Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ljubiteljice avokada bi si želele take zaroke!

25. maj 2018 12:12
0

Oglasno sporočilo

Avokado je pač sadež, ki ga bodisi preprosto izjemno obožuješ, bodisi pa ga ne preneseš. Šele v zadnjem času pa se je pokazalo, kako zdrav sadež je avokado, saj vsebuje mnogo zdravih maščob. 

PREBERITE TUDI: Zakaj je avokado superhrana?

Avokado je atraktiven

Ne le, da je avokado super zdrava hrana, temveč je tudi tako eksotične in atraktivne oblike, da ga mnogi uporabljajo tudi kot odličen dekorativen dodatek. Zaradi svoje nežno zelene barve je priljubljen okrasek jedem. Posebna je tudi njegova vdolbina, ki so jo mnogi kuharji in kulinarični ustvarjalci po svetu uporabili kot prostor za različne nadeve ali jajca.

Nekdo pa je šel še korak naprej in se spomnil, da vdolbino lahko izkoristi tudi drugače. Če vanjo položite zaročni prstan, lahko avokado nastane zabavna, unikatna in zelo posebna škatlica za zaroko. Preverite, kako to izgleda v praksi. Kar vemo, je to, da moški pri tako zaroki ne sme oklevati, saj potem sadež ne bo več svež in zaroka lahko postane neprijetna ali pa vsaj zabavna, v vsakem primeru pa nekaj posebnega. Popolna ideja za ljubiteljice avokada!PREBERITE TUDI: Kako vzgojiti avokado doma

0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 5. jun 2018 23:44
   Krasen in nežen
  • Katrin 5. jun 2018 23:16
   Povprečna
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali ste že slišali za 'earthing' ali 'grounding', po slovensko ozemljevanje?