Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

S kom in kam na dopust? Izberi si na ona-on.com! Akcija -50% samo še do 31.5.2014
Sponzoriran članek

29. maj 2014 13:00
0

Idealna priložnost je na ona-on.com, kjer do 31.5. lahko izkoristite kar 50% popust in se do poletja dogovorite za zmenke in druženje v dvoje.

Kako sploh poteka spoznavanje na ona-on.com?

1. Najprej se brezplačno registrirate (kliknite tukaj in izkoristite promo kodo do 31.5.2014 za brezplačno registracijo in kasnejši 50% popust, če se odločite za članstvo), kar vam bo vzelo vsega 2 minuti, še hitreje pa bo, če se odločite za Facebook registracijo (brez skrbi, vse je anonimno, ničesar ne bo na vašem FB zidu / časovnici)!

Hitra registracija, najbolje s Facebook-om!

2. Po hitri registraciji ste že v središču dogajanja. Priporočljivo je, da si vzamete še 3 minute in dopolnite svoj profil, da se boste lažje iskali in da vas bodo lažje našli drugi. Če ste sramežljivi, se lahko odločite za uporabo v nevidnem načinu in nihče ne bo vedel, da ste si ogledali njihov profil, objavite pa lahko tudi zasebno fotografijo, ki bo vidna samo tistim, ki jim boste to dovolili. Varnost in zasebnost na prvem mestu!

Priporočljiva dopolnitev profila za lažje in boljše parčkanje

3. Preglejte kandidate zase pod "Fantje zate" ali "Dekleta zate", če pa ste dopolnili profil so vam na voljo tudi "Moji zadetki", kjer vam predlagamo uporabnike, ki vam ustrezajo glede hobije, interese, življenjski slog in podobno.

Iskanje, moji zadetki, dekleta oz fantje zate!

4. Če ste ženska in ste objavili javno ali zasebno fotografijo boste do tega trenutka prejeli že precej zanimivih sporočil, fantje pa se morajo v glavnem opogumiti in storiti prvi korak - dekleta všečkati, vprašati za šanse, povabiti na zmenek, ali pa enostavno napisati prvo sporočilce! Pripnete lahko tudi vaše zasebne slike, zabavno darilce ali video voščilico!

Všečkanje profilov / dodajanje med simpatije ;)

5. Za prebijanje ledu je najboljše vprašanje za šanse ali pa kakšen komentar fotke drugih uporabnikov in spoznavanje se prične! Ko boste padli v debato in se odločali za zmenek v živo, se lahko predhodno vidita in slišita tudi prek spletne kamere in mikrofona, da začutita kemijo, humor, gestikulacije in vidita ali sta si res všeč!

Prebij led s komentiranjem fotk, vprašaj za šanse,  pošlji darilce ali glasbeno voščilnico!

Prav vsak dan se z ona-on.com odjavljajo novi pari, njihove zgodbe si poglejte na pari, ki so se spoznali na ona-on.com. Vabljeni ste tudi na številne spoznavne dogodke v živo, konec meseca maja bo še posebej zanimivo na "Največjem spoznavnem pikniku z Olimpijado", kjer se bomo spoznavali ob zabavnih igrah v prijetnem vzdušju parka Harmonija Mengeš!

Udeleži se spoznavnih dogodkov v živo v organizaciji ona-on.com!

Vabljeni torej, da izkoristite brezplačno registracijo in se razgledate naokoli. Če vam bo všeč kar vidite in se boste želeli dogovoriti še za zmenke v živo, potem pa izkoristite veliki spomladanski popust -50% do 31.5.2014 in poiščite pravega partnerja ali pa vsaj poletno simpatijo ;)

V času velike spomladanske akcije pa nismo pozabili niti na obstoječe uporabnike in uporabnice, prav vsi imate na voljo ugodnost brezplačne polovičke do 31.5.2014. Izberi  svojo povezavo spodaj in akcija!

Izkoristi spomladanskih -50% do 31.5.2014!

Še nisi na ona-on? =>  http://bit.ly/ZaljubiSe2014
Že registriran/a na ona-on? => http://bit.ly/Pomlad14

0

Galerija

    Preberi še


    Razvrsti po:
    Kozmetometer
    Zadnje ocene
    Zadnji izdelki
    • Tanja 19. mar 2023 20:52
      RES slabo, meni izsušuje kožo
    • Tanja 21. feb 2023 18:20
      Izvrsten, najboljši
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
      Svaljka se
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
      Ne preprečuje vonjav
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
      Ne neguje
    Forum
    Zadnje objave
    Najbolj brano
    Trenutno dogaja
    Izpostavljamo
    Usnjena krila obožujejo tudi zvezdnice – od Meghan Markle do Olivie Palermo.