Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Naredite si jutrišnji večer super nepozaben

13. dec 2016 13:10
0

Oglasno sporočilo
Ob tej odlični priložnosti si bodo lahko otroci skupaj s starši ogledali zadnjo letošnjo super luno, ob tem pa prisluhnili prav posebni Lahkonočnici v kateri ima super luna glavno vlogo.
 
 
Letošnje leto nam je postreglo kar tri super lune, zadnjo izmed njih pa bomo lahko doživeli v sredo zvečer. Super luna je luna, ki se Zemlji približa bolj kot običajno in je zato nadpovprečno velika in svetla. Jutrišnji večer tako predstavlja edinstveno priložnost, da se otroci skupaj s starši, zaviti v odeje ter s skodelico vročega kakava v roki, udobno zvijejo na kavču ter skupaj opazujejo čudovito predstavo, ki se bo odvijala na nebu.
 
Ob tej odlični priložnosti bo na spletni strani lahkonocnice.si po 18. uri objavljena prav posebna zvočna pravljica avtorice Ane Duša z imenom Goli mesec, v kateri bo super luna imela glavno vlogo. Poslušanje prav te Lahkonočnice ob opazovanju super lune bo tako nedvomno poskrbelo za nepozabno otroško izkušnjo, hkrati pa ponudilo odličen izgovor za skupno ponočevanje s starši.
 
'Goli mesec' je le ena izmed štiridesetih zvočnih pravljic v zbirki Lahkonočnice, ki je brezplačno dostopna na spletni strani lahkonocnice.si. Vsak dan po 18. uri je objavljena nova Lahkonočnica, do današnjega dne pa so pravljice zabeležile že več kot 11.500 poslušanj. Pravljice je posebej za projekt napisalo 8 odličnih slovenskih pravljičarjev, s svojimi ilustracijami pa so jih še dodatno popestrili trije mladi slovenski ilustratorji.
 
Lahkonočnice so edinstven projekt, s katerim Si.mobil spodbuja medgeneracijske vezi med slovenskimi otroki ter starostniki. Avtorske pravljice za otroke je prebralo deset stanovalcev Doma starejših občanov Fužine v Ljubljani, katerih glasovi bodo tako lahko vsak večer naše najmlajše zazibali v svet sanj.
Več o lahkonočnicah si lahko preberete na lahkonocnice.si
0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  • Merika19 29. jan 2018 19:15
   Moj rešitelj
  • models 6. jan 2018 19:58
   Prvič in zadnjič
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ene izmed stvari, ki jih ženske želimo in pričakujemo od ličil – no, vsaj večina nas – so obstojna ličila.