki egi. V sredini tedna boste izvedeli nekaj novega, kar se vam bo zdelo izjemno zanimivo in vas bo usmerilo na novo pot. Vzamite si čas in to smer dobro raziščite. Proti koncu tedna se boste primorani soočiti z izzivom, ki bo navidez nepremagljiv, toda prav takšna je vaša neverjetna energija, ki vas bo popeljala en korak bližje končnemu cilju.

 

Devica

V začetku tedna se boste izjemno dobro razumeli s svojim najboljšim prijateljem, zato bi bilo dobro, če bi sedaj razrešili kakršna koli nesoglasja, ki so med vama prisotna že dalj časa. V torek in sredo se bo svet okoli vas vrtel nenavadno počasi, kar vas bo rahlo spravljalo ob živce. Bodite mirni in ohranite trezno glavo, saj jo boste le tako odnesli brez poškodb. Proti koncu tedna se vam obetajo manjše spremembe, ki bodo povečini resnično koristne.

 

Tehtnica

V ponedeljek vas bo izdalo vaše srce, saj boste težko ignorirali trpljenje, pa naj bo še tako majhno. Sicer pa boste polni energije, ki jo lahko usmerite v pomoč nekomu v stiski. Nekje okoli četrtka in petka boste naleteli na manjše ovire, toda nikar ne obupajte. Vaša pozitivna naravnanost vas bo uspešno pripeljal do konca, toda le, če boste vanj resnično verjeli. Vztrajajte na svoji poti, saj boste le tako videli, kaj vas čaka ta vikend.

 

Škorpijonka

V začetku tedna se boste počutili naravnost odlično! Lahko se zgodi, da se boste za trenutek želeli odpovedati svojim odgovornostim - zakaj pa ne? Nekje okoli torka ali srede vas bodo finance pripeljale nazaj v realnost. Če je potrebno, na pomoč pokličite nekoga, ki se na te zadeve dobro spozna. Proti koncu tedna boste precej bolj romantični kot ponavadi, zato se prepustite toku in pustite, da vas odnese neznano kam. Ne bo vam žal.

 

Strelka

Ponedeljek je ravno pravšnji dan za nakupovanje, seveda v zmernih količinah. Vsekakor boste bolj zbrani kot ponavadi, kar pomeni, da lahko najdete boljše dogovore. V sredini tedna ponovno vzpostavite zvezo z ljudmi, s katerimi ste že skoraj povsem zgubili stike. Na začetku bo to izgledalo veliko težje, kot pa je v resnici. Od petka dalje bodite zaposleni in si zadajte čimveč opravkov, saj boste tako preprečili, da bi razmišljali o nepomembnih stvareh.

 

Kozoroginja

V ponedeljek boste trdno zagovarjali svoja stališča. Čeprav se vam vaše mnenje ne zdi tako pomembno, ne boste odstopili niti za milimeter. V sredini tedna bo sklenjen nov sporazum, ki bo malce moteč, toda nanj se boste razmeroma hitro privadili. V četrtek in petek se preprosto zabavajte, saj ste si to sprostitev prislužili. Čez vikend vam bo dobro delo prostovoljstvo ali kakršna koli druga dejavnost, ki deluje v skupno dobro.

 

Vodnarka

V začetku tedna vas bo še vedno poganjala energija, ki ste jo prejeli po razrešitvi nekega problema. Okoli sredine tedna se posvetite svojim prijateljem in obnovite nekatera poznanstva. Široka socialna mreža vam bo v tem trenutku prišla še kako prav. V četrtek in petek se boste ukvarjali predvsem z zdravstvenimi težavami, ki pa bodo lahko obvladljive. Čez vikend boste nekoliko bolj občutljivi kot po navadi, zato se izogibajte ljudem, ki vam parajo živce.

 

Ribi

V ponedeljek vas bo vaša neverjetna energija spodbujala k aktivnosti, zato se ji nikar ne upirajte. Tudi kratek sprehod lahko dela čudeže. V tem tednu bo izjemnega pomena, da prisluhnite ljudem okoli sebe, četudi se boste le stežka uprli skušnjavi in zamolčali njihove napake. Pustite jim, da se sami kritično ozrejo na svoje delo, saj se bodo tako največ naučili. Vikend bo čustveno obarvan, toda ali se zavedate, kaj vam resnično leži na duši?

 

 

0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas pred 3 dnevi
   vreden nakupa
  • Katrin 12. sep 2017 15:48
   Must have
  • Katrin 12. sep 2017 15:33
   Odgovarja
  • Katrin 12. sep 2017 15:22
   Ustreza za ravno verzijo las
  • gallie 18. avg 2017 11:31
   Katastrofa
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Skorajda čez noč je nastopila jesen in mnogi se je veselijo zaradi čudovitih barv narave, ki jih prinaša.