Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 13. do 19. november 2017

12. nov 2017 17:17
0

Oglasno sporočilo

 

Ovnica

Ponavadi ste najraje v središču pozornosti, toda v začetku tega tedna temu ne bo tako. V ozadju se vam bodo ponudile nove priložnosti, naučili se boste marsikaj, kar vam lahko kasneje pride še kako prav. Okoli srede se boste vrnili na svoj oder in ponovno zablesteli. Vsem bodo všeč vaše ideje, navdušenje in dobrodušnost. Čez vikend boste potrebni počitka, zato si nujno vzemite čas zase. Kdaj ste si nazadnje privoščili masažo ali kopel?

 

Bikica

V začetku tedna boste izjemno organizirani in perfekconistični, s čimer boste dosegli praktično vse, kar si boste zadali. Sedaj je čas za uresničitev vaših sanj! Ciljajte visoko in izkoristite svoje znanje in iznajdljivost. Okoli srede in četrtka pa boste primorani opustiti nekatere svoje cilje in narediti nov načrt. Bodite fleksibilni in izvirni - obrestovalo se vam bo. Od petka dalje boste uspeli, ne glede na to, česa se boste lotili, zato kar pogumno!

 

Dvojčici

V začetku tedna se osredotočite predvsem na delo, saj bo zabava prišla na vrsto nekoliko pozneje. Kot običajno boste zelo očarljivi, zato ne pretiravajte s komplimenti in opazkami. Okoli srede ali četrtka se boste soočali s čustvenimi izzivi. Poskusite se jih lotiti zrelo in s pomočjo poštenosti, saj boste le tako odkrili pravo pot. Čez vikend boste končno zasijali in raziskali svoje strasti.

 

Rakica

V ponedeljek boste morali hitro ukrepati, saj boste polni idej, ki jih je dobro uresničiti čimprej! V naslednjih nekaj dneh boste ugotovili, da je telesna pripravljenost ključnega pomena. Pojdite na izlet s prijateljem, saj vam bo to dobro delo tako na telesni kot tudi psihični ravni, kasneje pa seveda redno gibanje nadaljujte. Okoli četrtka si boste zaželeli nekaj, kar ima v lasti nekdo, ki vam ni ravno pri srcu. Zavist vam ne pristaja, zato se zamislite in popravite vtis.

 

Levinja

So računi in podobne zadeve v ponedeljek res nujno potrebne vaše pozornosti? O tem se dobro prepričajte, saj naj bi bil ta začetek tedna posvečen predvsem zabavi. Ja, čeprav je začetek tedna! Vzemite si prost dan ali pa v službi prispevajte s svojimi briljantimi idejami. Čas je tudi za romantične aktivnosti, toda od četrtka dalje se malce umirite in zadihajte. Uporabite svojo domišljijo in prilagodljive misli za pogled na stvari z drugega zornega kota.

 

Devica

V ponedeljek bodite skoncentrirani in ne dovolite, da vas karkoli vrže iz tira. Veliko dela boste imeli z nepričakovanimi težavami in različnimi mnenji. Namig: s težavami opavite kar takoj, toda pri tem ne vpletajte svojih čustev. Okoli četrtka in petka se osredotočite le na delo, še posebej glede nečesa dokončnega. Preden se k čemurkoli zavežete, raziščite svoje možnosti in si jasno postavite cilj. Čez vikend se sprostite in obiščite svoj najljubši kraj.

 

Tehtnica

Ob načrtovanju v začetku tedna se prepričajte, da vam je v denarnici ostalo dovolj denarja za vaše podvige. Za zabavo se vam ne bo potrebno posebno truditi, saj imate na voljo prečudovito okolico, ki jo je potrebno le dobro izkoristiti. Okoli srede boste polni energije, ki vam bo pomagala pri delu. Čez vikend se bo zgodilo nekaj zanimivega v zvezi z vašim ljubezenskim življenjem. Na zadeve poglejte z drugega zornega kota in spoznali boste nekaj novega.

 

Škorpijonka

V začetku tedna boste dvignili veliko prahu z določeno izjavo, zato premislite, ali ste vanjo popolnoma prepričani. Kaj le-ta predstavlja za vas in vaše vrednote? Ste se v zadnjih letih spremenili? Okoli četrtka in petka poskusire razmišljati na nekoliko bolj abstrakten način. Uporabite svojo domišljijo! Čez vikend je čas za počitek in naravo. Svojo rutino zamenjajte za pravcato avanturo, ki vas bo popolnoma prenovila, zvečer pa se usedite z dobro knjigo.

 

Strelka

V začetku tedna boste imeli ogromno energije, tako je vsaj zapisano v zvezdah. Toda o tem, kam jo boste usmerili, se morate odločiti sami. Kaj vam trenutno največ pomeni? Okoli srede in četrtka se boste posvetili čustvenim zadevam. Svoje ideje brez pomisleka uresničite, saj nimate kaj izgubiti. Čez vikend ne pretiravajte in od ljudi ne pričakujte preveč. Ne bodite preveč kritični, še posebej do sebe, in si raje omislite malce razvajanja.

 

Kozoroginja

Trenutno ste v stanju počivanja in tako bo ostalo še kar nekaj časa. Toda kljub temu se lahko odpravite na manjši sprehod, kratek, sproščujoč izlet ali obiščete prijatelje. Okoli srede in četrtka boste imeli občutek, da vse najbolje veste, toda ali je res tako? Prisluhnite ostalim, ki imajo tudi kaj za povedati. Od petka dalje bodo na vrsti romantična razmerja, zato se prepričajte o svojih čustvih, da koga ne prizadenete.

 

Vodnarka

V začetku tedna ne boste tako sproščeni kot ponavadi, toda naj vas to ne ovira. Z ostalimi delite svoje misli in občutja. V sredo bo čas za sklepanje novih poznanstev in osvežitev že obstoječih. Dobro se boste izkazali pri pogovoru in obeta se vam zanimiva debata. Čez vikend bodite previdni, da ne boste rekli kakšne besedice preveč, saj se vam lahko to maščuje. Osredotočite se na bistvo in ne izgubljajte časa z nepomembnimi malenkostmi.

 

Ribi

V ponedeljek si lahko privoščite sanjarjenje, vendar bodite pripravljeni svoje želje tudi uresničiti. Ponudile se vam bodo številne priložnosti, zato jih neustrašno zagrabite! Okoli srede in četrtka boste nenavadno ustvarjalni, čeprav nekoliko premalo osredotočeni. Izberite si le en projekt ali največ dva naenkrat. Čez vikend se bo izkazalo, da ni vse tako, kot izgleda, zato imejte odprte oči, da se ne 'nasankate'.

 

 

0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 5. jun 2018 23:44
   Krasen in nežen
  • Katrin 5. jun 2018 23:16
   Povprečna
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Se sprašujete, zakaj toliko časa traja, da vam nekdo odgovori na e-poštno sporočilo?