Prijava
RegistracijaPozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 7. do 13. januar 2013

6. jan 2013 19:19
3

Oglasno sporočilo

 

Ovnica

horoskop_oven

V začetku tedna se bo zgodilo marsikaj nenavadnega, zato ohranite mirno kri in se zanašajte na svoj razum. Veliko pozornosti boste v tem času posvečali svoji družini. V sredini tedna se bo vse odvijalo zelo hitro, toda ne skrbite, saj boste polni neverjetne energije, ki vam bo pomagala slediti dogajanju. Čez vikend si spočijte in si naberite novih moči za začetek novega tedna.

Bikica
horoskop_bikica

Okoli ponedeljka bodo vaša čustva malce zavajujoča, kar pa ne pomeni, da jih lahko preprosto ignorirate. Morda je bolje, da se prepustite toku in videli boste kaj se bo zgodilo. Od srede do petka upočasnite tempo, čeprav vam bo vse šlo dobro od rok. Sedaj ni pravi čas za kakršnakoli tveganja, še posebej v zvezi s financami. Čez vikend izkoristite svojo energijo in bodite aktivni!
 

Dvojčici
horoskop_dvojcica

V ponedeljek in torek dobro preučite vaše čustveno stanje. Čas je, da se zazrete v svojo notranjost in se prepričate, da ste še vedno na pravi poti. V sredini tedna boste imeli možnost poglobiti določeno zvezo, obeta se vam tudi pohvala za dobro opravljeno delo. Od petka dalje boste nekoga preizkušali, toda zavedajte se, da ima lahko to slabe posledice. Najlažja pot je odkritost.

Rakica
horoskop_rakica

V začetku tedna boste težko razlikovali med realnostjo in fikcijo, zato se o vsaki odločitvi dodobra prepričajte. V četrtek ali petek si privoščite nekaj samo zase, četudi ne boste prepričani ali si to resnično zaslužite. Videli boste, da vam lahko še tako majhna gesta polepša dan. Čez vikend se boste ubadali  z resno situacijo, ki pa se bo srečno odvila.
 

Levinja
horoskop_levinja

Prav je, da ste od časa do časa malce paranoični, vendar boste v začetku tedna s tem malo pretiravali. Poskusite ljudem zaupati in ne preverjajte vsakega njihovega koraka. V sredini tedna boste v pravem razpoloženju za spoznavanje novih ljudi in raziskovanje. Poskusite izkusiti kar največ noveh in zanimivih stvari. Čez vikend boste izvedeli nekaj, kar vas bo strašansko razveselilo.

Devica
horoskop_devica


V ponedeljek in torek bosta vaš razum in intuicija delovala z roko v roki, zato boste z lahkoto ugotovili kaj se dogaja, četudi imate premalo dokazov. Pri tem bodite odprtih misli. V sredini tedna vas bo potrebovala vaša družina, zato bodite dosegljivi ob vsaki uri. Čez vikend vam bo nekdo, ki vam je izjemno blizu, prinesel manjšo nagrado, ki vam bo veliko pomenila.


Tehtnica
horoskop_tehtnica

V začetku tedna boste malce slabše volje kot ponavadi, toda ne skrbite, saj se bo to hitro spremenilo. V službi za spremembo ne boste primorani garati, kar vam bo dalo malce več prostega časa zase. Od srede do petka lahko preizkušate meje svojih misli. Ste res bolj odprtih misli? Čez vikend počnite nekaj zanimivega in avanturističnega, čas je da preizkusite vse svoje meje.


Škorpijonka
horoskop_skorpijonka

V začetku tedna boste polni idej in zamisli. Morda jih bo kar malce preveč, saj se boste težko odločili katera je najboljša. Pri tem vam bodo zagotovo pomagali vaši sodelavci, ki bodo delovali izključno dobronamerno. V sredini tedna se bodo zadeve obrnile, saj boste vi sledili nasvetom ostalih. To ni nič takega, zato se s tem ne obremenjujte.


Strelka
horoskop_strelka

V ponedeljek in torek se boste malce zamislili in morda celo ugotovili, kaj vse se dogaja v vašem življenju. Morda boste malce slabe volje, toda to se bo v sredini tedna popolnoma spremenilo. Kar naenkrat boste pokukali iz svoje lupinice in pričeli z nabiranjem novih izkušenj. Nihče se ne more kosati z vašo osupljivo energijo! Čez vikend si spočijte, saj bo cel teden precej naporen.


Kozoroginja
horoskop_kozorog

Na splošno bo ta teden precej pozitiven. Morda bo malce nenavadno, da vas bodo prijatelji neprestano spraševali za mnenje, toda bodite hvaležni, da vas toliko cenijo. Od srede do petka se boste morali še posebej potruditi, da boste kaj dokončali. Bodite vztrajni in disciplinirani. Čez vikend boste prejeli odlične novice, ki se bodo nanašale na vašo bližnjo preteklost.


Vodnarka
horoskop_vodnarka

V začetku tedna vas bo nekaj morilo, ampak ne pričakujte kakšne temne skrivnosti. Morda se bodo pojavile manjše težave pri delu ali pa vas bo vznemirjal nekdo doma. V sredo se vam obeta veliko druženja s prijatelji, kar se lahko zavleče vse do petka. Naj vas ne skrbi za delo, ki ga boste zamudili. Čez vikend je prelaganje dela na naslednji dan najpogostejše.


Ribi
horoskop_ribi

V ponedeljek in torek se bodo ljudje okoli vas obnašali zelo čudno - vsi bodo precej sebični. Ne skrbite, saj ste dovolj močni, da boste vso to obnašanje prenesli z dostojanstvom. V sredini tedna se bodo pojavile mnoge priložnosti, ki jih preprosto ne smete zamuditi. Prav vi lahko naredite nekaj pomembnega, zato kar pogumno! S svojim dobrim delom boste nadaljevali tudi čez vikend.

Foto: psychic-junkie.com

3

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
   • vd007

   • 11. jan 2013 16:35

    Nič ne verjamem v horoskop. Poznam princip, kako ga pišejo za dnevno časopisje Smile

   0
   • RuMinou

   • 8. jan 2013 10:48

    Tudi meni ste zadeli, kar pokam od energije ta teden Question D

   0
   • dajla

   • 6. jan 2013 22:23

    heh,....pri bikici so zadeli....ostanite aktivni...lih pred enim tednom sem začela z intenzivnim tekom, pa ne smem obupat...ne šeeee

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Jeremish pred 4 dnevi
   Ni idealna, je pa ok
  • Jeremish pred 4 dnevi
   Bom ponovila nakup
  • dikla pred 7 dnevi
   dobra
  • dikla pred 7 dnevi
   dobra
  • dikla pred 7 dnevi
   dober
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Več kot dve leti in pol sta minili od prvega testa izdelkov Paula's Choice, ki so se, jasno, izkazali za kakovostne in učinkovite.