Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Največji trend 2017: čevlji z debelo peto

1. feb 2017 14:42
0

Oglasno sporočilo
Že lansko leto smo na policah prodajaln s čevlji opazili čedalje večje število ženske obutve z debelo oz. široko peto. Nekatere vesele udobja, ki ga tovrstni čevlji prinašajo; druge zgrožene v upanju, da gre za muho enodnevnico (kot tudi pri mačjih petkah) smo čakale, kaj se bo zgodilo. In zgodilo se je … da je to poleg kitten heels postal največji trend čevljev za leto 2017.
 
 
 
 
Kaj to pomeni? To pomeni, da bo skorajda težko dobiti lepe in seksi čevlje s tanko visoko peto, če ste njih ljubiteljice. Če ste zadnje mesece kupovale čevlje, ste verjetno že same ugotovile, kako zelo zmanjšala se je ponudba tankih visokih pet in ste lahko izbirale le med debelimi petami – najsi je šlo za škornje, (wannabe) salonarje ali pa gležnjarje.
 
 
Kakorkoli – če nam je všeč ali ne, bodo čevlji s širokimi petami najrazličnejših višin trend letošnjega leta in imamo le dve možnosti: ali se sprijaznimo in kupimo takšne – če ne drugega, bomo vsaj moderne, pa tudi udobno nam bo – ali pa pohitimo v trgovine in skušamo najti še kakšne modele preteklih sezon s tanjšimi petami.
 

 

Kam in kako jih nositi?

Čisto na vse, na kar ste nosile salonarje, sandale in balerinke. Omejitev res ni, razen vaše domišljije!
 
 
 
 
 

So ti všeč široke pete ali imaš raje tanjše?

 

Foto: pinterest

0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Stephanie pred 9 h
   Premočan vonj
  • Sanja Pahernik pred 6 dnevi
   Super
  • Tanja 19. apr 2017 13:41
   Božanski :)
  • Jeta 3. apr 2017 20:49
   Zadovoljna
  • Jeta 2. apr 2017 18:03
   Absolutno zgrešeno
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Se še spominjate osnovne šole, ko ste brez kakršnihkoli težav (skoraj) naredili špago ali ponesli stopalo do nosu, čeprav sicer niste bili med najbolj vitkimi ali športnimi otroci?