Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 17. do 23. april 2017

16. apr 2017 19:10
0

Oglasno sporočilo

 

Ovnica

Dobro bo, če si boste zorganizirali potek delovnega tedna, še bolje pa bi bilo prijetno srečanje z nekom, ki vam veliko pomeni. Vsaj dvignite slušalko in poskusite. Okoli torka se boste morda počutili ogroženo, toda naj vas to ne ustavi. Kako lahko stanje izboljšate? Posvetite se problemu in ga odpravite. Glede na to, da boste polni pozitivne energije, ta naloga niti ne bo tako težavna. Čez vikend pa se predvsem posvetite sprostitvi.

 

Bikica

V ponedeljek bodite sproščeni in si vzemite dovolj časa za premislek. Pomembno je, da najdete izvor svojih čustev, pa naj so ta pozitivna ali negativna. Okoli srede se boste znebili svojih zadržkov, kar vam lahko samo koristi. Delajte tako kot čutite, recite, kar si želite in izkoristite življenje! To je vaš čas! Od četrtka dalje se bodo zadeve malce umirile. Razrešili boste ogromno problemov, tako osebnih kot poslovnih.

 

Dvojčici

Če boste imeli prihodnji teden dopust, ga dobro izkoristite. Polni boste energije, ki jo je škoda zapraviti za delo. Okoli torka se prenehajte skrivati in se predstavite svetu. Prav je, da se izpostavite, toda sedaj je potrebno premisliti o nadaljevanju poti. Nekateri menijo, da ste preveč čustveno naravnani, toda presenetili jih boste s svojo objektivnostjo in sposobnostmi analiziranja. Sedaj je čas, da se posvetite pomembnim ciljem v svojem življenju.

 

Rakica

V začetku tedna ne boste tako družabni kot ponavadi, zato je morda bolje, da ostane doma in si spočijete. Okoli torka in srede boste pripravljeni na povratek, vesolje pa vam bo pomagalo pri uresničitvi vaših načrtov. Načrtujte kolikor lahko, saj se bodo v naslednih nekaj dneh ljudje pogosto strinjali z vami. Od četrtka dalje pa se pripravite na pojasnjevanje svojih dejanj. Vikend bo poln raznih čustev, predvsem pa bo romantično obarvan!

 

Levinja

V ponedeljek povabite prijatelja na kosilo, v restavracijo ali domov. Ta čas izkoristite za prijeten pogovor in navezovanje stikov. Okoli torka boste imeli glede nečesa prav, toda z vztrajanjem pri svojem se ljudem ne boste prikupili. Poslušajte tudi njihovo plat zgodbe in ugotovili boste, da ni vse tako črno-belo. V nadaljevanju tedna se posvetite svojemu ljubezenskemu življenju. Poskusite nekoga presenetiti in lahko se zgodi, da bo presenečenje doletelo tudi vas.

 

Devica

V ponedeljek vam bo prav prišlo kompletno čiščenje hiše ali pa zahtevnejša telovadba. Počutili se boste veliko bolje, posledica tega pa bodo jasne misli. Okoli torka in srede se bo zgodilo nekaj pomembnega, morda celo v zvezi z vašim ljubezenskim življenjem. Naredite prvi korak. Čeprav se boste okoli četrtka spopadali s svojimi skrbmi, se potrudite in naredite nekaj dobrega tudi za koga drugega.

 

Tehtnica

V začetku tedna se boste zavedali, da je trenutno za vas najpomembnejši odnos, ki ga imate do sebe. Ne pozabite, da prevzemanje odgovornosti za svoja dejanja ni enako kot prevzeti krivdo. Do sredine tedna se odločite, kaj si zares želite. Do petka se boste domislili novih načinov za doseganje svojih ciljev, toda ne odločite se prehitro. Čez vikend bodo na plan prišla vaša prava čustva, ki jih morate pravočasno urediti.

 

Škorpijonka

V ponedeljek se potrudite, da boste zastavili pravo vprašanje, saj je to ključnega pomena za pridobivanje odgovorov. Poglobite se v svoje težave in kmalu boste ugotovili, da nekatere pravzaprav niso tako hude, kot se vam je zdelo na prvi pogled. V sredo premislite o vsem, kar boste v začetku tedna odkrili. Morebitnih novih problemov pa se lotite šele v petek. S končno odločitvijo pa poskušajte počakati do nedelje.

 

Strelka

Tudi z nenehnim načrtovanjem se ne morete izogniti nepredvidenim zapletom, zato se raje osredotočite na stvari, ki so trenutno pred vami. V začetku tedna se lahko majhna priložnost izkaže za eno izmed najpomembnejših  v vašem življenju. V sredo pa se pripravite na ravno nasprotno situacijo, saj boste imeli glede določenega dogodka prevelika pričakovanja. Čez petek in soboto se osredotočite na pridobivanje informacij.

 

Kozoroginja

Dobite lahko kar si zaželite, problem je le v tem, da niste čisto prepričani kaj bi to lahko bilo. V ponedeljek in torek poskusite ugotoviti, česa si najbolj želite. To pa niti ne bo tako preprosto, saj vas bodo ovirala pričakovanja drugih do vas. V sredo ali četrtek se zna zgoditi, da boste končno odkrili vašo najglobjo željo. Okoli petka pa se pazite navala informacij, saj vam lahko škodijo. V nedeljo poslušajte svoje instinkte, saj vas bodo usmerili v pravo smer.

 

Vodnarka

V začetku tedna se boste lotili novih projektov, toda kljub temu, da boste pri tem zablesteli jih raje dokončajte okoli srede. Zapomnite si, da je lahko navdušenje ob začetku nekaj novega čudovito, še bolje pa je, če vidite svoj projekt dokončan. Petek in sobota sta primerna za premislek o vaših možnostih, toda ne odločite se dokončno, saj boste šele v nedeljo prejeli pomembno informacijo, ki vas bo usmerila tja, kjer boste največ pridobili.

 

Ribi

V začetku tedna se boste osredotočili na točno določene želje, za katere si želite, da se vam izpolnejo v najkrajšem možnem času. V sredini tedna se boste lotili uresnićevanja teh želja, toda pri tem ne pozabite, da na določene stvari v svojem življenju nimate vpliva, zato v petek poslušajte signale, ki vam jih bo poslalo vesolje. Čeprav bodo prispeli v najbolj navadnih oblikah, to ne pomeni, da niso izjemnega pomena. V nedeljo pa se preprosto prepustite toku.

 

 

0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Merika19 pred 2 dnevoma
   Odličen
  • Polaris pred 4 dnevi
   Odlična za vsak dan
  • models pred 6 dnevi
   Oh, ja
  • models pred 6 dnevi
   Najboljši drogerijski izdelek
  • models pred 6 dnevi
   Ok
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Spodbujanje k temu, da bi morali redno piti mleko, je pranje možganov v ...