Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

V Lidl prihaja Heidi Klum!

6. jun 2017 9:16
0

Oglasno sporočilo
... Lidl v sklopu svoje prihodnje modne kampanje tudi aktivno podprl. V okviru tega sodelovanja Heidi ne bo le obraz kampanje; za Lidl je namreč ustvarila kolekcijo, ki jasno odraža njen unikatni slog. Lidlovim kupcem bo kolekcija ekskluzivno na voljo ob koncu leta.
 
 

Moda za vse: Heidi Klum za Lidl

Heidi Klum in Lidl sta združila moči, saj si želita kupcem ponuditi visoko kakovostna modna oblačila po dostopnih cenah. Z novo modno kampanjo bo Lidl trajno nadgradil ponudbo tekstilnih izdelkov. Ta bo tako v prihodnje še bolj raznolika in bo v še večji meri sledila aktualnim modnim trendom.
 
Heidi Klum je objavo o sodelovanju komentirala: "Resnično upam, da bo ljudem kolekcija, ki sem jo ustvarila za Lidl, všeč. Nad tem sodelovanjem sem navdušena in sem neizmerno uživala. Tako kot jaz, ima tudi Lidl zelo visoka merila. Kupcem želi ponuditi privlačne izdelke visoke kakovosti, ki so na voljo po ugodnih cenah. To se mi zdi res fantastično, saj je pri modi pomembno, da nam prinaša veselje in da je dostopna čim širšemu krogu ljudi!"
 

Lidlov teden mode

Modni kampanji bo trajnejši učinek pomagal doseči dolgoročno zastavljen prodajni koncept za lansiranje svetovnih modnih kolekcij, poimenovan 'Lidlov teden mode'. Ta se bo na voljo večkrat na leto v Lidlovih trgovinah po vsem svetu. Lidl bo takrat ekskluzivno predstavil svoje modne kolekcije. Projekt se bo začel s Heidi Klum.
 
Andrej Vouk, direktor nabave v podjetju Lidl Slovenija, je povedal: "Heidi je čudovit vir navdiha. Izvrstno se znajde v svetovnih modnih prestolnicah in kar prekipeva od energije in veselja do življenja, obenem pa ostaja z obema nogama trdno na tleh. Je odlična izbira za Lidl in naše kupce. Zelo smo veseli, da lahko njeno kolekcijo predstavimo kot prvo v sklopu naše nove modne ponudbe 'Lidlov teden mode'!"
 
Lidl Slovenija je del mednarodne Skupine Lidl, ki je trenutno prisotna v 30 državah po svetu, trgovine pa ima v kar 27 državah. Lidl Slovenija ima 49 trgovin in več kot 1.300 zaposlenih, na slovenskem trgu pa posluje že deset let.
 
Kot pravijo v podjetju, v središče svoje dejavnosti vedno postavljajo kupce. Držijo se preprostega načela: ponujajo najvišjo kakovost po ugodnih cenah in želijo s ponudbo več kot 1600 izdelkov lastnih in uveljavljenimi blagovnih znamk zadovoljiti vsakdanje potrebe vsake družine.
0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  • Merika19 29. jan 2018 19:15
   Moj rešitelj
  • models 6. jan 2018 19:58
   Prvič in zadnjič
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Naše telo nosi v sebi mehanizme, s katerimi se skozi leta vedno znova obnavlja, celi, ohranja zdravje …