Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Če sanjate o tem, bodite zelo previdni

24. maj 2018 8:14
0

Oglasno sporočilo

... razjasniti sliko, kaj se dogaja v naši podzavesti, lahko pa nas tudi zelo zmedejo. Kaj pa pomeni, če sanjate klovna? Odvisno od tega, kako klovne dojemate. Za nekoga, ki se boji klovnov, imajo te sanje resnejše posledice, saj je to pokazatelj, da je v vašem življenju nekdo, ki vas hoče prizadeti. 

PREBERITE TUDI: To vam sporočajo vaše sanje


Nekateri se klovnov zelo bojijo in to, da se prikažejo v sanjah, je lahko prava nočna mora. Klovn lahko predstavlja misteriozno osebo v vašem življenju, ki vam želi škodovati. To pomeni, da nekdo, ki ga poznate, ni to, za kar se predstavlja oziroma se skriva za masko. Klovn v sanjah pa vam lahko pomaga tudi razvozlati vaša čustva. Odvisno je od tega, kakšen obraz ima klovn v sanjah – vesel ali žalosten? Če je klovn v sanjah vesel klovn, vam to pove, da ste v bistvu zadovoljni z življenjem. Če je klovn žalosten, potem ste verjetno žalostni, pa če se tega zavedate ali pa ne. 

Ko sanjate o klovnih, pa je to lahko tudi znak, da v vašem življenju potrebujete več pozitivnosti, humorja in zabave. Takšne sanje lahko kažejo, da hrepenite po preprostejšem času, ko ste bili majhni in niste imeli nobenih skrbi. Le kaj vam sporoča vaš um?

PREBERITE TUDI: Spalna paraliza je naravnost srhljiva

0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 5. jun 2018 23:44
   Krasen in nežen
  • Katrin 5. jun 2018 23:16
   Povprečna
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali ste že slišali za 'earthing' ali 'grounding', po slovensko ozemljevanje?